- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #48.141
ama benden kan geliyor
gelicek canım yapabilceğimiz bişey yok benimde zarım duruyor daha belki çok kırmızı gelicek ama napım gelirse gelsin diyorum yeterki bitsin bu işkence.senin hiç olmadımı?hangi aşamadasın?
3kere tam birleşme oldu ama kan acı ağrı ölüyorum resmen acımı anlatamam ondan korktum
gelicek canım yapabilceğimiz bişey yok benimde zarım duruyor daha belki çok kırmızı gelicek ama napım gelirse gelsin diyorum yeterki bitsin bu işkence.senin hiç olmadımı?hangi aşamadasın?
kızlar şimdi panik yaptım ben kan damı gelio ben 4-5 gündür kulak çubuğuyla yapıorum kan gelmedi çubuğun yarısını alabiliorum korktum şimdi kan gelio deyince zaten ben vaji illetini bu kandan kaptım ya kan tutuyo beni :26:
kızlar şimdi panik yaptım ben kan damı gelio ben 4-5 gündür kulak çubuğuyla yapıorum kan gelmedi çubuğun yarısını alabiliorum korktum şimdi kan gelio deyince zaten ben vaji illetini bu kandan kaptım ya kan tutuyo beni :26:
arkadaşlar bizim topiğin en önemli noktası arkadaşların etkileneceği kelimeleri kullanmıoruz.....lütfen biraz daha dikkat........burda acı kelimesini gördüğü için kaç gün egzersizi bırakan arkadaşlarımız oldu....lütfen çok dikkatli kelimeler seçelimm
hayır herkeste gelmez sen sakın korkma oooo kulak çubuğunu sokmuşsun süper aşama k..n herkeste akmıyor onu kafana takma vicdan azabı yaşarım gerçekten
canım yok ben belkide fazla telaşlandım sende üzülme tatlım ok
yenimi evlisin bıdıkcan
1 yıl olmak üzere tatlım
seninde bayağı olmus canımcımmm egsersizere devam et bak burda benden sonra gelen yaslandım frd arkadaş ne durumdayken hemen başarmıslar sasırdım inankii sende hızla devam ett egserizlereee başaracaksın inşallahhhhh
1 yıl olmak üzere tatlım
arkadaşlar ben daha önce bu hastalığı kabullenmedim yok olmaz öle şey dedim dr gittim kendimi muayne ettirebiliyorum her şey normal dedi kas gevzetici verdi ama yine olmadı vajinismus merkezi ararken burayı buldum kendime bile bakamıyordum 1 hafta öncesine kadar ama şimdi bakıyorum kulak çubuklarıyle eğzersiz yapıyorum mayıs ayına kadar bu illeti yeneceğim die kendime söz verdim hırs yaptım inşallah allahın izniyle sizlerinde yardımıyla bunu atlatıcam
evet ya o arkadaşlar çok kısa sürede aşmışlar ne güzel Allah başka dert vermesin
oo mayısa çok var mayıstan önce yenersinnnn..bende öleydim canımmmm doktorlarada gittim eve anestezicide çağırdım olmadı anladım egsersizden başka çaresii yok burda arkadaşların desteğiyee egsersizlereee başladımmm sende pes etmeee egserisleree devam etttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?