Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

özlemcim ben tamamen iyileşemediğim için korkuyorum ama mecburum da kabul ederlerse anestezi isteyeceğim
aslında bana iyi geliyor içime bişeylerin girdiği düşüncesi beni daha önce epey ilerletti ama.

sen bilirsin canım ama vajili olduğunu söyleyince zaten alttan bakmazlar ultrasonda bakarlar onu da ben yaptırmıştım daha önce sadece göbişinin biraz altına jel sürüp üzerinde bişey gezdiriyolar o kadar.işte bende de tedirginlik vardı yeni başarıp giden arkadaşlara sordum iyi geçmiş çok ben de rahatladm

yok canım benim ben tüp bebek tedavisine başlıyorum ya vajina filmi falan çekeceklermiş ama nasıl olacak bilmiyorum

ama bana baktılar zarım köprülü ve kalın mı diye?ama zarar vermedi köprülü olduğu için öndeki köprüyü aldılar.

ama bana baktılar zarım köprülü ve kalın mı diye?ama zarar vermedi köprülü olduğu için öndeki köprüyü aldılar.

canm istemediğin zaman bakmıyolarmış ben hiç gitmedim doktora arkadaşlardan duyduğum kadarıyla söylüyorum.ama senin baktırman daha iyi olmuş işte muayene korkun da kalmamış

Son düzenleme:
canm istemediğin zaman bakmıyolarmış ben hiç gitmedim doktora arkadaşlardan duyduğum kadarıyla söylüyorum.ama senin baktırman daha iyş olmuş işte muayene korkun da kalmamış

evet çok şükür doktor iyi çıktı özele gittiğimizde bayan doktor çok canımı yaktı o kadar korkuyodum ki muayneden devlete gittiğimde doktor niye bu kadar korkuyosun bişi yok kasma kendini bırak dedi dediği gibi yaptım hiç bişide anlamadım sanırım erkek doktorlar daha iyi

İnşallah dua edin bana kızlar tek seferde olsun çok zormuş defalarca yaptırıp da başarılı olamayan var

bende tam tüp bebek tedavisine başlıyordummmm reglimi bekliyordukkk o arada çözdümmm
şükürr...seninki neden tüp bebek vajiylemi ilgili yoksa başka bir sıkıntımı var tatlımmm
zor bir dönem ama artık dr.bana anlattığı önceki gibi deilmiş artık %80-%955 başarı sağlanıyormuş
diyeydi.sen ist damısın?

Kızlar samdan mumuna p.....f gecirdim jel bile surmedim banyoda sicak suyun altinda yarisina kadar aldim nerdeyse ve tersinden diger kismi sivri diye korktum tersinden yaptim yemin ederim ne acı ne baskı hicbisey ilerleyemedigi an nefes ıkınma ve harika gidiyo diye dusunerek yarisini aldim git gel yaptim cikarinca farkettim ne kadar uzun oldugunu sonra tekrar tekrar yaptim hic sorun yok simdide abdestimi aldim yaticam kocam uyudu bile mumu da oylece bıraktım banyoda sabah gorsun diye... Cok rahat hissediyorum yaa daha ne yazayim...

:85:
Ne güzel canım tebrikler valla bugün bende kendime çok şaşırdım kalemi pamukla sarıp yaptım ve hiç bişi hissetmedim bide sonuna kadar soktum resmen içimde hissettim değişik bir his inş.devamıda gelicek yarın bi kat daha pamuk sarıcam kaleme bakalım olucakmı?

tebrik ederim çok sevindim senin adına...darısı başımıza

süpersinnnn tatlım ya diyecek bişey bırakmamışsınnnnn...halay yakın denir buna...yanlız kuru kuruya
yapma derim tahriş olur ara vermek zorunda kalma derimmmm ben...dr.bana hiç bişekilde jelsiz yapma demişti egz.leri..çünkü bi uyarılma olmuyo vaji kuru olduğundan hem zor olur hem tahriş yapabilirsin
buda sonra yanma yapabilirrrrr...cnmmm...tebriklerrrrr sana hafta sonuuuu çok halay varrrr çokkk

eşimde varikosel ve sperm sorunu var onun için ama normal bir ilişkimizde olmadı ben konyadayım tıp fakültesinde başlayacağım tedaviye
sen şimdi hamilemisin

gülsecim bişi sorucam ben şimdi kaleme bi kat pamuk sardım yaptım.yarın onu tekrarlayacağım ama kalemin başkısmından başalayıp sona doğru pamuğu kalınlaştırsam git gide kalın olsa sence iyi olurmu?kalemi sonuna kadar sokarım en azından aşama aşama girer ve açılması daha iyi olur diye düşünüyorum.

eşimde varikosel ve sperm sorunu var onun için ama normal bir ilişkimizde olmadı ben konyadayım tıp fakültesinde başlayacağım tedaviye
sen şimdi hamilemisin

yokkkkk cnmmmm nerdeeeeee....vajiyi yendimmmmm daha yeni , keşke olsammmm tatlımmmm

geçmiş olsunnn tatlımmm bende vajiyle ilgili sandımmmm...tüp bebek artıkkk çok başarılı sonuçlar

veriyorrrr ...allah gönlüne göre versinnnn inş...hemencikkkk bebişin hatta bebişlerin olabilirrrr....

yaaa aci falan olmadi ama hic yanmada olmadi sicak suyun altinda yaptim ya gevsedin heralde bi de akintim oldu sonra islandi yani eee zaten p.....fte zaten hafif kayganlastiricili yaa valla suan uyuyo kiyamiyorum cok yorgundu yoksa haftasonuna birakmazdim halayi neyse yarinda once mum sonra p...s denemesi yapicam allah kismet ederse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…