- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #48.901
günaydın bende geldim
kııızzlaar kııızlaar
üç gündür netim kesildi giremedim yaa çok zordu vaalla .
sayfalar çok birikmiş sadece göz attıım
özüüüümmm tebriik ederiiim yaa dediydim sana sen kısa yoldan hepimizi solliicann diyee
Rabbim sağlıkla kucağğına almayı nasip etsiin canım çok sevndm senin adına.
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
pandocumm çook tebrik ederiiim yaa başarmışsın ama şoka mı girdin sende noldu öle . çoook sevindiim inan kii.bundan sonrasında inşallah sıkıntın olmasın hiiç
hoşgeldin canm nasılsın yoktun bu aralar var mı bi gelişme?
yok malesef yine aynı. tatildeyim bir hafta eşimden ayrıydım. ama buradan uzaklaşınca bu işi de unutuyor insan ne billeyim yaaaaaaa betnim ha bire oyun oynuyor bana
günaydın meleklerim
çok çok teşekkür ederim grip oldum dünden beri geçsin biraz da sakinleşmeye ihtiyacım var saol iyiki varsınız:2:canım ya üzüldüğün şeye bak egsersizler böyle bişey işte bi gün oluyosa öbürgün olmayabiliyo sıkma sen canını.bi de bu haftasonu olmak zorunda değil ki sınır koyma kendine.tamam arkadaşlarla birlikte gaza gelip daha güzel ilerlemiş oluyosunuz ama herkesin psikolojisi bir değil ki canm.senin belki dün canın bişeye sıkıldı ya da aklında başka bişey vardı bi de insan kendine zaman koyunca mecbur hissediyo kendisini ve bi baskı oluşuyo üzerinde.bu sefer hiç yapamazsın elin ayağına dolaşır.sen rahat bırak kendini bu hafta olmasa da mutlaka olucak bigün.valla ben kasımdan beri bu topikteyim beni gelen solladı giden solladı 2,5 ayda anca başardım.ama bunun sebebi dış etkenlerdi herkesin bir olmuyo işte.bi de zaten hiç hırslı biri değilimdir öyle gaza da gelemem.sen biraz zaman ver kendine.olmadıysa bırak ertesi gün devam et moralini bozma.vajine de kızma hem iyi davran ona valla küserse karışmam sonra biliyosun pek bi nazlı
yok malesef yine aynı. tatildeyim bir hafta eşimden ayrıydım. ama buradan uzaklaşınca bu işi de unutuyor insan ne billeyim yaaaaaaa betnim ha bire oyun oynuyor bana
çok çok teşekkür ederim grip oldum dünden beri geçsin biraz da sakinleşmeye ihtiyacım var saol iyiki varsınız:2:
günaydın şeker.naber nasılsın.sen ne öğretmeniydin
nazlıcım cnm maşallahın var kız 8.5 cm çapmı maşallah kız p... çapı zaten 4-5cm sen maşallah bayagı kalın yapmısın kız delüüü e artık güzel haberlerini yakında alırız cnmcm heyecan yapma sakin ol hazır oldugunda dene bitanem ....hoş geldin canımcım iyiyim çok şükür sen nasılsın?çok iyi gidiyor canım yine mutluyum huzurluyum Allaha şükür egzersizlerimi yaptım geldim bu akşamda hiç zorlanmadan yapabildim.kaleme pamuğu iyice sardım inceden kalına doğru en kalım kısmının çevresi 8,5 cm kadardı çok az bir zorlama oldu ama girdi çok şükür yarın akşam az daha kalınlaştırcam bakalım haftasonuda pe... denemesi bakalım.ya bu şamdan mumu dediğiniz uzun ince olan boy mu?
cnm boyu ama sen boydu çaptı takılma bebek çıkıyor ordan sonucta tatlım benim bebek kafasının capı yaklasık 52 cm miş düşün yani kızlar takılmayın boyutlara ayrıca sen maşallah sonlara yaklaştın cnmcm p... denemeye devam et cnmcm halay yakındır...ya kelebekcim p.... boyutu 15-17 cm yazmışsın bu kalınlığımı,uzunluğu mu.anlamadım o kadar kalın da olamaz,uzunda olamaz,ben mi yanılıyorum? aklıma takıldı :97:
cnmcm ark. yardımcı olmuslar egz. başla cnmcm sık yaparsan sende bizler gibi 1 hafta 10 günde çözersin cncm forumu okuyormussun zaten basaran ark. hikayelerini okuyunca cesaretlenmişsinde forumu sık takip et egz.başla cnmcmslm herkese bende vajinismusum yardım edin arkadaşlarr......
ohoooooooo merak varsa tamamdır bu iş nazlıcım halay yakında olaaaaayy bende heyecanlandım valla egzersiz yaparkende heyecanlanıyorum.bide artık merak oluyor egzersiz yapmak için hevesleniyorum 3 günde bu kadar yol aldım inş haftasonuna bitircem bu işi castık castık halay çekip oynayacağız inşallahhhhhhhhhhhhhhh
cnm herkesin ilk gece korkusu olur içinde ama kimse vaji oldugunu bilmez ... o yüzden sende düşünme inanki çok kolay bişey bizler korkularımız yüzündn yıllarmızı kaybettik cnm sakın kimsenin lafını dineleme evlenmeden önce foruma gel biz sana yapman gerekenleri söleriz cnmcmöncelikle hepinize kolaylık versin Rabbim inş en kısa zamanda başarırsınız.kızmazsanız bir sorum olacak evlenmeden önce acaba vajinusmus olur muyum diye aklınızdan geçirmişmiydiniz?ben daha bekarım ama zaman zaman aklıma geliyo ya böyle bişey yaşarsam diye.
