- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #48.301
Beni depresyona itten kayinvalidemlermi desem arkadaslarin bebeklerimi bilemiyorum ya vaji yenmedim nasil hamile kalayim ben validemde durmada e kizim bes yil oldu artik bizde torunumuz sevelim kayinpeder desen durmada manali konusmalari...
canım özelden yazamıyorum o yüzden ama haklısın dikkat ederim bundan sonracnm korkulacak bişey yok ama özelden yazsaydın daha ii olurdu egz.yapan ark: panik olabilir cnmcm .devam et egz. korkma bişey yok. jelde femolub jel alın yada gleit gel... ....[/COLOR][/B]
femolub ta istek artırıyor cnmcm sxtiva da öyle...tamam canım ben altta olduğum pozisyonda yapabildim ama bacaklarımı karnıma çekmemiştim bu sefer öyle yapıcam belki baskı hissi azalırsa bende zevk alma aşamasına çabk geçerim. bende zevk almak istiyorumm g noktamı bulmak istiyorumm, kocişimle gerçekten kadın ve erkek gibi hissetmek istiyorum :) inşallah yakındır..ya bide o aynı markaları bulamıyorum buralarda su bazlı jel aldık onunla deniyoruz. türkiyeye gidince aynı jelden bende alıcam..
ya bide kim sormuştu gördüm ama unuttum. bitane sprey var, onu klitorise bir kere sıkıyosun isteği arttırıyor. bana türkiyedeyken doktor vermişti ama ismini hatırlamıyorum şimdi. gerçekten etkili. isteksizlik çeken arkadaşlar onu kullanabilir.
kız sen nerdesin kaç zamandır ...canım benim tebrik ederim çok mutlu oldum allah başka sıkıntı vermesin :92::92::92::92::92::92::92::92::92:
herşey sende bitiyor tatlım tabiki gelrisn güzel haberle merak etme. egzdevam ederken p... deneme egz. bitsin öle...
ohoooooooooooooo bendede vardı aman cnm takma bunları kafana cnmcm sen yüzdün kuyruguna geldin cnmcm şimdi herşeye kulagını tıka ve egz. devam et. p... boyutundada mum yap. burayada sık gel öle ara verme inş. bitcek bu iş.
seracım naptın cnm seni cok merak ettik kızlarla ne var ne yok cnmcm
canım özelden yazamıyorum o yüzden ama haklısın dikkat ederim bundan sonra
bu akşam p... denemesi yaptık.tam girir gibi oldu ama saniyelik,eşim biran çekince gitti . ben mum muamalesi yapıyorum eşime,sabit dur yavaş yavaş gir diyorum oda bu mum değil canım git gel yapmam lazım diyo :90: bakalım ama mutluyum bu akşam biraz daha yol aldım. o çok zor dedğim kısmı ilk defa geçti p..... devamı gelir heralde....
canım benim tebrik ederim çok mutlu oldum allah başka sıkıntı vermesin :92::92::92::92::92::92::92::92::92:
Insallah canim ama aksama kadar claisiyorum sonra yemek ev isi derken yatiyorum yoksa burdan cikmak hic istemiyorum cunku buranin sayesinde ben bu kadar ilerledim 4,5 yilda yapamadikalrimi burada yaptim sizin sayenize allahim tez zamanda kurtarsin biz bu dertten
canım özelden yazamıyorum o yüzden ama haklısın dikkat ederim bundan sonra
bu akşam p... denemesi yaptık.tam girir gibi oldu ama saniyelik,eşim biran çekince gitti . ben mum muamalesi yapıyorum eşime,sabit dur yavaş yavaş gir diyorum oda bu mum değil canım git gel yapmam lazım diyo :90: bakalım ama mutluyum bu akşam biraz daha yol aldım. o çok zor dedğim kısmı ilk defa geçti p..... devamı gelir heralde....
motive olman açısından dedim cnmcm sen egz.yapta gelmesende olur ama motivasyon için sık girsen azcık ii olurdu bebeişim kızlar ben cıkıyorum muck ii geceler
herşey sende bitiyor tatlım tabiki gelrisn güzel haberle merak etme. egzdevam ederken p... deneme egz. bitsin öle...
ohoooooooooooooo bendede vardı aman cnm takma bunları kafana cnmcm sen yüzdün kuyruguna geldin cnmcm şimdi herşeye kulagını tıka ve egz. devam et. p... boyutundada mum yap. burayada sık gel öle ara verme inş. bitcek bu iş.
ay süper yaa maşallah, ne güzel haberler bunlar.. inşallah devamı da gelicek hepimiz için..
hadi kolay gelsin..
Tembel tenekeler (yerinde sayanlar)
1- Aqua_83
2- Happyselly
3- Msbactery
4- Masalelif
5- Kardelenima
6- Aydazeren
7- Nuruum
8- Filesta
9- Masumcat(2 parmak/eş)
10- Bus45
11- Nursesila
12- Dilber1983
13- Yagmur2010
14- Nilayy_84
15- İlayda_23
16- Obsess (1 parmak)
17- Canan1345
18- Sarısekerim86
19- Uzgunkedicik
20- Coolfresh
21- Nursesila
22- Sachertart
23- Unfaithful24
24- Hevalll
25- Deniz1987
26- Medusaaa
27- Diloyloy
28- Zezeze
29- Sadekahve
30- Zeytin96
31- Vagi (2 parmak)
32- Ummu_heyya
33- Nadi
34- Brc34 (eş parmağı-serçe)
35- Hhasret
36- xxsevdaxx
37- Missbon (3 parmak)
38- Bulutlar
39- Soyafilizim
40- Mitokondris
41- Zeynep_22
42- Life83
43- Sore
44- Gunısıgımmm
45- Violina86
46- Zaferli
47- Beril26
48- Yasam42
49- Prenses43
50- Donne_rammarico
aranızda yenen varsa lütfen haber verin
Tembel tenekeler (yerinde sayanlar)
1- Aqua_83
2- Happyselly
3- Msbactery
4- Masalelif
5- Kardelenima
6- Aydazeren
7- Nuruum
8- Filesta
9- Masumcat(2 parmak/eş)
10- Bus45
11- Nursesila
12- Dilber1983
13- Yagmur2010
14- Nilayy_84
15- İlayda_23
16- Obsess (1 parmak)
17- Canan1345
18- Sarısekerim86
19- Uzgunkedicik
20- Coolfresh
21- Nursesila
22- Sachertart
23- Unfaithful24
24- Hevalll
25- Deniz1987
26- Medusaaa
27- Diloyloy
28- Zezeze
29- Sadekahve
30- Zeytin96
31- Vagi (2 parmak)
32- Ummu_heyya
33- Nadi
34- Brc34 (eş parmağı-serçe)
35- Hhasret
36- xxsevdaxx
37- Missbon (3 parmak)
38- Bulutlar
39- Soyafilizim
40- Mitokondris
41- Zeynep_22
42- Life83
43- Sore
44- Gunısıgımmm
45- Violina86
46- Zaferli
47- Beril26
48- Yasam42
49- Prenses43
50- Donne_rammarico
aranızda yenen varsa lütfen haber verin
:):) ne yapim Allah affetsin diyemedim anneme bi tane pasta mumu lazım dieeeyürüttüm bendee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?