- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #48.821
hoş geldin canımcım iyiyim çok şükür sen nasılsın?çok iyi gidiyor canım yine mutluyum huzurluyum Allaha şükür egzersizlerimi yaptım geldim bu akşamda hiç zorlanmadan yapabildim.kaleme pamuğu iyice sardım inceden kalına doğru en kalım kısmının çevresi 8,5 cm kadardı çok az bir zorlama oldu ama girdi çok şükür yarın akşam az daha kalınlaştırcam bakalım haftasonuda pe... denemesi bakalım.ya bu şamdan mumu dediğiniz uzun ince olan boy mu?
hoş geldin canımcım iyiyim çok şükür sen nasılsın?çok iyi gidiyor canım yine mutluyum huzurluyum Allaha şükür egzersizlerimi yaptım geldim bu akşamda hiç zorlanmadan yapabildim.kaleme pamuğu iyice sardım inceden kalına doğru en kalım kısmının çevresi 8,5 cm kadardı çok az bir zorlama oldu ama girdi çok şükür yarın akşam az daha kalınlaştırcam bakalım haftasonuda pe... denemesi bakalım.ya bu şamdan mumu dediğiniz uzun ince olan boy mu?
hoşbuldum tatlım.iyi çok şükür bir yaramazlık yok.evet senle daha önce kouşmadık hiç.sen nasılsınn,sende durumlar nasıl?
merhaba kzılar reglim bugün bitti sizce egzersiz yapmalımıyım
merhaba kzılar reglim bugün bitti sizce egzersiz yapmalımıyım
sen hangi durumdaydin hangi asamadaydin?
elbette başla tatlım.hangi egzersiizi yaptıysan rahat önce ondan başla.hiç vakit kaybetme başarmaya az kaldıı
ben başardım canım çok şükür
cok sevindim canim kutlarim. Belki okumamissindir ben 10yildir evliyim gecen hafta basardim 1.haftalik gelinim.sen kac yildir evlisin ne.zaman basardin?
cok sevindim canim kutlarim. belki okumamissindir ben 10yildir evliyim gecen hafta basardim 1.haftalik gelinim.sen kac yildir evlisin ne.zaman basardin?
hele sükür cevap yazdin aklim cikti yine yanlis birsey yazdim diye korktum.canımm bilmiyodum evett ayyyy nasıl sevindim halay başına geçerdim o zaman olsaydımm.dur genede çekecem azbende 8 aylık evliyim tatlım 6.ayda yendimm.Allahım başka sıkıntı vermesin inşallah canımm.
ranasena/nazli.85 niye bana cevap yazmiyonuz. ben yine yanlis birseymi yazdim.
hele sükür cevap yazdin aklim cikti yine yanlis birsey yazdim diye korktum.
cok sevindim canim kutlarim. belki okumamissindir ben 10yildir evliyim gecen hafta basardim 1.haftalik gelinim.sen kac yildir evlisin ne.zaman basardin?
yok cnm mumdan sonra parmaga gerek yok p... boyutu ortalama 15-17cm kadar önemli olan kasılan yeri gecmen 10 cm falan girse yeterli olur bebişim.kokoş seni bir ark.daha öle renkli mum almıstı :)))
ya kelebekcim p.... boyutu 15-17 cm yazmışsın bu kalınlığımı,uzunluğu mu.anlamadım o kadar kalın da olamaz,uzunda olamaz,ben mi yanılıyorum? aklıma takıldı :97:
canımm maşallah çok iyi gidiyorsunn...böle devam edersen çok kısa zamanda başarırsın tatlım inşallahh..ohh sonra çekilsin halaylarrr
slmmm kıslarrrrr
noldu kız kikirik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?