Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

meraba canım çok sevindim bak tedirgindin ama olmuş işte.gelgitler de zamanla olucaktır endişelenme.şimdi kendi evinizde olmamanızın da verdiği bi rahatsızlık olabilir.evde daha rahat olursunuz herşey rayına oturur o zaman:54:

çok teşekkür ederim özlemcim, inşallah o da olur.dediğin gibi belki evimizde daha rahat ederiz..

cnmm benimde öyle olmuştuuuu önce bi yendim diye kabul etttt beynin buna alışsınnnn ...yenmişsin sen şimdi en kolay yanıııı kalmış oda denedikçe oluyooo emin olll...bende ayı senin gibi hissetmiştim
olması demek bu değil giriyor ama hareket edince kasılıyorum diyordum..ama bizler bi günde vaji olamdıkki hemen 1 günde düzelsinnn onunda zamana ihtiyacı oluyormuşşş bunu kabul ettikten sonra
daha kolay oldu herşeyyyy..sevincini tam yaşa görüceksinnnn daha rahat ve baskısız olduğun anda onlarda olucakkkk..kendini şartlama yeterrrr...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

çok teşekkür ederim gülsecim, inşallah dediğin gibi olur. bende senin gibi hiç hareket ettiremiyorum..
ay inşallah yakında bunlar da geçer. Allaha şükürler olsun..

Günaydın minnoslarimmmmm
Pandocum tebrik ederim bir tanem çok sevindim darısı diğer arkadaşların basına insallAh.
Ozummmmmm beni yAzini okudum ağlattın beni yavrum yaaa tebrik ederim tatlım. Çok zor günler yasadın ama Rabb'im sana tertemiz bir melek verdi. Tebrik ederim canım benim. Rabbim sağlıklı bir sekilde kucağına alabilmeyi nasip etsin insallAh.
Darısı bizlerin basına insallAh.
Nazlı niye girmiyor bir problem yok insallAh.

saol canımm...Rabbim hepinize nasip etsin inşallah...sadece benimmii sizinde kötü günlerinizoldu herkes eşiyle çocuğuylaaa bi yuvayı güzelce payaşırken biz senelerce vajiyle uğraşıp sıkıntı çektik ağladık sızladık...Rabbim kimsenin başına vermesinnnn....

Tebrik eden bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.her zaman internete giremiyorum, toplu bir teşekkür edeyim dedim :)
destekleriniz için hepinize teşekkürler..
hepinizi seviyorum..

günaydın güzellerrr...
ben geldiim.. dün gece yine denedik bizzz veee yine hepsini alabildiim :))
çok mutlu oldum gerçekten ama hala gel git hareketlenme falan yok. sadece hepsi bir kere girdi sonra içerde tuttuk biraz sonra da çıkardık çünkü o gerginlik ve baskı hissini aşamadım birtürlü..
ama acı ağrı yada kırmızı yok Allahıma çok şükür.. Rabbim bütün arkadaşlarıma en kısa zamanda kurtulmayı nasip etsin.. Çok şükür bugünleri de gördük :))
kızlar yine de ben normal bir ilişki yaşayana kadar başarmış olarak kabul edemiyorum kendimi çünkü içerde hiç hareket ettiremiyorum. haraketli gel git li bir ilişkiden sonra bende yaptım dicem inşallah..

pandommm kıs tbrk ederimmm sende kurtuldun çok şükürrr:46::46::46: kıs git gell işin en kolayıı ben p..s yarısındayken hafiftenn git gel yaptııı onda bişi yok çok sevindim yaaa sende kurtuldunnnn oleyyyyyyyyyyyyyyy:65::65::65::65:

pandommm kıs tbrk ederimmm sende kurtuldun çok şükürrr:46::46::46: kıs git gell işin en kolayıı ben p..s yarısındayken hafiftenn git gel yaptııı onda bişi yok çok sevindim yaaa sende kurtuldunnnn oleyyyyyyyyyyyyyyy:65::65::65::65:

canımm hoşgeldin, çok teşekkürler özümcüm..
ya ben inanamıyorum ne bileyim, yarısı girdiğinde bende gel git yapabiliyodum hepsi girince yapamadım. heralde bu hisse alışana kadar yapamıcam gel git falan. normal bir ilişkiye dönüşsün sonra bende halay çekicem canım inşallah :)
sana çok sevindim özümcümm, Allah sana hediye gönderdi :) Rabbime şükürler olsun..
kendine dikkat et, inşallah bebişini sağ salim kucağına alırsın..
bu arada kayınvalidenler naaptı hamilelik haberlerini duyunca? en so kayınpeder zaten yapamıyolar falan demişti. sonra ne oldu? şok oldular mı? anlat biraz kız.. :))

