Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba kızlar, yoktum 3 aydır, babam rahatsızdı hatırlarsınız dualarınızı istemiştim, babama akciğer kanseri tanısı konmuştu, onun tedavisiyle uğraşıyordum...Daha bitmedi hala sürüyor tedavisi. sol akciğerinde 7 cmlik kitle vardı amaliyat oldu ve sol akciğerin yarısı alındı, 2.evre çıktı kitle, akciğer kanserinde 4 evre varmış...çok şükür vücudunun başka organlarına sıçrama yapmamıştı yani vücudu temiz şimdi...ailecek tek korkumuz bir daha nükseder mi acaba? Rabbim bir daha nüksettirmesin inş...dualarınıza çok ihtiyacımız var...

geçmiş olsun allah acil şifalar wersin inşallah

gece gece bakam dedim nazlııııııııı yok yine sera gelmiş karı koca oynamışlar acık :1:
bi ben bide gizli okuyan 3kişiyiz okuyanlar sizede Allah rahatlık versin :63:

iyi akşamlar canım
egzersiz yapmayamı gidiyorsun?
dualarım seninle :)
merak etme tatlım diğer egzersizlerden bir farkı olmuyor.ben p..boyutunda aparattan sonra başarmıştımm.en zor olanı ilk egzersiz sonrası daha kolayy oluyorr.sende zoru başarmışınn.başarın yakındır tatlım:71:
iyi akşamlar canım.dua edriz tabi.denememi var yoksa bu gece:44:
iyi akşamlar tatlım bol şans:54:

sağolun arkadaşlar. evet deneme vardı ama akşam yapamadım. İşten eve git yemek hazırla derken eşim geldi. egzersizleri ondan gizli yapmaya çalışıyorum. akşam deneyelim mi dedi ben kabul etmedim. Ne bir istek ne bir şey var içimde eşimin yanında zor oturdum.

Sabah kocişi işe yolladım. Etrafı şöyle bir topladım. hemen malzemeleri aldım geçtim aynanın karşısına. Kulak çöpüne streç film sardım, jelledim.İlk başta deliği göremedim. Sonra buldum. ilk başta endişelendim. Çöpü deyirdim bir baktım açılı verdi kaptı haylaz. Çok derine inmeden git gel yaptım. Sen ne harikasın böyle dedim, 2 tane çöpü daha yersin dedim. 2 çöple denedim. Onuda aldı. Sanırım heyecanladım 1 - 2 cm kadar sokabildim. Baktım iş vakti geliyor , bıraktım evden çıktım. Ayy bu çok hoş bir duygu o kadar mutluyum ki , kendimi iyi hissediyorum. :62: Bugün tekrar çöple başlayıp sonra hemen kaleme geçeceğim. Nefes verirken ıkındıkça dahada açılması beni hayrete düşürdü, şaşırdım. Dahada genişleyeceğini düşünerek kendime güvenim arttı. Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Sizleri seviyorum. :54::54::54:

kıslarrrr egseriz yapan kıslarrrr sakın bu işin peşini bırakmayınnnn ben şimdi geçmişe bakıorumdaaaaa 1.5 senemmm gitmişşş..... hamile kaldımm ama kasıklarım 10 gündür çok ağrıooo aynı adet olacakmısım gibi doktor o normaldir dediii öenmli olan kanaman olmamasııııı bu aralar dikkat et biraz ilişkiyede girme ağrın dahaada fazlaşır dedii alttan bakimmii dediii kese oluşmusmu dedi bende yok dedimmm.... kıslarr egserizerin yanı sıra dua edinnn ..okadar bunaldımmm okadar zor günlerim oldukiiii ağlamadığımm günler olmuoduuu öleee an geliodukiii secddee bila ağlayıp yaradana yalvarıpp dua ediordummmm hemen hemen hergün her derde deva olan yasini serifi okuodummm ...test için kan vermeye gittimmm dua ede ede sonucu almaya gittimmm ayaklarım titreye titreyeee gitti Rabbim nasip ettiiii elhamdülillahh ... kaynanamın bi sözü varrrr ne isterseniz isteyin ama kimseden deil Allahtan isteyin der heppp ne olursa olsun Allahtan isteyin der hep...çok dua edin canlarım benimmmmm .... bir kaç ayyy geçsin tehlikem yoksaaa egserizlereee devam edecem inşalahhhhh Allah nasip ederseeee...kötü günlerimmm geride kaldııı inşallah.... Rabbimmm sizlereeede nasip etsinnnn inanınkiii her namazdan sonraa sizlerede dua ediorumm çünkü biliorumkii sizlerde benim yaşadım sıkıntıarın aynısını yaşadınızzz Rabbim kimseye yaşatmasınnn...buraada bana yardımcıı olan olmayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederimmm Alah razı olsunnn Hakkınızı helal edinn... ben burayı bırakmıcam inşallahhh Allah kimseyiii yuvasında huzursuz etmesinnn biz okadar çk huzursuz oldukiii:14::14::14::14::14: bunu yaşayan bizler bilir ...sizleriii çk seviorum dualarım sizinleee birbirimize devamlı dua edelim inşallahhh...Allahınn izniyle geçecek bu sıkıntılar ve hepimiz çoluk çocuğa karışacaz inşallahh:71:...

