- 4 Kasım 2010
- 1.677
- 85
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #48.421
aynen bende zaten 2002 den beri beraberiz az çok bişeyler yaşıyosun sonuçta evlenmeden ve hayatta inanmazdım böyle bişey olacağına böyle bi sorun olduğundan, adından bile haberim yoktu ki korkum olsun ama işte allah verdiyse bir bildiği vardır herhalde 6 ay çok yeni canım o kadar isterdim ki evliliğimin 6. ayına dönmeyi hiç aksatmadan yap egzersizleri keşke bende senin gibi daha yolun başında bulsaydım burayı beklemeseydim bir gün kendiliğinden çözülecek diye... inşallah canım ama zaman geçirme çok yıpranıyor iki tarafta karşılıklı... hiç o konuyla ilgili kavga etmedik biz mesela ama ben eminim tartışmalarımızın altında hep o var yıpratmadan birbirinizi çözülür inşallah canım dediğim gibi 6 ay yolun çok başı birbirimize destekle çözeriz inşallah hepimiz kısa zamanda...
geçicem bugün bakalım şimdi kulak çöpünü yavaş yavaş arttırınca gözüm korkmuyorya kalemi pamuklara sarıp deneyeceğim yada eşim gece gelince parmak yapıcaz pe... denemesi için erken değilmi daha
olallaaaaaa vavvvv yasasın kaynasın ortalık hehehe küçük deil bir fıs yapın yeter.kızlar kargom geldi, femolub um geldi, kim tutar beni, ben bugün olmasa yarın kullanmaya başlarım, wuuuuuyalnız çok küçükmüş yaw
merhaba kızlar dün reglim bitti eşimle p..dener gibi olduk:)birazcık başı girdi ama ben çok acı hissettim ve nefes hareketi yapım dedim kendime o an ama nasıl yaptığımı unuttum çok heyecanlandım ya şaka gibi nasıl unuturum ıkıncaksın ama o an aklıma gelmed devamı gelmedi o yüzden ama çok yanma oldu ben sadece yanma hissetim ama eşim biraz girdi diyor bilmiyorum...
amanın sabahlar olmsın.jel geldi akşam deneriz inşallah...........:26:
dit dit dirittiiiiiiiii ele vole seydi dirittiiiiii duuuuttt duuutttt duruttuuuu ele vole seydi duruttuuuuuu
canım çok sevindim inş.devamı gelicek bende bugün eldiven ve ultrason jeli aldım bakalım bugün kulak çöplerini 10 lara çıkarıp yapmayı düşünüyorum yada kaleme pamuk sarıp yapıcam.çok değişik birşey ıkınınca kendi içine alıveriyor ama tek sorunum var nefeslerde panik yapıyorum sanırım unutuyorum arada Rabbim hafta sonuna yenmeyi nasip etsin hepimize inşaallah
geçicem bugün bakalım şimdi kulak çöpünü yavaş yavaş arttırınca gözüm korkmuyorya kalemi pamuklara sarıp deneyeceğim yada eşim gece gelince parmak yapıcaz pe... denemesi için erken değilmi daha
kızlar nedir bu femolub nasıl bişi bende alim bari
parmak egz demek istedim zati tatlımmm benimmm
zevk arttırıcı, kayganlaştırıcı jel, burdaki tavsiyelerle alldım, internetten bulabilirsin hemen getiriyorlar
Femore | Femolub Medical Lubricant Jel Kayganlaştırıcı 60 ml | 17,10 TL fiyatı ve yorumları
eczanelerde pek bulunmuyormuş haberin olsun
kızlar nedir bu femolub nasıl bişi bende alim bari
[/COLOR]
olallaaaaaa vavvvv yasasın kaynasın ortalık hehehe küçük deil bir fıs yapın yeter.
iyiki varsın ve de söyledin kebelekim (be çocukken kelebeğe hep kebeklek dermişim) söylemesen ben onu 3 güne varmaz bitirirdim, kaysın diye kırkpınar pehlivanlarına benzetirdim
ok tatlım kullandınmı peki
[/COLOR]
olallaaaaaa vavvvv yasasın kaynasın ortalık hehehe küçük deil bir fıs yapın yeter.
amanın sabahlar olmsın.
penis egz.bittikten sonra kızlar sonra olmayınca motivasyon kaybı oluyor az kaldı zaten p... boyutunda aparattan sonra p.... geçin rahat hisseden eşli 2 parmaktan sonrada geçebilir.anam bu karılar kuduruk çıktı ayol ben şimdi kimi falakaya yatırcam :26::26::26::26::26:
bugün geldi canım daha, azmazsam bu akşam yarına sakladım hevesimi, şu eşli iki parmağı rahat bi geçeyim
cnm kayganlastırıcı jel borusu var incecik ucunda o yüzden içeriye iyice yayılıyor cnm zevkte artırıyor hemde.
jel geldi akşam deneriz inşallah...........:26:
şiddetle tavsiye edilir
bende alıyım o zamankudurmaya yarıyosa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?