Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımm maşallah çok iyi gidiyorsunn...böle devam edersen çok kısa zamanda başarırsın tatlım inşallahh..ohh sonra çekilsin halaylarrr

allah yardimcin olsun bacim cesaret cok önemli.önemli olan 3sey var basta cesaret:2:kafa yapisini degistirmek onun olabilecegine inanmak.3:gözün gördügüne inanmak,yani yaptiklarimiza gördüklerimize inanmak,burda en önemli sey aynanin karsisinda yaptigimiz egzersizler.cünkü görüyosun orda birsey oluyor demekki olabiliyor en sonda kendini gaza getirmek sende dr.cem.kece.nin kitabi varmi

Son düzenleme:
cok sevindim canim kutlarim. Belki okumamissindir ben 10yildir evliyim gecen hafta basardim 1.haftalik gelinim.sen kac yildir evlisin ne.zaman basardin?

yaslandım senin siteye girdiğin zamanı hartırlıyom hatta şaşırmıştım nasıl ya 10 yıllık evli hiç mi parmak egzersizi yapmamış demiştim ama gerçekten de parmak egzersizini bile zor olduğunu analdım.... Kızlar ben baş parmak ilk boğumdayım henüz ilerleyemedmmmm

cok sevindim canim kutlarim. belki okumamissindir ben 10yildir evliyim gecen hafta basardim 1.haftalik gelinim.sen kac yildir evlisin ne.zaman basardin?

canımm bilmiyodum evett ayyyy nasıl sevindim halay başına geçerdim o zaman olsaydımm.dur genede çekecem azbende 8 aylık evliyim tatlım 6.ayda yendimm.Allahım başka sıkıntı vermesin inşallah canımm.

cok sevindim canim kutlarim. belki okumamissindir ben 10yildir evliyim gecen hafta basardim 1.haftalik gelinim.sen kac yildir evlisin ne.zaman basardin?

buraya gelincemi yendin ben son bir iki haftadır rastlıyorum sana geldikten bir hafta kadar sonra yendin heralde, bi doktor yardımı almışmıydın, buraya gelmeden evvel parmak egzersizini yapabiliyormuydun

yok cnm mumdan sonra parmaga gerek yok p... boyutu ortalama 15-17cm kadar önemli olan kasılan yeri gecmen 10 cm falan girse yeterli olur bebişim.kokoş seni bir ark.daha öle renkli mum almıstı :)))

ya kelebekcim p.... boyutu 15-17 cm yazmışsın bu kalınlığımı,uzunluğu mu.anlamadım o kadar kalın da olamaz,uzunda olamaz,ben mi yanılıyorum? aklıma takıldı :97:

canımm maşallah çok iyi gidiyorsunn...böle devam edersen çok kısa zamanda başarırsın tatlım inşallahh..ohh sonra çekilsin halaylarrr

ranacım canım sağolasın sürekli netten düşüyorum bir türlü yazamadım.egzersizde son aşama eşli iki parmak mı? benim yaptığım son aparatın kalınlığı iki parmaktan fazladır.cuma cmrtesi de egzersiz yapıp pazar pe... denemesini yapıcaz denemeden öncede egzersiz yapmayı düşünüyorum sanırım faydalı olucaktır.inş.bi yerde tökezlemem bu kadar ilerlemişken bu akşam hiç zorluk çekmedim nasıl girdi anlamadım bile ama vajimin açıldığını hissediyorum orada iyice açıklık oluştu ilk günden daha iyi şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…