canımm hoşgeldin, çok teşekkürler özümcüm..
ya ben inanamıyorum ne bileyim, yarısı girdiğinde bende gel git yapabiliyodum hepsi girince yapamadım. heralde bu hisse alışana kadar yapamıcam gel git falan. normal bir ilişkiye dönüşsün sonra bende halay çekicem canım inşallah :)
sana çok sevindim özümcümm, Allah sana hediye gönderdi :) Rabbime şükürler olsun..
kendine dikkat et, inşallah bebişini sağ salim kucağına alırsın..
bu arada kayınvalidenler naaptı hamilelik haberlerini duyunca? en so kayınpeder zaten yapamıyolar falan demişti. sonra ne oldu? şok oldular mı? anlat biraz kız.. :))

amin inşallah canım Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah...... valla vajili oldumu bilenler annem kaynanam kayın pederim ablam teysem şok oldudaaa diğerlrine normal geldiii...benle eşim bile şok oldukkk.... kaynanam bırakmıo beni iş yaptırmıooo korkuooo normaldee eltime kalmaya gidecektii cuma gidecek çünkü doğuracakkk dışarı çıkıncaa bak sakın evi süpürme ben süpürürürümmm felnnn...inan artık bende kalmaları felan umrumda deilll surda 2 ay sonra köye gidecekler ne yaparlarsa yapsınlarrrrr..... artık cnımı hiç birşeye sıkmak istemirum 1.5 senee kendime ettim hep.. öle canımcımmmmmm...

kelebek kıs naberrr....doktora gittinmi demişsinn..cumartesi hamilemiyim diee kan testi yaptım baktım 801 çıktıı doktorda varmıs muane oldum ultrasonda görünmez dedi genede bakalım dedii daha üçük oldundan görünmes dedii... alttan bakimmi dedii yok dedim o zaman aynı kan tahlilini bi daha yapp hani gelisiomu anlamında.... pazartesi akşamı yaptırdm 2.155 çıktı salı gösterdsim güsel dediii 1 hafta sonra gel keseyee görürüz dedi ama ben gitmicem..... 2 hafta sonraaa iyi bi doktora gidecem o polikinliktiii oyusdennnn ...bende sasırdım yuksek çıkınca biraz yuksek deilmi dedim 2 günde olur dedii ölee.....

amin inşallah canım Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah...... valla vajili oldumu bilenler annem kaynanam kayın pederim ablam teysem şok oldudaaa diğerlrine normal geldiii...benle eşim bile şok oldukkk.... kaynanam bırakmıo beni iş yaptırmıooo korkuooo normaldee eltime kalmaya gidecektii cuma gidecek çünkü doğuracakkk dışarı çıkıncaa bak sakın evi süpürme ben süpürürürümmm felnnn...inan artık bende kalmaları felan umrumda deilll surda 2 ay sonra köye gidecekler ne yaparlarsa yapsınlarrrrr..... artık cnımı hiç birşeye sıkmak istemirum 1.5 senee kendime ettim hep.. öle canımcımmmmmm...

boşver canım takma hiçbirşeyi, bebişinin sağlığına bak sen. kayınvaliden yapsın işleri :)
Allah sağlık sıhhat versin özümcüm, tekrar tebrikler..

cnm benim vajiyi yenmeden bebek mi düşünüyrsunki spermlere taktın bukadar su bazlı olanlar öldürmüyor bir ark. ultarson jeliyle hamile kaldı cnmcm femolub ben kullanıyorum hamile kalırsam sölerim ama su bazlılar öldürmez dedi dr. dediğin jeli hiç duymadım cnmcm su bazlıysa kullanabilirsin.
teşekkürle canım sağol. bu arada kelebekcim dr. lovel diye bi jel buldum nette,spermleri öldürmez yazıyo,o nasıl bilgin var mı? senin dediğin femolub spermleri öldürmüyor mu?

