Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm doktoro gittim, vajinada herşey yolunda dedi psikolojik kasılıosun dedi bunu duyunca bnde herşey deişti daha rahat oluorum artık tam birleşme oluo eskisine nazaran penis eğriliğide penis sertleştikten sonra kötü bi örnek ama muz şeklini düşün:) aşağıya doğru eğriliği oluyo yani düz değil düz gitmekte de zorluk yaşıyo... yeterince ıslanmada var kayganlaştırıcıda kullandık ama çözüm bulamadım.. kendimi kasmasam da canım yanio penis içeri girerken zevk mevk yalan yani... kocamın eğriliğinden bahsetmedim doktora sorun o mudur acaba bulamadım...

:18:
bugün erken eve gidicem yemeğimi yerim biraz tv izlerim fatmagülü seyrederim egzersizlerimi yapıcam ama pes etmicem ya off yapcam yapana kadar devam edicem

aferin cnm en iyisi beyaz bakkal mumu cnm etrafına pamuk sarıp kalınlastırıyodum ben ...
kızlaaar ben geldim.
çok yoğunum bu aralar giremiyorum hiç. aklım burda valla. var mı başaraann

nbr cnmcm nerelerdesin nasıl gidiyor alıstınmı taze gelin?

cnm istersen netten bi araştırrr ben jinekoloğa gittiğimdeee eğim varmı dedi eşim içinnn yok
dedimmm yinede görmem lasım demişttiiii....bu ilişkiye engel olabiliyo acı verme nedenleri içinde
onuda saymıştııı..danışmanda fayda var drr...diye düşünüyorummm...

hadi yaa ozman önce bi tek başıma jinkloga gideyim tekrar ayrıntılı sorim gerçekten sorunmuz buysa napalım açık açık konuşurm kocamla beraber gideriz doktora.. o sorunun ben olduumu düşünüo hep, bunu ona sölemek zor olucak.. tesekür ederim cnm..:)

[/COLOR][/COLOR]
anladım canım ama vaji deliği popoya dogru eğimli aslında ama muz gibi ilginç cnm bir dr. görünsün bence sertleşince dimdik oluyor normalde cnmcm valla ondan olurmuki bi dr. gidin cnm

[/COLOR][/COLOR]

anladım canım ama vaji deliği popoya dogru eğimli aslında ama muz gibi ilginç cnm bir dr. görünsün bence sertleşince dimdik oluyor normalde cnmcm valla ondan olurmuki bi dr. gidin cnm

bnde dik olur diye biliodum az çok netten penis eğriliği die baktım 1000de 5 oluomus erkeklerde.. bakalım kocama nası açıklicam gitmeliyiz doktora artık... bnm vajınamda braz kçükl ondan eğimli olssada farketmiş demekki...

2 dk anlıyorlar tatlımmm onın tedavisi başka diye biliyorummm ...hiç kasma kendini eşinde
kasmasın ..hepsi çözümlü şeylerrr..sorun olarak bakmayınnnn yeterrr ...

2 dk anlıyorlar tatlımmm onın tedavisi başka diye biliyorummm ...hiç kasma kendini eşinde
kasmasın ..hepsi çözümlü şeylerrr..sorun olarak bakmayınnnn yeterrr ...

sağol canım haftaya bi kadın doğuma gidim ozmnn yavaş yavaşta kocamla konuşim nedense bu durumdan utanır die düşünüorum hani rahatsız olur kırılır filan bna, yüzne vurmuş gibi olurum.. bazen aman alttarafı 10 dk acı çek gitsin diorum ama olmuoda ayy inşallah herşey yoluna girer..

tatlımmm herşey yoluna giricekkkk tabii...eşini üzme kırılmasınnn tatlımm hassas konular bunlarrr
jinekoloğa gitmesine gerek yok ürolog galiba erkeklerle ilgili bölümmm hem hepsi erkek kendi gidebilir
onun için daha rahat olabilirrr..acısı filan yokkk 1,2 sn ye dr.bakıyo anlıyooo zatennn ...
tatlı tatlı anlatttt...asla üzme eşiniiii....gelir geçer şeyler bunlarrrr...problemi bulunca çözmesi
kolay tarafıııı...

eet canım ürolojiye gitmeli ay inşallah güzelce açıklayabilirim üzülmeden kırılmadan çözüme ulaşılır bu hassa bi konu nede olsa... sonrası da gelir artık daa herşeyin başındayız nede olsa..

o zaman sen git anlat ne var ki normal birdurum git dr anlat o seni yönlendirir

öle yapıcam artık cnm bn normal karşılıorum eşimde normal bi durum olarak karşılar inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…