- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #48.881
rica ederim tatlım.sen boşver onu nişanlılık günlerinin tadını çıkar
canım bikez yaptıktan sonra geriye dönüş olmaz endişelenme.p.. denemsinden önce bikaçkez aparatla yap sonra geç p... denemeye.olacak hiç merak etme.sonra gel halayını çekelim
merhaba bende yıllardır bu sorunla ugraşıyorum banada yardımcı olurmusunuz geçen hafta ilk defa benim üste oldugum pozısyonda p..s tamamını alabıldım ama tekrar denemekten korkuyorum hıçbırşey anlamadım
merhaba bende yıllardır bu sorunla ugraşıyorum banada yardımcı olurmusunuz geçen hafta ilk defa benim üste oldugum pozısyonda p..s tamamını alabıldım ama tekrar denemekten korkuyorum hıçbırşey anlamadım
canım sanırım sadece p.. ile deniyodun , bende egerzsizden önce hep p.. ile deniyodum ve bende bikez yapmıştım ama sonrası olmadı çünkü ciddi anlamda korkum vardı.egzersizle yenebildim ancak.canımm sende egzersize başlasan iyi olur sanırım.egzersiz vajiyi esnetmeyi ve oradan bişeyin kolayca geçebildiğini görebilmeni sağlıyor.eğer ikinci denemeyi yapamaz kasarsan kendini egzersize başla derim tatlımm.
günaydın herekese
dün girmedim, girdim de yazmadm ne güzel, nazlı yol almış çok sevindim, ben iki gündür geri sayımdayım salya sümük ağlamaktayım, eşli iki parmak denemizden sonra ertesi günkü denemede a.. oldu sinirimden ağladım, dün doğrudan p... yaptık olmadı iki parmak yaptık olmadı, eşim aklın acele ediyor vaji istemiyor dedi, sinirimden ağlıyorum iki gündür, tek parmak çok kolay oluyor ama iki olmadı gitti ilk giriş çok dar kalıyor, napıcamı bilemedim, eşim ara ver bekle diyor, çok sıkıldım moralim bozuldu kızlar bir akıl verin bana, vajiye sürekli kızıyorum artık
haftasonuna yetişmicek benimki anladım artık:2::2::2::2:
çok teşekkür ederim naz ama bilmiyorum bakalım, Allah yardımcımız olsun
günaydın herekese
dün girmedim, girdim de yazmadm ne güzel, nazlı yol almış çok sevindim, ben iki gündür geri sayımdayım salya sümük ağlamaktayım, eşli iki parmak denemizden sonra ertesi günkü denemede a.. oldu sinirimden ağladım, dün doğrudan p... yaptık olmadı iki parmak yaptık olmadı, eşim aklın acele ediyor vaji istemiyor dedi, sinirimden ağlıyorum iki gündür, tek parmak çok kolay oluyor ama iki olmadı gitti ilk giriş çok dar kalıyor, napıcamı bilemedim, eşim ara ver bekle diyor, çok sıkıldım moralim bozuldu kızlar bir akıl verin bana, vajiye sürekli kızıyorum artık
kızlar bugün için sizden dua bekliyorum eşim içinde benim içinde bugün sorunsuz ve çok güzel geçsin inşallah. bizim için yorucu birgün olacak hepinizi çok öpüyorum
çok saol umarım olur:2:günaydn tatlım..hiç sıkma kendini,hazır olduğun zamanlar dene.en kısa zamanda sende aşacaksın bu sorunu merak etme.bak ne güzel en azında ilerleyebilmişsin.ben tek parmak 2. boğuma kadar ielrledikten sonra pen...denemesine geçtim.çünkü ben pen.. değilde parmak egzersizinde kasıyordm kendimi.o yüzden direk pen... geçtim ve başardım cnm.senin de az yolun kalmış.için rahat olsun
günaydın herekese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?