Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bugün erken eve gidicem yemeğimi yerim biraz tv izlerim fatmagülü seyrederim egzersizlerimi yapıcam ama pes etmicem ya off yapcam yapana kadar devam edicem

offf en güzeli olsun dedim kırmızı olsun adam tutuşturdu elime koca mum yok ta diemedim aldım işte :84::84::84: daha küçüğünü alsam ne olcak sonuçta gene bu mumu kullanıcam ama aşama aşama yapsam daha mı iyi olur ayy ne bilim bi akıl verin kızlar ya

kızlar ben çıkıyorum eve gitcem bi kaç boyutta mum almaya karar verdim herkese iyi akşamlar hepinizi çok öptüm allah yardımcımız olsun hepinize kolay gelsin ne olur dualarınızı eksik etmeyin bu arada umarım yarın 3-5 kişi halay çekerde banada motive olur

kelebekim muma bakıyorumda yapabilirmiyim die motivasyonum düşüyo

cnm aynı şeyi ben de yaşadım. bulabildiğim mum ince mumlardan diildi. biraz kalındı ama p... boyutuna daha yakındı sonuçta. sakın gözünü korkutma. olmaz diye düşünme. ben tam vazgeçeceğim anda bi anda gelen cesaretle başardım mum egzersizini. sakın vazgeçme bu aşamadan sonra. olucaktır inşallahh. ve mum olduktan sonra gerisi çok çok daha kolay

evet lütfen çaresiz olmayın ben çok mutlu oluyorum siz başarınca

çok tebrikler süperrrr

hahaha bende izlerken onu düşünüyordum

yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

seremi halayını iple çekiyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…