:71: TEBRİK EDERİM ÖZÜM34, ALLAH SANA VE BEBEİŞİNE:emir_bebek: SAĞLIK VERSİN. :71:
DARISI BAŞIMIZA İNŞALLAH. BİZLEREDE BOL BOL DUA ET.

sağolun arkadaşlar. evet deneme vardı ama akşam yapamadım. İşten eve git yemek hazırla derken eşim geldi. egzersizleri ondan gizli yapmaya çalışıyorum. akşam deneyelim mi dedi ben kabul etmedim. Ne bir istek ne bir şey var içimde eşimin yanında zor oturdum.

Sabah kocişi işe yolladım. Etrafı şöyle bir topladım. hemen malzemeleri aldım geçtim aynanın karşısına. Kulak çöpüne streç film sardım, jelledim.İlk başta deliği göremedim. Sonra buldum. ilk başta endişelendim. Çöpü deyirdim bir baktım açılı verdi kaptı haylaz. Çok derine inmeden git gel yaptım. Sen ne harikasın böyle dedim, 2 tane çöpü daha yersin dedim. 2 çöple denedim. Onuda aldı. Sanırım heyecanladım 1 - 2 cm kadar sokabildim. Baktım iş vakti geliyor , bıraktım evden çıktım. Ayy bu çok hoş bir duygu o kadar mutluyum ki , kendimi iyi hissediyorum. :62: Bugün tekrar çöple başlayıp sonra hemen kaleme geçeceğim. Nefes verirken ıkındıkça dahada açılması beni hayrete düşürdü, şaşırdım. Dahada genişleyeceğini düşünerek kendime güvenim arttı. Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Sizleri seviyorum. :54::54::54:
aynısı bendede oldu famolup çubuğunu soktum sonra kallem sonra rimel mum p...ss denemesii inşş az kaldıı ilkini geçince diğerlerii kolay geliiyor...

aynısı bendede oldu famolup çubuğunu soktum sonra kallem sonra rimel mum p...ss denemesii inşş az kaldıı ilkini geçince diğerlerii kolay geliiyor...

Canım sende ne bulmuşsan sokmuşsun:34::37:.
Benimkide bir açılsın bende ne bulursam sokacağım. Deli oldum artık ben kocamı istiyorum bu sorun beni yenmeden ben onu yeneceğim inşallah. Bugünkü keşif benim için harikaydı gerçektende. :64:

Canım sende ne bulmuşsan sokmuşsun:34::37:.
Benimkide bir açılsın bende ne bulursam sokacağım. Deli oldum artık ben kocamı istiyorum bu sorun beni yenmeden ben onu yeneceğim inşallah. Bugünkü keşif benim için harikaydı gerçektende. :64:

böyle düşünmen çok güsellll tatlımmmm...direncini hiç yitirmeeeee hızlı çözersinnnn emin ol
:nazar::nazar::nazar:

Günaydın minnoslarimmmmm
Pandocum tebrik ederim bir tanem çok sevindim darısı diğer arkadaşların basına insallAh.
Ozummmmmm beni yAzini okudum ağlattın beni yavrum yaaa tebrik ederim tatlım. Çok zor günler yasadın ama Rabb'im sana tertemiz bir melek verdi. Tebrik ederim canım benim. Rabbim sağlıklı bir sekilde kucağına alabilmeyi nasip etsin insallAh.
Darısı bizlerin basına insallAh.
Nazlı niye girmiyor bir problem yok insallAh.

seracım naptın cnm seni cok merak ettik kızlarla ne var ne yok cnmcm

canlarım benim son aparattaydım p....s başı alıyodum en son...... araya birsürü şey girdi birtürlü konsantre olamadım.... biraz gözatıp egzersize başlicaktım şimdi kalkıyorum sizleri seviyorum ne olur dua edin allahım yardım et.......hepinize iyi geceler durumumdan haberleri sizlere yazıcamçok bunaldım vaji her geçen gün canımı daha çok yakıyooooooooooooooooooooooooooooo:84::84::84::84:[/QUOTE]

canım merak ettik seni ya arada ses ver ilerleme olsa da olmasa da:16:

canım bak olmuş işte gördün mü bu kadar basit bişey aslında önemli olan başlamaktı gerisi gelir artık.rahat oldukça bi büyük aparata geç oyalanmaya gerek yok canım

Back
X