- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #48.441
kızlar sofrayı hazırladım geldim kociş azcık gecikecekmiş aklıma bi soru takıldı o femolub jeli bende almayı düşünüyorum ama bir sürüde ultrason jelim var acaba o femolub jel bittikten sonra ultrason jelini o aparatın içine koyup kullanabilirmiyiz? yani femolub jelin kutusu buna müsaitmi? çünkü jeli içeri sıkınca daha iyi kayganlaştırır mantıklı olarak
canım bugün eşli 2 parmak mı deneyeceksin sen yoksa yarınmı deneme var.bende aldım ultrason jelimi sürüp sürüp yapıcam epeycem var kullan kullan bitmez
bilmemki tatlım olur heralde
[/COLOR]
olallaaaaaa vavvvv yasasın kaynasın ortalık hehehe küçük deil bir fıs yapın yeter.
iyiki varsın ve de söyledin kebelekim (be çocukken kelebeğe hep kebeklek dermişim) söylemesen ben onu 3 güne varmaz bitirirdim, kaysın diye kırkpınar pehlivanlarına benzetirdim
ii bari falakayı şimdilik kaldırdım takipteyim ona göre duraksayan olursa cıkarcam hemen gazabımdan korkun uleynnnnnnnnkelebekim senin falaka korkundan hızlandık biz böle iyiki varsın vallainş bu gece eşli 2 parmak yapabilirim yada kendim 2 parmak yaparım bakalım eşim inş yorgun gelmez
mesaj çektim kocişe bulursa alıcak eee ucunda kudurma varbulamazsak netten sipariş vericez
cnm ecz. zor bulursun sölim netten al hem daha ucuz hemde bir günde geliyor hemde güvenilir site bak kaç kişi aldık.
[/COLOR]yok kız hemen bitirme bayagı gider o bi fıs tamam iyice boruyu içine sokun ok. bi ferahlık olcak böle ohhhhhhh
ii bari falakayı şimdilik kaldırdım takipteyim ona göre duraksayan olursa cıkarcam hemen gazabımdan korkun uleynnnnnnnn
cnm ecz. zor bulursun sölim netten al hem daha ucuz hemde bir günde geliyor hemde güvenilir site bak kaç kişi aldık.
kızlar alsamda hemen kullanmıyım dimi ben daha egzersizlerin başındayım daha kalemi akşam soktum
Femore | Femolub Medical Lubricant Jel Kayganlaştırıcı 60 ml | 17,10 TL fiyatı ve yorumları al cnm bu jelden zevki arıtıryor kesinliklekızlar bende eşime karşı isteksizlik var çocuk olduktan sonraa başladı bu durum zevk almıyorum olsun bitsin uyuyım diye bakıyorum
kızlar sofrayı hazırladım geldim kociş azcık gecikecekmiş aklıma bi soru takıldı o femolub jeli bende almayı düşünüyorum ama bir sürüde ultrason jelim var acaba o femolub jel bittikten sonra ultrason jelini o aparatın içine koyup kullanabilirmiyiz? yani femolub jelin kutusu buna müsaitmi? çünkü jeli içeri sıkınca daha iyi kayganlaştırır mantıklı olarak
bilmemki tatlım olur heralde
evet cnm nasılsın ? ne yaptın?sardunyaaaaaa nasılsınnn tatlımmmm???
[/COLOR]yok kız hemen bitirme bayagı gider o bi fıs tamam iyice boruyu içine sokun ok. bi ferahlık olcak böle ohhhhhhh
kızlar alsamda hemen kullanmıyım dimi ben daha egzersizlerin başındayım daha kalemi akşam soktum
evet cnm p.. geçince kullan ...
iyiakşamlar meleklerimmmmmmm
sardunyaaaaaa nasılsınnn tatlımmmm???
canım ben dün eşli iki parmak denedik, iki parmağın 1,5 boğumunu aldım, bugün gene iki parmak denicez eşimle, dediğin gibi ultrason jeli çok fazla, ben prezervatif yaptım, rahat oluyor eşimin parmaklarıda rahat hareket ediyor, bol gelip kayma gibi bir durum olmadı, onu zaten eşim sürekli kontrol etti,eşine başlarken söyle nefes alıp ıkınmanı hatırlatsın, takıldığın noktada dursun çekmesin parmağını sakinleş ve kuvvetlice ıkın, eşim geçmiş olsun oluyor bu iş dedikçe kuvvet buldum, burda söylenenleri tekrar et kendine o esnalarda bir de konuş eşin konuşsun saçmalayın ama konuşun tv açın ordan ilgini dağıt eşin ilerlemeye çalışırken, ben zorlandığım yerde onu durdum burda söylenenleri hatırlayıp ıkınıp vajimin onu içine almasını bekledim,
hadi nazlı az kaldı, bitmesine inanıyorum az kaldı, 5-6 güne adet görmeden buişi bitirmek niyetindeyim, senin de haberlerini hergün bekliyorum burdan
öpüyorum canım, halayımızı birlikte çekelim:13:
kıssss kelebek bak bu sardunyaaaa ses vermiyooooo ne yaptı acepppppp???
bilemiyorummmmm yaneeeeee....
kızlar jeli vajiye sürüyoruzya ( ultrason) ee o sonra yıkamaylan iyice çıkarmı kalmaz dimi orda bişi ( vajide ) bide mantar olmim dedim o yüzden soruyorum
vaji içine su tutmayın ıyıced suyla yıkıcam diye
mantar yapıyor vajiyi suyla yıkamak jel kuruyo zaten mantar yapmaz
vaji içine su tutmayın ıyıced suyla yıkıcam diye
mantar yapıyor vajiyi suyla yıkamak jel kuruyo zaten mantar yapmaz
kızlar jeli vajiye sürüyoruzya ( ultrason) ee o sonra yıkamaylan iyice çıkarmı kalmaz dimi orda bişi ( vajide ) bide mantar olmim dedim o yüzden soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?