Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım iki parmağı rahat yapabiliyorsan p.. denemsi yapabilirisn .p.. denemesinden önce egzersiz yap elbette çok faydalı olur.en son aşama iki parmakmı diye sormuşun tatlım ben malesef çok ödlek olduğum için p.. boyutunda aparata kadar yapmıştım ondan sonra yenmiştim.sanırım kişiden kişiye değişiyor ama iki parmak ki sen daha kalınla yapmışın çok iyi.p..ile dene tatlımm bence sen bu işi halledersinn artık

ben yillardir parmak egzerzisi yapiyorum kafami yapimi degistirmek ömrümü aldi.sonra sira gözüme geldi dedimk gözüme:sen görüyosun daha niye görmemekte inat ediyosun aynanin karsisinda egzersiz yapiyorsun nasil oldugunu görüyosun demek.ki dar deyil, kücük hic deyil,gidip gelebiliyosun.böylelikle gözüme kafama laf gecirdim, onlarda anladi sonunda.vaji.nin bu kadar sürmesinin en büyük nedeni bizim anlasma problemimizdi.ayri dünyalarin insaniydik.birbirimizin istedigi gibi olamiyorduk,2.mizde inatla sen benim istedigim gibi ol derdindeydik.yani kendi derdimizden vaji.ye sira gelmiyordu.bunun üstüne daha kötü seyler yasadik,zor günler yasadik gücüm tükendi. ve daha anlatamadigim cok seyler.bunlari anlatmamin nedeni sen ve diger arkadaslarin bilgisine sunmak. belki icinizden vaji nasil 10.sene sürer bu.kadin ve kocasi hicbirsey yapmamis.mi niye doktora gitmediler icinizdeki sorulara cevap vermek istedim.bu arada 10sene kocam beni doktora götürmedi.

ciddimisin canım ya valla nasıl sevindim şimdiama ben yinede iyice açayım orayı az daha kalınlaştırayım kalemimi pamuklara sarıp sarmalayım pek bi içli dışlı olduk kalemle de pazara halledeyimde başka bişi istemiyorum koçişe söz verdim pazar olcak ve yataktan çıkmıycaz diye

canım benimm hiç merak etme bu derdi çeken biliyor.inan senin 10 yıldan sonra yendiğini söylediğnde ilk düşündüğüm şey kimbilir neler yaşandı o 10 sene içinde diye düşündüm ve biliyorum ki burdaki herkeste aynı şeyi düşünüyor.dile kola geliyor zaman nasıl geçiyor o süre zarfında hiç bilemiyosunn.çok şükür ki artık geride kaldı o günler.Allahım bundan sonrasını güzelleştirsin canımm.gelecek güzel günler geçmişten tek bir iz bırakmasınn

çok ciddiyim canımm sen gereken şeyi yapıyosun başrmaman için hiçbir engel yok.devam et tatlım.kalınlaştır iyice rahat olana kadar yap sonra pazara bitir bu işi.ayyy heyacanlandım şimdi bende.hafta sonu halayını çekecez inşallah.rahat ol şartlandırma ama kendini akışına bırak zaten sen hallettin olayıı

slm herkese bende vajinismusum yardım edin arkadaşlarr......

hoşgeldin tatlım.merak etme burda herkes sana yardımcı olmak için burda olacak.sende burda olur yazar paylaşırsan ben ve diğer arkadaşlarım gibi yenersin inşallah.önce biraz kendinden bahset ne zamandır evlisin,ne yaptın.egzersizlerden haberin varmı?

ayy bende heyecanlandım valla egzersiz yaparkende heyecanlanıyorum.bide artık merak oluyor egzersiz yapmak için hevesleniyorum 3 günde bu kadar yol aldım inş haftasonuna bitircem bu işi castık castık halay çekip oynayacağız inşallahhhhhhhhhhhhhhh

enini boyunu çapını boşver, sen oranı egzersizle esnetmeye bak, eşim bana diyoki artık oraya kolum bile girer diyo

haklısın canım aynayı elime alıp o deliği ilk defa gördüğümde minicikti ve bu ne ,buraya nasıl girecek demiştim ama egzersiz yaptıkça baya genişlediğini görüyorum. bu da beni rahatlatıyor.

ya canım ne biliyim herşeyi o kadar çok sorgulayıp kafama takıyorum ki psikopat oldum artık. hesap kitap yapmaktan bıktım,yok şu kadar cm girdi,yok şu çapta girdi amaaan :90:

canım çap hesabını boşver gözkararı yap sen egzersizini hedef p... boyutu biliyosun.aparatla deniyosun sen sanırım
klasik mumla başla kalınlaştırark devam et tatlımm

öncelikle hepinize kolaylık versin Rabbim inş en kısa zamanda başarırsınız.kızmazsanız bir sorum olacak evlenmeden önce acaba vajinusmus olur muyum diye aklınızdan geçirmişmiydiniz?ben daha bekarım ama zaman zaman aklıma geliyo ya böyle bişey yaşarsam diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…