- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #48.681
iyileşmesemde bi aferin alıyorum bomba gibi oluyorum aferin çok iyi geliyo temizliğe bile başlayasım geliyo onu alınca akşa yatıyodum zaten onu içtim de kalktım şimdi yine içerim iyi olurum inşallah akşam hem belki halsiz olursam karşı koymam neyaparsa yapsıngeçmiş olsun canım haftasonuna kadar iyileşmen lazım ama biliyosun dimi?dikkat et kendine halayını çekicez kısmetse çok yakında
aferin kıs hürrem de bi işe yaramış sonundaadamı doğumdan da korkutcak deli ya çok güzel ilerliyosun sen artık mumlara falan geç bence canım kop gel maxfactörlerden
günaydınlar herkese
saol canım... günaydın sanada...günaydın güzellergeçmiş olsun eminecik
olur olur bebişimmmm hiç merak etme ilerde bu günleri gülümseyerek hatırlayacaksınız
ooooo balım senin iş bitmiş ben 2 parmak ve makas yaptım sonra 1 eş parmağı yaptım doktor 2 eş parmağı yapıp p...se geçin dedi biz eve geldik denedik oldu şok oldum ama biz egsersiz yapıyorus diye başladık şok oldum olunca hazır hissediyosan kendini yap derim olmazsada hiç üzülme 2 eş parmağı yap he bu arada ben kendi 2 parmağımı p...si alacağım posiyonda alttan yukarı doğru yapıp p...se geçmiştim istersen sende o şekilde dene birde çiş yaparmış gibi oturup git gel yapıyosan çok daha raha olur p...s denemeniz...bu aşamadan sonra benim gözümde başardın sen bebişimmm
canım kastığın için oluyor ben yeneli 1 yıl olcak kastığım zaman bazen kötü bi gün geçirmiş oluyorum farketmeden kasıyorum anam diyom noluyo 10 yıllık evlide olsan kasınca acı hissedersin psikolojik tamamen canım
tabiki olur bebişim neden olmasın... bak böyle düşünün yeni keşifler yapın deneyin her yola başvurun kendinize güvenin çok daha rahat gececk herşey
Allah seni ne etmesin ya hala parlatıcı diyo yakız sen oldu olucak pe..se de makyaj yap öyle dene hemen yaparsın valla canm niye gülelim hem burda dalga geçicek kimse yok rahat ol sen mum erimez içerisi sıcak tamam ama öyle eritcek kadar da değil yani.en rahat mum oluyo söyliyeyim ben sana.sen nerdeyse pe..s denemelerine geçicek hale geldin ama farkında değilsin bebişim ah ne süslü ne kokoş oluyo bu vajililer ya herşeyimiz tam bi de o iş olsa tam süper olucak valla sen bilirsin tabi karar senin ama mumu tavsiye ederim
gunaydın canımmm hosgeldıngünaydın güzellergeçmiş olsun eminecik
gecmıs olsun tatlımgünaydınnn kızlarrr çok hastayım yaa gripten.... halsizlikten bayılıcam keşke eve gitsem...
