- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #48.641
olsun canım üzülme bak burda 17 senelik evli ve vajiliyken 3 çocuk yapann bi arkadaşımız da kısa bi sürede parmak egsersizi yaparak başardı.sen niye yapamayasın.hem parmak egsersizi de yapıyomuşsun senin işin çok daha kolay.hepimiz çok heyecanlanıyoduk inan ki nefes almayı bile unutuyodum ben ama çok normal bişey.Allah analı babalı büyütsün inşallah evladını.nasıl hamile kaldın sen?
tatlımmmmm benimmmmm yaaaaa....allaaaaaahhhhhh yardımcımız olsuuuuunnnn önce vajiiiii
sonraaaa bebiiişşşşş rabbimmm hep yanımızdaaaaa mutlu günlerrrr dahada yakındaaaaa...
haydeeeee .....halaylarrrrr yakınnnnnn
sanırım kasma var 4.aparat penis büyüklüğünde hemen hemen ay utandım şimdiiii kaç haftadır aynı yerde takıldım kaldımm
teşekkür ederim inşallah başarırım bende çok zor bişey. ben 9 aylık evliyken hamile kaldım deniyoduk kendimizce bişeyler ben inanamadım hamile olduğuma. sonra doktorum üstüne boşalma gibi bişey söyledi öylece bi çocuk sahibi oldum çok şükür. ama hala tam birleşme olmadı yapamadık yani. hemen başlamayı düşünüyorum bu egzersizlere.
sanırım kasma var 4.aparat penis büyüklüğünde hemen hemen ay utandım şimdiiii kaç haftadır aynı yerde takıldım kaldımm
negüzel yaa çok sevindim sizin adınıza...peki egzersizler bitip p...sle denemeye geçince hangi pozisyonu öneriyorsunuz.yüzyüzemi yoksabizlerin üstte olduğumu arkamız dönükkenmi herkes birşey söylüyor.en uygunu hangisi acabaa?
tatlımmm 3.aparat ilişki için yeterliiii aslındaaaa ...4.aparattt jubile gibi ben hala bazen tamamını
bazen yarısını beceriyorummmmm...dr.dayken bi hiç vajiyle alakası olmayan bi kadın meraktan denedi
yapamadıııı...3.boydan sonra ilişki yapalabilir bence....bide onunla egz yaptırmaması lasım
içeri alıp tutuyosun ileri geri yokkk...
teşekkür ederim inşallah başarırım bende çok zor bişey. ben 9 aylık evliyken hamile kaldım deniyoduk kendimizce bişeyler ben inanamadım hamile olduğuma. sonra doktorum üstüne boşalma gibi bişey söyledi öylece bi çocuk sahibi oldum çok şükür. ama hala tam birleşme olmadı yapamadık yani. hemen başlamayı düşünüyorum bu egzersizlere.
negüzel yaa çok sevindim sizin adınıza...peki egzersizler bitip p...sle denemeye geçince hangi pozisyonu öneriyorsunuz.yüzyüzemi yoksabizlerin üstte olduğumu arkamız dönükkenmi herkes birşey söylüyor.en uygunu hangisi acabaa?
ay içimi rahatlattın korkudan p...denemesi bile yapamıyordum 4. aparatı alamamam bir sorun teşkil etmiyor o zaman
bence 3.rahatsan hemen p...denemeye başlaaaa ..hiç kasma kendiniiii ...olur bence ..
ben çokkkk dr.gittim 3.ten sonrası nı hepsi aynı şeyi söyledi o kocaman ve egz yapmak için değil
seni beni tamamen inandırmak için ....bana hiç onla egz yaptırmadı sok bekle demişti
ileri geri yok demişti oda 3 dk mı ne yaniiii...
aaa ne kadar güzel çocuk sahibi olmuşsunuz vajiliyken.bizde düşünüyoruz ama tam birleşme olmadan nasıl olacak oda şans tabiii.çok şanslısınız.doktor üstüne boşalma gibi bişey söyledi dediniz.ne önerdi acaba doktorunuz serap hanım.
evet herkezin rahat olduğu poz.farklı...misal ben üstte hiç yapamadımmm..altta bacaklarımı kendime doğru çekıip ellerimden güç almak daha rahatıma geldiii...allahhh sizlerede yaşatacak inş...
herkezcikler dualarımda tatlımmmmm...düzenli egz oluyorrrrr..yeterki vazgeçmeyinnnn
aynen öyle hemşom ben hep üstte çok daha rahatım alta geçince sanki kontrolumu kaybediyorum nasıl bir psikoloji ise
anladım yardımların için teşekkür ederim valla sen olmasan sanırım aylarca o apartla uğraşacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?