seracım naptın cnm seni cok merak ettik kızlarla ne var ne yok cnmcm

canlarım benim son aparattaydım p....s başı alıyodum en son...... araya birsürü şey girdi birtürlü konsantre olamadım.... biraz gözatıp egzersize başlicaktım şimdi kalkıyorum sizleri seviyorum ne olur dua edin allahım yardım et.......hepinize iyi geceler durumumdan haberleri sizlere yazıcamçok bunaldım vaji her geçen gün canımı daha çok yakıyooooooooooooooooooooooooooooo:84::84::84::84:[/QUOTE]
cnm merak ettik seni ne güzel p.. yarısındaydın zaten içinden cıkarma rahatla ıkın nefes alıp ver sakinleşince deavm et kayganlastırıcı kullan kuru kuru yapma kaymaz zaten. bide baccaklarını karnına çek öyle dahada rahat hemde tam birleşme oluyor kızlar cogunuz poz. kaynaklı tamamını alamıyosunuz.
Pando yendimiiiiii???????
Eğer öyleyse acayip sevindim yaaaa........
cnm ösledik nerdesin kız iyimisin? alıştınmı bakalım nasıl gidiyor?:29::29::29::29:
sağolun arkadaşlar. evet deneme vardı ama akşam yapamadım. İşten eve git yemek hazırla derken eşim geldi. egzersizleri ondan gizli yapmaya çalışıyorum. akşam deneyelim mi dedi ben kabul etmedim. Ne bir istek ne bir şey var içimde eşimin yanında zor oturdum.

Sabah kocişi işe yolladım. Etrafı şöyle bir topladım. hemen malzemeleri aldım geçtim aynanın karşısına. Kulak çöpüne streç film sardım, jelledim.İlk başta deliği göremedim. Sonra buldum. ilk başta endişelendim. Çöpü deyirdim bir baktım açılı verdi kaptı haylaz. Çok derine inmeden git gel yaptım. Sen ne harikasın böyle dedim, 2 tane çöpü daha yersin dedim. 2 çöple denedim. Onuda aldı. Sanırım heyecanladım 1 - 2 cm kadar sokabildim. Baktım iş vakti geliyor , bıraktım evden çıktım. Ayy bu çok hoş bir duygu o kadar mutluyum ki , kendimi iyi hissediyorum. :62: Bugün tekrar çöple başlayıp sonra hemen kaleme geçeceğim. Nefes verirken ıkındıkça dahada açılması beni hayrete düşürdü, şaşırdım. Dahada genişleyeceğini düşünerek kendime güvenim arttı. Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Sizleri seviyorum. :54::54::54:

Birde bu nefes gezersizleri nasıl oluyor. Belki bunuda yanlış yapıyorumdur.
Ayrıca vaji egzersizlerinde daha rahat nasıl oturup yapabiliriz. Yastığa oturdum fakat zorlandım. Giriş kaybolup durdu.
cnm benim tebrikler yaptıkca güvenin gelecek tabi pamuk sarın kalemlerin etrafına daha yumusak olsun dış kısmı bide oturarak daha zor olur yatarak yap bacaklarını aç belinin altına yastık koy cnm aynayla bak it sonra bırak aynayı cnmcm...
kızlarrrrr ben 1 haftadır başka bi yere sokup durmuşum orası vaji dilmiş :1::1:
kulak çubuğuylan yaparken tedirgin oluyodum streç çıkarda pamuk kalırmı orda die akşam göz kalemimi aldım vajime soktum ıkınınca vaji açıldı ayyyy vajimi ilk kez gördüm ne kadar genişmiş 4 cm kadar kalemi soktum ve inanın hiç acı yoktu şaşırdım
kocişime kalemi soktum dedim oda keramet max factör kalemdeymiş dedi ayyy gece gece ne güldük :1::1:
göz kaleminden sonra kalem fara geçicem onun boyutu daha büyük inşallah mayısa kadar vajilikten kurtulurum
dün akşam bana burda arkadaşlar çok moral verdi allah hepsinden razı olsun iyi varsınız iyiki bu formu bulmuşum hepinizi çok öpüyorum :62:

canımmm beni burda teşvik eden arkadaşlar sağolsun yoksa hayatta yapamazdım bişi sokmayı bırak bakamazdım bile vajime ama çok şaşırdım kendisi vakum gibi çekio :1:yanmam oluyo kulak çubuklarıyla o yanmada başka bi yere sokmaya çalışıyomuşum sokmaya çalıştığım yer dudak kenarımmış akşam kendi kendimle dalga geçtim
cnm benim harika başlmak bitrmnein yarısıdır falaka işe yaradı :9::9::9::9::9::9:

