- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #48.801
eet canm daha 2 yıl oldu..
2 yıl çok uzun bir süre bu kadarzaman a..ya katlandın mı yani
eet canm daha 2 yıl oldu..
internetten araştırdın mı yani vajinada kişiden kişiye değişiklik gösteriyor belki öle birseydir ve sen böle düşündüğün için a..ı hissediyorsundur olamaz mı
Penis eğriliği cinsel birleşmeyi zorlaştırır mı? - UZMANTV bi bakar mısın haklısın sanırım eşinlede izle oda tam öğrensin
bu videoyu hiç görmemiştim canım çok sağol çok düzel açıklamış doktor bunu eşimlede paylaşmalıyım..
evet orda tedavisinideanlatıyor yardımcı olduysam çok sevindim bu normal bir durum herkesin başına gelebilir allah şifa versin
evet yardımcı oldun canım teşekkür ederim allah hepimizn derdtlerine şifa verir inşallah...
evet yardımcı oldun canım teşekkür ederim allah hepimizn derdtlerine şifa verir inşallah...
cesaretinide kutluyorum böle a...ıdansonra cesaret ediip gene ilişki yaşamışsın yaniii
cesaretinide kutluyorum böle a...ıdansonra cesaret ediip gene ilişki yaşamışsın yaniii
bu videoyu hiç görmemiştim canım çok sağol çok düzel açıklamış doktor bunu eşimlede paylaşmalıyım..
canım ev fotğraflarına da yorum yapmıştım fotolardaki kız senin mi acaba
canım çok geçmiş olsunn.umarım eşinle bu sorunu en uygun bir biçimde çözersin.biz bi şekilde kabulleniyoruz sorun bizde olduğunda ama erkek için malesef böle olmuyor.hayırlısı ile inşallah herşey normale döner tatlımm
ay bu akşam kimsecikler yok nerde bu hatunlar??koçişlerinin koynundalar galiba
ben daha yeni geldim yaniniza nasilsin canim nayil gidiyor hayat
slm şekerler bende geldimmm
hosgeldin canim herhalde seninle daha önce tanismadik yani yazismadik nasil gidiyor hayat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?