Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

[/COLOR]
aferin cnm şu an evdeysen işaret parmagınla yap aynı şekilde sonrada 2 parmagını küs şeklinde yap cnmcm sonrada beyaz muma pamuk sar streçle prez.geçir jelle onla çalış p... sonra geç inanki daha kolay olacak cnm şimdi p... olmazsa motivasyonun düşmesin.

selam tatlım bende seni ve nazlıyı sormuştum kızlardan nasılsın bakalım ne zamandır göremiyorum seni yada denk gelmiyoruz galiba

saol tatlım iyiyim ben bikaçgündür yoktum şehir dışındaydım sonra misafirim vardı.geldim ama artık burdayım.sen nasılsınn,keyifler nasıl canım

temizlik yapcam yardıma gelin diyorum uyanık cadalozlar hem gelmiyolar üstünede kahveye gelelim diyolar pışııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkk

oyyyyy kıyamammmmm sanaaaa...şaka yapmışlardırrrr sanaaaaaa.....

gelirlerrrr balımmmm .....temizlik nedirrrrrrr yafffffyuuuuummmm .....bak geliyimmm hemmmmeeenn

tamam cnm aynen yapıyorum zaten dediklerini.ne kadar yol aldığımı görmek için eşimle p... denemesi yapeken eşim afedersin vajinin üzerine boşalıyor.bir gebelik durumu olurmu.gerçi keşke olsa canıma minnet...

:92::92::92::92::92::92::92::92::92:sağolun canlarım beniiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm sütyenimi çıkarttım sallıyorum baaaaaaaaaaakkkkk barış ilan ediyorum yardımsever arkadarlarım benim sağoluuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnn kelebeeeeeeeeeeeeeeeeeeekkkkkkk bayıştıkmııııııııııııııııııııı bak bugün parmak yapıorum amaaaaaaa egzersizlerdeeeeeee

kızlar dün akşam bi jel yazdınızya adını not almıştım ben kocişe verdim benim kociş kağıdı kaybetti ucunda borusu olan 18 lira gibi bi fiyatı vardı nette satılıodu umarım anlatabilmişimdir

yanlış hatırlamıyorsam femolub canım

Femolub Medical Lubricant Jel Kayganlaştırıcı 60 ml

Açıklama :

Kadınlarda cinsel ilişki sırasında; ağrı ve vajinal kuruluk gibi durumlarda; kayganlaştırıcı olarak kullanılabilecek haricen sürülen bir jeldir.

Femolub Medical Lubrikant, daha mutlu bir cinsellik yaşamaya yardımcı olmak için üretilmiştir. Vajinal kuruluğun olduğu her anda kullanılabilir. Kuruluk ise, ağrılı bir ilişkiye veya ilişkinin reddine sebep olur.

Femolub Medical Lubrikant;
• Menepozda,
• Ağrılı cinsel ilişkide,
• Vaginismus,
• İlaç kullanımına bağlı kuruluklarda,
• Uyarılma eksikliklerinde,
• Stres,sıkıntı ve benzeri olumsuz ruhsal etkileşimlerden oluşan vaginal kuruluklarda,.
• Risksiz gebeliklerde,
• Doğum sonrası ve emzirme döneminde rahatlıkla kullanılabilir.

Medikal onaylı,dermatolojik ve klinik testli yapılmış, aşırı duyarlı deri dostudur.

Daha kaliteli ve daha güvenli cinsel ilşki sağlar.

Tek başına veya prezervatifle birlikte kullanılabilir.

Femolub medical lubrikant, hijyeniktir, renksiz ve kokusuzdur. Doğala en yakın lubrikasyonu sağlar ve alerji yapmaz.

Femolub medical lubrikant, ilaç değildir tedavi etme özelliği yoktur. Sadece cinsel ilişki sırasında kayganlığı sağlar. İstenilen sıklıkta ve dozda kullanılabilir.

Etkisi kişinin cilt yapısına göre 5 ile 30 dakika arasında değişir. İlişki sırasında etkisinin azaldığı hissedilirse yeniden uygulanabilir.