kız allah ıyılıgını vermesınkızlar günaydın akşam yarım saat eğzersizimi yaptım önceki gün göz kalemi sokmuştum dün akşam kalem far soktum anam o daha kalındı ama onu daha rahat aldım 6 cm kadar aldım git gel yaptım akşam hürrem hatun doğururken ıkındıkça ben ıkınıp soktumayy bu kadar ilerleyebileceğimi sanmıyordum 2. günümde bayağı iyiyim bana göre hep böyle olsa 2-3 haftaya biter bu iş
tamam tatlım bugün erken çıkıcam işten nasıl mum alcam şamdan mum yada bildiğimiz beyaz bakkal mum hangini alim kız ben bugün 3, denememi yapıcam bu kadar ilerlemişmiyim ayy inanmıyorum kendime yokmu bu gülme simgelerinde mezdeke oynayan kız oynamak istiyom anam ilerledim diye ohhhh yandan yandan
canım bende eşle iki parmakta çok rahattım ama mum itici geliyodu korkutuyodu dün akşam şamdan mumuyla yaptım hemde tersinden diğer kısmı ince geldi de ayıptır sölemesikız mumdam korkuyorum benbu akşam parlatıcımı sokayım diyorum yarında rimelimi en son mum yaparım diye proğram hazırladım mumu en sona bırakıyım diyorum aslında eğzersiz yaptıklarım nerdeyse muma yakın kalınlıkta ama ne bilim mum erimesin ( gülmeyin )
ben varya 1-1,5 aydır öksürüyorum ne burnum akıyodu ne başka bişey sadece öksürük halsizlik ama dünden ebri burnumda akıyo öksürük ilerledi çok halsizim ama aferin alıyorum iyi geliyo hem enerji veriyo resmengeçmiş olsun canım bu kış bende gerçekten keçi gribi dedim gitti geldi ve şimdide geçmedi kocişede hep işsizim diye dert yanarken busefer çok ağırdı ve iyiki evdeymişim napardım dedim hastayken çalışmak çok zor beynim ağrıyo
ve günaydın kızlar ben de yarın güzel haberlerle gelirim inşallah bugün gelen giden yok gibi acık daha kendine gelsin vajı
gunaydın canımmm hosgeldın
gecmıs olsun tatlım
kız allah ıyılıgını vermesın
masallah canım cok guzel ılerlıyorsun sekekrım boyle devam et
canım sağol burdaki arkadaşlar olmasa ben oraya bakamazdım bile ben tam ümitsiz vakaydım anam aştım kendimi inşallah dahada aşıcam akşamda mum denemesi yapıyımmum biraz tuhafıma gidio ayy akşam olsada eve gitsem hemen yapsam
ilerledin tabi o kadar ama farkında değilsinvalla beyaz mumlarla başlayabilirsin ben hiç şamdan mumu denemedim bişey diyemiycem ama mum mumdur be tatlım pasta mumu olmasın da sen geçmişsin zaten o aşamaları.bak bi arkadaşımız motive olmak için en beğendiği mumu almıştı pembe olanından:103:sen kokoşsun da zaten belli git en süslü olanını kap gel mezdeke de olsa iyi olurmuş ama yanarım yanarım şuraya egsersiz yapan bi ikon koymamışlar ona yanarım
Günaydın kızlar.
Dün psikiyatiye gittim. Vajinusmus ve bazı problemlerim için.
Vajinusmus için internetten bişeyler baktın mı diye sordu kk sitesinde aynı sorunu yaşayanlarla konuştum. egzersiz vardı ilkini denedim. Çubuk - parmak egzersizleri dedim. Karşı çıktı olmaz öyle dedi. vs. vs.
Vajinusmus tedavisi verdi; Her gün uyumadan önce ve uyanınca nefesli kas egzersizleri. Bütün kaslarımı sırayla kasıp nefesimi tutup 10 sn bekleyip gevşeyeceğim. Vajina kaslarını sık sık sıkıp bırakmamı söyledi ( sanırım kegel ) , vajinayı inceleyip dokunmamı tanımamı söyledi. 15 gün sonra 2. seans var. 15 gün boyunca ön sevişme yapılabilecek fakat birleşme yapılmayacak dedi.
Arkadaşlar sizce bu doğru bir tedavi mi? Daha önce psikiyatriye gitmiş olanlarınız vardır.
Dr. yapma dedi fakat ben çubuk egzersizini bugünde yaptım. 6 mm soktum bir baktım dahada büyüyor. nasıl bir organ bu şaşırdım. kızlık zarım esniyor aynı zamanda vajinada esniyor. 10 - 15 mm çubuk rahat girerdi. birden heyecanlanınca hemen kapandı.
canım ben sana söyliyim iki hafta sonra olmaz öyle şey dediği egzersizi kendi verecek ödev olarak tek farkın para veripyapmış olacaksın........... burda doktora en çok gitmek isteyen bendim halada istiyorum ama psikolojik tedavi için daha iyi bi evlilik için... dediğim gibi olmaz öyle şey dediği lafı yutacak doktor 15 gün sonra ödevlerini verecek sana....
canım ben sana söyliyim iki hafta sonra olmaz öyle şey dediği egzersizi kendi verecek ödev olarak tek farkın para veripyapmış olacaksın........... burda doktora en çok gitmek isteyen bendim halada istiyorum ama psikolojik tedavi için daha iyi bi evlilik için... dediğim gibi olmaz öyle şey dediği lafı yutacak doktor 15 gün sonra ödevlerini verecek sana....
