- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #48.721
kızlar mumu aldım en kırmızısından akşam mumla deneme yapcam bu arada bişi sorcam şimdilik 6 cm içime alabiliyorum mum hiç denemedim ama p.. geçmek için ne kadar girmesi lazım mumun bide ben parmak egzersilerinden korkuyorum mumdan sonra parmağa gerek varmı arkadaşlar:18:
azıcık mum girdi diye hemen p... geçtim malum duvara tosladım ama p... yarısı bile benim için mucize gibiydi daha fazla egz yapsaydım bence olacaktı ama olsun ben buna da razıyım oda olacak inanıyorum....
cnm p...çapı 4-5cm falan o boyuta kadar büyüt rahat oldukca cok iyi devam et cnm
Ssk anlaşmalı özal bir klinik. Muayene ücreti 20 TL.
Öyle binlerde felan değil. Ama 15 gün dayananmam ki ben eşimi istiyorum. O yüzden çubuklara devam ediyorum. bugün 6 mm çapla denedim. Baktım vaji dahada açıldı. Sanırım 10 - 15 mm çapında birşeyde rahat girer. Bu arada benim zar yırtılmış ne ara nasıl olmuş almadım, denemelerde kan ve acıda olmadı.Yada zarım esnek bilemiyorum.
cnm niye üzülüyorsun sen bakim ne güzel herşeyi yapmıssın hazırsın gelince halledersin halayını çekeriz bitanem güveniyoz sana hakkımızda helal olsun ne demekvenüstenciğim merhaba, ya ben 2 parmakta kalmıştım biliyosun sizede söz verdim mart ayı bitmeden yeneceğim diye canım ben şu an şehir dışında eğitimdeyim 12 gündür :44: egzersizleri de burada vakit buldukça yapıyorum 2 parmak küs ve içieride dairesel hareketler git geller hepsini yapıyorum. en son yaptığımda da mumu pamukla kalınlaştırdım ortalama p...s boyutu kadar onunda yarısını alabildim canım daha da 8 gün buradayım p...s denemesine geçemedim koçiş yok:26: Yani tam hazırım ya iş ya başka bişey tam engelliyor beni:26: size verdiğim sözden dolayı da mahçup oldum aynı sözü kocama da vermiştim. neden böyle anlamıyorum hep bir terslik çıkıyo son aşamadayım bu defa da şehir dışı eğitimdeSizde hakkınızı helal edin canım çok yardımcı oldunuz bana gerçekten allah hepinizden razı olsun ama bu terslikler yakamı bi türlü bırakmayacak gibi. Yani yapabileceğimi hiç zannetmiyorum artık. Ben elimden geleni yapıyorum ama maalesef:26:
kelebek00,
dün akşam konuşmuştuk hatırladınızmı.söylediklerini aynen yaptım herşey yolunda.çok güzel ilerliyoruz.çok teşekkür ederim.
geçmiş olsun cnm dr..götürdünmü ? salgın var buraa malesefkızlar benim bebişm hayatımın anlamı herbişeyim oglum grip oldu canım çok sıkkın
selamlar kızlar nasılsınız bakalım? temizlik yapacağım yardıma gelen yokmu? bu arada rana ve nazlı_1982 neredeler çok merak ediyorum?
selamlar kızlar nasılsınız bakalım? temizlik yapacağım yardıma gelen yokmu? bu arada rana ve nazlı_1982 neredeler çok merak ediyorum?
aferin cnmcm egz.nasıl yaptın anlatsanakelebek00,
söylediğin egzersizleri defalarca yaptım,sabah kalkıncada yaptım,
eşim öğle iznine geldiği zamanda uygulayayım dedim,
p..s başı rahatlıkla oluyor...eşimde çok şaşırdı memnun oldu...tşk ederim...çoook
kolay gelsin biz temizlik sonrası kahveye gelelim çikolatalı olsun
kolay gelsin biz temizlik sonrası kahveye gelelim çikolatalı olsun
kızlar benim bebişm hayatımın anlamı herbişeyim oglum grip oldu canım çok sıkkın
kızlar benim bebişm hayatımın anlamı herbişeyim oglum grip oldu canım çok sıkkın
küstüm size hıhhhhh ben gidiooooooooooooooooooommmmm
çok geçmiş olsun tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?