- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #48.621
yokkkkk cnmmmm nerdeeeeee....vajiyi yendimmmmm daha yeni , keşke olsammmm tatlımmmm
geçmiş olsunnn tatlımmm bende vajiyle ilgili sandımmmm...tüp bebek artıkkk çok başarılı sonuçlar
veriyorrrr ...allah gönlüne göre versinnnn inş...hemencikkkk bebişin hatta bebişlerin olabilirrrr....
gülsecim bişi sorucam ben şimdi kaleme bi kat pamuk sardım yaptım.yarın onu tekrarlayacağım ama kalemin başkısmından başalayıp sona doğru pamuğu kalınlaştırsam git gide kalın olsa sence iyi olurmu?kalemi sonuna kadar sokarım en azından aşama aşama girer ve açılması daha iyi olur diye düşünüyorum.
yokkkkk cnmmmm nerdeeeeee....vajiyi yendimmmmm daha yeni , keşke olsammmm tatlımmmm
geçmiş olsunnn tatlımmm bende vajiyle ilgili sandımmmm...tüp bebek artıkkk çok başarılı sonuçlar
veriyorrrr ...allah gönlüne göre versinnnn inş...hemencikkkk bebişin hatta bebişlerin olabilirrrr....
canım ben memorial çok iyi diye biliyorum başarı oranları çok yüksek
gerçi nası rahat etçeksen öyle yap tatlım ama...bence hepsi aynı olsunnn p.....e geçince zorlanmazsın diye
düşünüyorummm ama tüm bunların en önemli amacı senin oraya bir şeyi kabul edebilmendir...
bi fark yok ama eşit olursa gerçeğe daha yakın olmaz mı? aparatlar hep öle ...
kıssss maşalllaaaaaaaaahhhhh sana tütüüüüttttüüüüüüü yafffffyuuuuummmm bravooooo yaaaa
gülse hanım tebrik ederim negüzel yenmişsiniz darısı başıma.bişey soracağım.yendikten sonra birlikte olurken afedersiniz p...sin ne kadarını almamız gerekiyor sade baş kısmı yeterlimi yarıya kadar mı...düzgün bir birleşme için ne kadar ilerlemek gerekiyor?
hoşgeldin nerelerdesin merak etiim seni dr gidecektin gittin mi?
sağolasın gülsecim ya valla bende kendime şaşıyorum kalem birazcık korkutucu gelmişti ama o hepsinden kolay girdi anlamadım bile sonuna kadar soktum bide artık hep kalem çalışcam kulak çöpü kısa kalıyor yetmiyor vajiye
ya canım gittim ama bir işime yaramadı bende kendim halletmeye çalışıyorum sen nasılsın
aylinnn yanlış hatırlamıyosammmm aynı dr.gitmişiz seninleeee...s.eserdağdı dimi tatlımmm
ya canım gittim ama bir işime yaramadı bende kendim halletmeye çalışıyorum sen nasılsın
vaşşşş kısımmmm beeeee...süpersiniz ne diyim sizlere allah nazarlardan korusunnnnn...
çok seviniyorummmmmmmm böyle olun caaaaaa
olsun sende aparatlarda var bırakma sakın tamam mı ben ara verdim misafirim var o zaman yapamıyorum da adet olmak üzereyim acırda iyice korkarım diyede üstüne gitmedim ama öncesinde beyaz mum ve p.... denedim yarısına kadar oldu bende herkesin bahsettiği o duvara tosladım inşallah olacak sen ne durumdasın
sağolasın venüstenciminşlaallah haftasonuna çifter çifter halaylar çekilir burada o kadar çok istiyorum ki herkes yensin koçişlerimizin ve bizlerin yüzü gülsün
venusten simdi yatiyorum gribim cok oksuruyorum esimde yemek hazırlıyo sagolsun bu gece p...s denemesi yapmak istiyordum oncesinde mum yaparim diye dusunmustum ama ben aparat deneyemiycem galiba aparat hic yapmadim simdiye kadar kendi 2 parmagim ve es 2 parmagiyla cok rahatim yine de mum yapmam sart mi itici geliyo ne yapayim sence...? Bide p....si 2cm kadar alabiliyodum...
bende neden oluyor((((((((( 25:
venüsüm sanada sorayım ben kaleme pamuk sarıp yaptım ya o kaleme pamuğu inceden kalına doğru sarsam ve yavaş yavaş sonuna kadar alsam nasıl olur birden yol almış olurmuyum?hani en azından genişliğe alışır diye düşündüm.
doktor bana 4 aparat vermişti ilk 3 ü sorunsuz hala 4 aparatı asla alamıyorum nedendir bilmiyorum
aylinim 4. aparatta sorun ne peki kasıyormusun ? gözündemi büyüyo ? 4. aparat p...s büyüklüğündemi ? hiç aparat görmedim bilmiyorum boyutlarını ondan sordum :44:
saolllll cnm benimmmm ....ben kendimden örnek veriyimmm ben ilkin hepsini aldımmm ama git gel
hemen yapamadımmm sonraki denemelerde oda oldu şükürrr.....en sağlıklısı rahat olduğumuzda oluyor
zati o zaman o gideceği yeri biliyooo..ama ilklerde ne kadar girdi girdimiki yok bu olmadı derken
insan heyecanlanıyooo işteee...o da gayet normalll...
doktor bana 4 aparat vermişti ilk 3 ü sorunsuz hala 4 aparatı asla alamıyorum nedendir bilmiyorum
valla canım sizin sayenizde gaz vermeseniz ben hiç başlamazdım bile sağolun hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?