Günaydın kızlar.
Vajinusmus için internetten bişeyler baktın mı diye sordu kk sitesinde aynı sorunu yaşayanlarla konuştum. egzersiz vardı ilkini denedim. Çubuk - parmak egzersizleri dedim. Karşı çıktı olmaz öyle dedi. vs. vs.
Vajinusmus tedavisi verdi; Her gün uyumadan önce ve uyanınca nefesli kas egzersizleri. Bütün kaslarımı sırayla kasıp nefesimi tutup 10 sn bekleyip gevşeyeceğim. Vajina kaslarını sık sık sıkıp bırakmamı söyledi ( sanırım kegel ) , vajinayı inceleyip dokunmamı tanımamı söyledi. 15 gün sonra 2. seans var. 15 gün boyunca ön sevişme yapılabilecek fakat birleşme yapılmayacak dedi.
Arkadaşlar sizce bu doğru bir tedavi mi? Daha önce psikiyatriye gitmiş olanlarınız vardır.
Dr. yapma dedi fakat ben çubuk egzersizini bugünde yaptım. 6 mm soktum bir baktım dahada büyüyor. nasıl bir organ bu şaşırdım. kızlık zarım esniyor aynı zamanda vajinada esniyor. 10 - 15 mm çubuk rahat girerdi. birden heyecanlanınca hemen kapandı.
aaaaaa iyi fikir ben bugün kırmızı bi mum alim aşk rengiiyaparım onuda ya ne olcakki istediğim zaman çekebiliyorum kontrol bende sonuçta
Günaydın kızlar.
kızlar bişi daha sorcam ama ayıp olmasın şimdi ben eğzersizleri yaparken uzanıp arkama yastık alıp karşıma ayna koyup vajimi elimle acıp yapıyorum p.. geçince nasıl olcak nasıl bulcam orayı ya çok mu saçma bi soru oldu ama daha bugün 3. günüm ilerledikçe elimle açmadan yapabilcekmiyim :83:
sen zorunu yapıyosun şuannnn tatlımmm ...başının altına bi yastıkkk alll önce
uzan sonra bacaklarını iki yana eğik olarak aç ayaklar yerde dizler eğik aynayı bırak
ilkinde bulamadım diceksin dolaş oralarda cup içerdeeeee....yarı atık olduğunuzda karın kasları
o kısma yükleniyor aslında zor olan yaniii...tamamen uzannn görüceksin daha kolay olucakkk
gideceği başka yerde yokkk aslında öyle düşünnnn...
anladım tatlım ben yatağa uzanıp arkama yastık alıyorum bacaklarımı yarı kırıp aynaylan bakıyorum elimle acıp öyle sokuyorum ama böyle rahatım aynadan ne kadar girdiğini görüyorum aynasız hemen çıkarıyorum bu şekilde olsada olur ama dimi sadece dahada ilerleyince p.. geçince orayı nasıl bulcam ona taktım şimdi :18::18:
olur tatlımmmm oda olurrrr...takma takılmaaaa artık herşekilde olurrrrr....hep aynı yapmayınnn
değişikliklere açık olmakkkk lasımmmm dimi???? koskoca vajiyi yeniceksin bak ramak kaldıııı
neyde zorlanıyosan üstüneeee git hiççç kasmaaa kendini ...öyle olunca kendi dahada hazır
hissedeceksinnnn emin ollll....başardığını görünce hissettiğinnn duygu kocaman bi mutluluk olucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?