Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

internetten araştırdın mı yani vajinada kişiden kişiye değişiklik gösteriyor belki öle birseydir ve sen böle düşündüğün için a..ı hissediyorsundur olamaz mı

2 yıldır her seferinde acıya katlanıorum canım bazen ağlıcak kadar acı çekiorum ama bişi demiorum 4 ay önce doktora gittim işte testler fln bnde herşey normal çıktı ama 1 yıldır zaten her gün bu olayı araştırdım nette.. elimde penis eğriliğinden başka madde kalmadı eledim hepsini.. acıyı düşünmemeye çalışıorum psikolojik kısmı atlattım çok şükür işte bakalım bi daa gidiim..

bu videoyu hiç görmemiştim canım çok sağol çok düzel açıklamış doktor bunu eşimlede paylaşmalıyım..

canım çok geçmiş olsunn.umarım eşinle bu sorunu en uygun bir biçimde çözersin.biz bi şekilde kabulleniyoruz sorun bizde olduğunda ama erkek için malesef böle olmuyor.hayırlısı ile inşallah herşey normale döner tatlımm

çok sağol canım bnmde çekindiğim yan da bu ya erkekler gurur yapar onlar için farklıdır... hayırlısı artık halledicez insallah

ben daha yeni geldim yaniniza nasilsin canim nayil gidiyor hayat

hoş geldin canımcım iyiyim çok şükür sen nasılsın?çok iyi gidiyor canım yine mutluyum huzurluyum Allaha şükür egzersizlerimi yaptım geldim bu akşamda hiç zorlanmadan yapabildim.kaleme pamuğu iyice sardım inceden kalına doğru en kalım kısmının çevresi 8,5 cm kadardı çok az bir zorlama oldu ama girdi çok şükür yarın akşam az daha kalınlaştırcam bakalım haftasonuda pe... denemesi bakalım.ya bu şamdan mumu dediğiniz uzun ince olan boy mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…