Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

teşekkür ederim inşallah başarırım bende çok zor bişey. ben 9 aylık evliyken hamile kaldım deniyoduk kendimizce bişeyler ben inanamadım hamile olduğuma. sonra doktorum üstüne boşalma gibi bişey söyledi öylece bi çocuk sahibi oldum çok şükür. ama hala tam birleşme olmadı yapamadık yani. hemen başlamayı düşünüyorum bu egzersizlere.

aminnnnnnnn canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin...ben yavaş yavaş kaçayım birazdan koçişim gelcek namazımı kılım sizlere ve kendime dualar edeyim hepinizi öpüyorum hayırlı geceler hoçakalınnn yarın görşrz inş. :79::79:

sanırım kasma var 4.aparat penis büyüklüğünde hemen hemen ay utandım şimdiiii kaç haftadır aynı yerde takıldım kaldımm

tatlımmm 3.aparat ilişki için yeterliiii aslındaaaa ...4.aparattt jubile gibi ben hala bazen tamamını
bazen yarısını beceriyorummmmm...dr.dayken bi hiç vajiyle alakası olmayan bi kadın meraktan denedi
yapamadıııı...3.boydan sonra ilişki yapalabilir bence....bide onunla egz yaptırmaması lasım
içeri alıp tutuyosun ileri geri yokkk...

aaa ne kadar güzel çocuk sahibi olmuşsunuz vajiliyken.bizde düşünüyoruz ama tam birleşme olmadan nasıl olacak oda şans tabiii.çok şanslısınız.doktor üstüne boşalma gibi bişey söyledi dediniz.ne önerdi acaba doktorunuz serap hanım.

sanırım kasma var 4.aparat penis büyüklüğünde hemen hemen ay utandım şimdiiii kaç haftadır aynı yerde takıldım kaldımm

canım bak ben 2 parmak ve 1 eş parmağından sonra yaptım p...s denedinmi hiç ? belki yapabilrsin aparatlar sert sonuçta p...ste daha rahat edebilirsin belki....

hoşgeldin bebişimmmm...herkes kendi için en kolay gelen posizyonu söylüyor kimi üstte rahat eder kimi altta daha rahat eder sen hangi posizyonda kendini rahat bırakabiliyorsan o posizyon senin için doğru posizyondur... ben üstte ters posizyonda yendim çünkü altta tedirgindim ama altta rahat olup yenen arkadaşlarda var zaten her posizyonu deneyeceksin hangisinde daha rahatsın diye önemli olan burada kendini rahat bırakabilmen inşallah en kısa zamanda başarırsın canımcım

ay içimi rahatlattın korkudan p...denemesi bile yapamıyordum 4. aparatı alamamam bir sorun teşkil etmiyor o zaman

Allah bağışlasın

evet herkezin rahat olduğu poz.farklı...misal ben üstte hiç yapamadımmm..altta bacaklarımı kendime doğru çekıip ellerimden güç almak daha rahatıma geldiii...allahhh sizlerede yaşatacak inş...
herkezcikler dualarımda tatlımmmmm...düzenli egz oluyorrrrr..yeterki vazgeçmeyinnnn

ay içimi rahatlattın korkudan p...denemesi bile yapamıyordum 4. aparatı alamamam bir sorun teşkil etmiyor o zaman

bence 3.rahatsan hemen p...denemeye başlaaaa ..hiç kasma kendiniiii ...olur bence ..
ben çokkkk dr.gittim 3.ten sonrası nı hepsi aynı şeyi söyledi o kocaman ve egz yapmak için değil
seni beni tamamen inandırmak için ....bana hiç onla egz yaptırmadı sok bekle demişti
ileri geri yok demişti oda 3 dk mı ne yaniiii...

anladım yardımların için teşekkür ederim valla sen olmasan sanırım aylarca o apartla uğraşacaktım

sizinde dediğiniz gibi doktorum büyük bi şans dedi. çok nadir böyle hastaların olduğunu söyledi. ben her ilişki sonrası olsada olmasada bacaklarımı havaya diktim hep bi umuttu bnmki yani. böylede denerken çocuk sahibi oldum. umarım Allah sizede nasip eder en kısa zamanda.

aynen öyle hemşom ben hep üstte çok daha rahatım alta geçince sanki kontrolumu kaybediyorum nasıl bir psikoloji ise

kızlar kafama takıldı acaba bu vajinismus dışında penis eğriliğide acı yaparmı... mesela ben vajinismus değilim anladığım kadarıyla ama her seferinde acı çekiorum birleşme oluo ama yanmada oluyo, kocamda çok belirgin olmasa da penis eğriliği var acaba ondan mıdır bilen var mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…