kelebek kıs naberrr....doktora gittinmi demişsinn..cumartesi hamilemiyim diee kan testi yaptım baktım 801 çıktıı doktorda varmıs muane oldum ultrasonda görünmez dedi genede bakalım dedii daha üçük oldundan görünmes dedii... alttan bakimmi dedii yok dedim o zaman aynı kan tahlilini bi daha yapp hani gelisiomu anlamında.... pazartesi akşamı yaptırdm 2.155 çıktı salı gösterdsim güsel dediii 1 hafta sonra gel keseyee görürüz dedi ama ben gitmicem..... 2 hafta sonraaa iyi bi doktora gidecem o polikinliktiii oyusdennnn ...bende sasırdım yuksek çıkınca biraz yuksek deilmi dedim 2 günde olur dedii ölee.....

cnm benim hiç bişeyi kafana takma aferin. cnm sen 3 haftalık dedinya ben ondan degerin yüksek dedim 5 haftalık falansın galiba çünkü 6 haftada falan kese görülüyor reglin geçince zaten 4 haftalık falan olmuş oluyor seninde reglin 1 hafta falan geçmişti son adet gününden sayılıyor çünküm hamilelik .

olabilir canımmmcımmm bende sorana 1 aylık diommmm zaten 801 çıkınca doktor 3-4 haftalık dediiii sonraaa fazla çıkıncaaa ben sorana 1 aylık diom:)

herkes kucak dolusu sevgilerimle merhabaa..sürekli düşüyorum ondan okuyamıyorum geçmişiii..umarım herkes morallidir ...pandocumm hoşgeldinn tatlımm.:71::71:.

kıslar ben çıkmak zorundayımmmm...Allaha emanet olun kendinizee çok çokkk cici bakınn...babam bugün laptopumu tamirden alacakmısssss patlatmısım meğer laptopuuu nasıl yapmıssammm:60::60::60::60: en kısa zamanda görüşmek dileğiyleeee sizleriiii seviorumm hoşçakalınnnnn:3::3:

cnm en son regl oldugun gün nezmandı o tarihten saycan kadın doguma gidince söler sana zaten ii bir dr. bul cnmcm kız ikizmi yoksam :)))
olabilir canımmmcımmm bende sorana 1 aylık diommmm zaten 801 çıkınca doktor 3-4 haftalık dediiii sonraaa fazla çıkıncaaa ben sorana 1 aylık diom:)

herkes kucak dolusu sevgilerimle merhabaa..sürekli düşüyorum ondan okuyamıyorum geçmişiii..umarım herkes morallidir ...pandocumm hoşgeldinn tatlımm.:71::71:.

slm cnm hg. muck

canım parmak egsersizi başarıya daha çabuk ulaşmanı sağlar ama sen bilirsin yine de demedi deme

burda bahsedilen nefes egzersizleri çok işe yaradı özelliklede dün akşam:kkk:

hımm peki nasıl geçti dün akşam neler yaptın?[/QUOTE]

sorma gitsin dün akşam çok güzeldi, eşim jelle geldi, ben dün iki parmak denicem dedim, parmaklarıma taktım prezervatifii eşim yapmak istedi, olur dedim, o taktı parmaklarına, tek parmağının hepsini aldım çok rahat, iki parmağının 1,5 boğumunu aldım 2 kere denedik, çok mutluyum akşam gelsin devam edicez inş, haftasonu p..e geçmek niyetindeyim bakarsınız hooop pazartesi bayrak sallıyorum inşaallah,

bu yaşadıklarım bir yana iyiki varsınız kızlar, sabahları gülüşümü değiştirdiniz:16:

[/COLOR]
hımm peki nasıl geçti dün akşam neler yaptın?

sorma gitsin dün akşam çok güzeldi, eşim jelle geldi, ben dün iki parmak denicem dedim, parmaklarıma taktım prezervatifii eşim yapmak istedi, olur dedim, o taktı parmaklarına, tek parmağının hepsini aldım çok rahat, iki parmağının 1,5 boğumunu aldım 2 kere denedik, çok mutluyum akşam gelsin devam edicez inş, haftasonu p..e geçmek niyetindeyim bakarsınız hooop pazartesi bayrak sallıyorum inşaallah,

bu yaşadıklarım bir yana iyiki varsınız kızlar, sabahları gülüşümü değiştirdiniz:16:[/QUOTE]
cnm benim harika olalala sen bayagı hızlı cıktın maşallah eşli 2 parmak e ne kaldiki geriye haftasonuna tamamdır bu iş aferin sana ....

Back
X