- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #48.761
kızlar bugün ben kendimi pek ii hissetmiyorum karmaşık duygular içindeyim
kızlar bugün ben kendimi pek ii hissetmiyorum karmaşık duygular içindeyim
[/COLOR]
ne oldu kız hayırdır şaşkın ördek
kelebekim muma bakıyorumda yapabilirmiyim die motivasyonum düşüyo
[/COLOR]
kız çokmu kalın aldınki mumu niye olmasın p...çapı 4-5 cm o bile olduktan sonra mumda olur merak etme sen diğer yaptıklarından az kalın olsun yeter öle öle p... bıyutuna kadar artırcan öle yok valla falaka geliyor heeee
1 hafta daha bekliyim bi olmasın hemen bende mum p...f pamuk ultrason jel alışverişine çıkıcam bi geçsezaman bekliyemiyorum
cnm duyarlılıgının için çok teşekkür ederim.
kelebekim muma bakıyorumda yapabilirmiyim die motivasyonum düşüyo
cnm aynı şeyi ben de yaşadım. bulabildiğim mum ince mumlardan diildi. biraz kalındı ama p... boyutuna daha yakındı sonuçta. sakın gözünü korkutma. olmaz diye düşünme. ben tam vazgeçeceğim anda bi anda gelen cesaretle başardım mum egzersizini. sakın vazgeçme bu aşamadan sonra. olucaktır inşallahh. ve mum olduktan sonra gerisi çok çok daha kolay
önemli deil canım benim insallag guzel olur..
kızlar günaydın akşam yarım saat eğzersizimi yaptım önceki gün göz kalemi sokmuştum dün akşam kalem far soktum anam o daha kalındı ama onu daha rahat aldım 6 cm kadar aldım git gel yaptım akşam hürrem hatun doğururken ıkındıkça ben ıkınıp soktumayy bu kadar ilerleyebileceğimi sanmıyordum 2. günümde bayağı iyiyim bana göre hep böyle olsa 2-3 haftaya biter bu iş
geçmiş olsun canım haftasonuna kadar iyileşmen lazım ama biliyosun dimi?dikkat et kendine halayını çekicez kısmetse çok yakında
aferin kıs hürrem de bi işe yaramış sonundaadamı doğumdan da korkutcak deli ya çok güzel ilerliyosun sen artık mumlara falan geç bence canım kop gel maxfactörlerden
günaydınlar herkese
bence fazla oyalanma tatlımmmm rahatsannnn kop gel mumaaaaaa....ordan sonrası malummm
artıkkkkkkkkk
Allah seni ne etmesin ya hala parlatıcı diyo yakız sen oldu olucak pe..se de makyaj yap öyle dene hemen yaparsın valla canm niye gülelim hem burda dalga geçicek kimse yok rahat ol sen mum erimez içerisi sıcak tamam ama öyle eritcek kadar da değil yani.en rahat mum oluyo söyliyeyim ben sana.sen nerdeyse pe..s denemelerine geçicek hale geldin ama farkında değilsin bebişim ah ne süslü ne kokoş oluyo bu vajililer ya herşeyimiz tam bi de o iş olsa tam süper olucak valla sen bilirsin tabi karar senin ama mumu tavsiye ederim
canım bende eşle iki parmakta çok rahattım ama mum itici geliyodu korkutuyodu dün akşam şamdan mumuyla yaptım hemde tersinden diğer kısmı ince geldi de ayıptır sölemesiama bak mumu dene mutlaka ben parmak aldığımda da ilerledim diye düşünmüştüm ama mum tamamen inandırıyo nereye kadar gidebildiğine hemde jelsiz p....f geçirdim ben şamdan mumuna o biraz kaygan ya banyoda sıcak suyun altında yaptım ne acı ne başka bişey muma geç canım şamdan mumunun önce ince tarafını yaparsın sonra kalın tarafına geçersin hem
ben varya 1-1,5 aydır öksürüyorum ne burnum akıyodu ne başka bişey sadece öksürük halsizlik ama dünden ebri burnumda akıyo öksürük ilerledi çok halsizim ama aferin alıyorum iyi geliyo hem enerji veriyo resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?