Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

jasmin nirdesin kızzz hadi bi eksik tamamlandı nazlııııı nerde ya:26:

şu anda kullandığım net çok yavaş o yüzden geçmiş sayfalara dönmem çok zaman alıyor.kimler başardı son zamanlarda.haberi olan varmı

çok çok teşekkür ederim grip oldum dünden beri geçsin biraz da sakinleşmeye ihtiyacım var saol iyiki varsınız:2:

yok malesef yine aynı. tatildeyim bir hafta eşimden ayrıydım. ama buradan uzaklaşınca bu işi de unutuyor insan ne billeyim yaaaaaaa betnim ha bire oyun oynuyor bana

evet haklısın o konuda burdan ayrı kalınca insan yine tembellik yapabiliyo.beynine senin hükmetmen lazım işte canm sen zaten parmak esgersizi yapıyodun en zorunu yapıyosun bundan sonra yapman gerekenler zaten en kolayı.önce bunun farkına var yolu yarıladığını beynine kabul ettirmen lazım.oraya bişey girebileceğini de gördün.bu kadar yaklaşmışken başarıya sakın vazgeçme canım izin verme beyninin oynadığı oyunlara.

[/COLOR][/COLOR][/COLOR] nazlıcım cnm maşallahın var kız 8.5 cm çapmı maşallah kız p... çapı zaten 4-5cm sen maşallah bayagı kalın yapmısın kız delüüü e artık güzel haberlerini yakında alırız cnmcm heyecan yapma sakin ol hazır oldugunda dene bitanem ....
ya kelebekcim p.... boyutu 15-17 cm yazmışsın bu kalınlığımı,uzunluğu mu.anlamadım o kadar kalın da olamaz,uzunda olamaz,ben mi yanılıyorum? aklıma takıldı :97:
cnm boyu ama sen boydu çaptı takılma bebek çıkıyor ordan sonucta tatlım benim bebek kafasının capı yaklasık 52 cm miş düşün yani kızlar takılmayın boyutlara ayrıca sen maşallah sonlara yaklaştın cnmcm p... denemeye devam et cnmcm halay yakındır...
slm herkese bende vajinismusum yardım edin arkadaşlarr......
cnmcm ark. yardımcı olmuslar egz. başla cnmcm sık yaparsan sende bizler gibi 1 hafta 10 günde çözersin cncm forumu okuyormussun zaten basaran ark. hikayelerini okuyunca cesaretlenmişsinde forumu sık takip et egz.başla cnmcm
ohoooooooo merak varsa tamamdır bu iş nazlıcım halay yakında olaaaa
cnm herkesin ilk gece korkusu olur içinde ama kimse vaji oldugunu bilmez ... o yüzden sende düşünme inanki çok kolay bişey bizler korkularımız yüzündn yıllarmızı kaybettik cnm sakın kimsenin lafını dineleme evlenmeden önce foruma gel biz sana yapman gerekenleri söleriz cnmcm
ben 7 aylık evliyim egzersiz yapmadım ama buradaki başaranları okuyunca neden bende yapmayayım diyorum yaza kadar eşim mühlet verdi yoksa doktora gitcez dr ulusoya inşallah gerek kalmaz
cnm ben ve burdaki birçok ark. dr. gitmenin okadar para vermenin eşiğinden döndük ve yendik sende düzenli egz. bu rahatsızlıktan kurtulacaksın cnmcm
olcak cnm sen zaten sona gelmişin merak etme rahat ol cnmcm....
önemli olan farkına varman canım biz burda kimsenin kötülüğünü istemiyoruz herkes burda işini gücünü bırakıp geliyor biz yendik yenmeyen kalmasın diye ....
cnm benim korkularını yenmen için egz. başlamalısın arkdediği gibi heleki bir kere p... olmussa işin daha kolay hemen hallolabilecek bişey cnmcm...
ecriiiiniiim sende mi burdasın kız nasılsın yaa çok özledimm senii kıız
yaw nerdesin ösledik merak ettik cnm ya ((
cnm kendine fazla yüklenmişsin bitanem bukadar kendini sıkma egz. bigün rahat olurken birgün olmayabilir sona yaklastınya hevecan yapmıssınndrı sakin ol cnm acele etme olacak sen cok yol kattetdin hem geri dönüş olmaz sen rahat olunca dene ok tatlım....
bir haftadır yoktum çok merak ettim yeni başaranlar varmı. ben herzamanki gibi yine yapamadım

cnm hg. pando yendi ozum hamiş , frd ,yaslandım yendi en son yenenlerden sen egz.en son hangi aşamadaydın cnm

kızlar gunaydın herkese geçmişi okudum ancak geldim :)))) herkese hayırlı cumalar .... allahım herkesin gönlündeki muradı versin vajili ark. tez zamanda yensin .yenen ark. tez zamanda bebiş nasip etsin allahım....

teşekkür ederim bir iki defa parmak egz.yaptım sonra denedık oldu ama ben hıçbırşey hıssetmedım

aman kızlar yanlış anlaşılma olmasın, bebek başının çapı 52 cm olur mu hiç , olsa olsa çevresi 52 cm olabilir:) bebek başının çapı yaklaşık 10-12 cm dir sanırsam, araştırmak lazım :)

günaydın fıstıklar aslında moraller bozuk olunca yazmak istemiyor insan ama yinede okudukça burayı ve yeni lerin hevesini gördükçe yapmak istiyoruz ben zorunlu tatilden sonra busabah denedim kalemin ucunu zor aldım insan 1haftada ıkınmayıda unuturmu :44:
yapamadım offfff bende naz gibi gidem acık saçımı kırptıram kaşımı aldıram belki canı ister vajışımın

buarada acık gecikmelide olsa cumanız hayırlar getirsin hepimize :93:

venüscüm okadar çok yenen olduki benim 111 rüyada kaldı
yeni listemizi yayınlıcakmısın beni tembellerede koyabilirsin artık oyyyyyyy okadan dayak ta işe yaramadı neyse moralimide burdakileride bozmucam denicez tekrar

kelebek986 yendinmiiii tatlımmmm anlamadımmmmm...parmakmı olduuu p...mi kıssss

iki kere parmak denedim ilki olmadı ikincısı oldu sonra p...s denedık benım üstte oldugum pozisyonda denedık emla sürdüm burda okuduklarımı yaptım ama hıç acı hıssetmedım kırmızıda gelmedı oyüzden inanamiyorum tekrar deneyemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…