Su bazlıdır. Su ile kolayca temizlenir.

Kullanım Şekli :
Gereksinim duyulan alan üzerine küçük bir miktar hafifçe ovalanarak uygulanır.Kolayca ve ılık su ile durulanmak suretiyle vücuttan temizlenir.

[/COLOR] cnm dikkate et ölede hamile kalanlar var yenmeden bebek düşnme ayrıca daha cok yeni evlisin evliliğin iyice bir otursun en az 1 yıl bekle cnm

peçi egz.yaptıgın için barsıtım cnmcm

kendini kasmanla ilgilidir acı bende taktım acıya

inşallah hepiniz mutlu olursunuz yakın zamana,

benim yaşadığım birşey değil ama sizlere umut verir diye kuzenimden bahsetmek istedim. ne sıkıntı çektiğini yakından biliyorum psikolojinizi tahmin edebiliyorum. 10 senelik evlilikten sonra yenebildi bu durumu. bu kadar uzun sürmesinin neden aile, baskı gibi şeyler. size yardım etmek niyetiyle bile saçmalayan yakınlarınıza kulak asmayın sakın.. benim kuzen;
alkol alarak,
uyuşturarark,
halamın tavsiyesiyle uyku ilacı içip onun tabiriyle 'aman ne olcak kapa gözünü yap işini' diyerek
hatta rahim yolu açılır belki diye kendi kendine bebek yapmaya çalıştı ayrıntıya girmeyeyim tam ilişki olmadan işte neyse anlamışsınızdır.

daha nasıl anlatayım bu tip şeylerle 10 yıl uğraştı ama olmadı. eşi de artık melek mi diyeyim ne diyeyim kuzene bir kere bile laf etmedi bekledi adam. zaten olgundu yani kendisinden 15 yaş büyük (belki de olmamasının sebebi bu ama kuzenim asla yaşla alakası yok diyordu ) ancak eniştemiz doktora gitmeyi de pek yediremedi kendisine. ha oldu ha olcak derken yıllar geçti.

neyse bunlar sonunda doktora gitmeye karar verdiler. şimdi adını bilemiyorum bayandı sanırım ama kesin emin değilim. eğer merak ederseniz kendisine sorarım, sonunda oldu. hem oldu hem de süper yeğenlerim oldu :) maşallah olay çözülünce duramadı bunlar sanırım 3 bebek var şimdi :)

benim bildiğim yavaş yavaş ilerlemişler. birbirlerinin vucutlarını tanıyarak dedi bana o. ilk günler kesinlikle soyunmadan birbirlerine yaklaşmışlar yatak odasında, sonrasında iç çamaşırlarıyla, yani gittikçe açılarak ama bu esnada cinsel birleşme yaşanmıyor, denenmiyor da. yani o konuya asla girilmiyor eşi de sabretmiş sonunda denenmeyeceğini bilerek yaklaşmış. sadece öpüşme koklaşma şeklinde. (bu esnada eşi yanında değilken bahsettiğiniz egzersizlerden de yapıyordu ) sonra kısa süre sonra oldu. anam nasıl oldu dedim. valla bilmiyorum ki acımadı hiçbirşey olmadı ama oldu annamadım dedi bana :)

siz de biliyorsunuzdur hepsini sadece umut vermek istedim en olmayacak vakalar bile çözülüyor. söylemek istediğim insanoğlu kendi soyunu devam ettirmek için var zaten, diğer varlıklar gibi bilinçaltımızda kodlanmış bu. hepinize sabır diliyorum ve sonunda olcağına da eminim adım gibi. kuzenin çektiklerinin insanların ona yaklaşımının bir başkasının da yaşadığını bilmek üzücü. herkese sabırlar dilerim.. şans dilemiyorum şanslık birşey yok, eni sonu olucak çünkü

vay bee daha dün geldin buraya ne azim tebrik ediyorum tam gaz ileriiii

cnm duyarlılıgının için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…