cnm ben ve burdaki birçok ark. dr. gitmenin okadar para vermenin eşiğinden döndük ve yendik sende düzenli egz. bu rahatsızlıktan kurtulacaksın cnmcmben 7 aylık evliyim egzersiz yapmadım ama buradaki başaranları okuyunca neden bende yapmayayım diyorum yaza kadar eşim mühlet verdi yoksa doktora gitcez dr ulusoya inşallah gerek kalmaz
olcak cnm sen zaten sona gelmişin merak etme rahat ol cnmcm....iyi geceler canım.......
ya ne kadar ilerledim diye merak ediyorum o yüzdenhayır aparatla yapmıyorum,mumla yapıyorum.şuan p... boyutunda mumu alabiliyorum rahatça. en son p.... denememizde de tam girer gibi oldu, bakalım artık bir an önce başarmak istiyorum :79:
önemli olan farkına varman canım biz burda kimsenin kötülüğünü istemiyoruz herkes burda işini gücünü bırakıp geliyor biz yendik yenmeyen kalmasın diye ....kizlar ben cikiyorum sizlere bayagi kendimden bahsettim (bu kiz 10sendir nasil becerememis, dersiniz diye beni, ayiplarsiniz diye gerekli gereksiz basi seyleri yazdim size. insallah kafanizi sisirmemisindir.insallah kader ve kelebek00 arkadaslarindan yine firca yemem.cok dikkatli yazmaya calistim, saka yapiyorum.kader kelebek00 sizleri cok seviyorum.sizler öyle yazinca neye ugradigimi sasirdim bende birseyler yazdim eger sucu.lisan ettimse affola sizleri kirdim yada ökfelendirdimse affedin.umarim beni araniza kabul edersiniz 1.de banlanma olayi varmis ben onu bilmiyordum.venüs arkadasim detayli anlatinca anladim
cnm benim korkularını yenmen için egz. başlamalısın arkdediği gibi heleki bir kere p... olmussa işin daha kolay hemen hallolabilecek bişey cnmcm...merhaba bende yıllardır bu sorunla ugraşıyorum banada yardımcı olurmusunuz geçen hafta ilk defa benim üste oldugum pozısyonda p..s tamamını alabıldım ama tekrar denemekten korkuyorum hıçbırşey anlamadım
yaw nerdesin ösledik merak ettik cnm yaecriiiiniiim sende mi burdasın kız nasılsın yaa çok özledimm senii kıız
cnm kendine fazla yüklenmişsin bitanem bukadar kendini sıkma egz. bigün rahat olurken birgün olmayabilir sona yaklastınya hevecan yapmıssınndrı sakin ol cnm acele etme olacak sen cok yol kattetdin hem geri dönüş olmaz sen rahat olunca dene ok tatlım....günaydın herekese
dün girmedim, girdim de yazmadm ne güzel, nazlı yol almış çok sevindim, ben iki gündür geri sayımdayım salya sümük ağlamaktayım, eşli iki parmak denemizden sonra ertesi günkü denemede a.. oldu sinirimden ağladım, dün doğrudan p... yaptık olmadı iki parmak yaptık olmadı, eşim aklın acele ediyor vaji istemiyor dedi, sinirimden ağlıyorum iki gündür, tek parmak çok kolay oluyor ama iki olmadı gitti ilk giriş çok dar kalıyor, napıcamı bilemedim, eşim ara ver bekle diyor, çok sıkıldım moralim bozuldu kızlar bir akıl verin bana, vajiye sürekli kızıyorum artık
haftasonuna yetişmicek benimki anladım artık:2::2::2::2:
bir haftadır yoktum çok merak ettim yeni başaranlar varmı. ben herzamanki gibi yine yapamadım
[/COLOR][/COLOR][/COLOR]
nazlıcım cnm maşallahın var kız 8.5 cm çapmı maşallah kız p... çapı zaten 4-5cm sen maşallah bayagı kalın yapmısın kız delüüü e artık güzel haberlerini yakında alırız cnmcm heyecan yapma sakin ol hazır oldugunda dene bitanem ....
cnm boyu ama sen boydu çaptı takılma bebek çıkıyor ordan sonucta tatlım benim bebek kafasının capı yaklasık 52 cm miş düşün yani kızlar takılmayın boyutlara ayrıca sen maşallah sonlara yaklaştın cnmcm p... denemeye devam et cnmcm halay yakındır...
cnmcm ark. yardımcı olmuslar egz. başla cnmcm sık yaparsan sende bizler gibi 1 hafta 10 günde çözersin cncm forumu okuyormussun zaten basaran ark. hikayelerini okuyunca cesaretlenmişsinde forumu sık takip et egz.başla cnmcm
ohoooooooo merak varsa tamamdır bu iş nazlıcım halay yakında olaaaa
cnm herkesin ilk gece korkusu olur içinde ama kimse vaji oldugunu bilmez ... o yüzden sende düşünme inanki çok kolay bişey bizler korkularımız yüzündn yıllarmızı kaybettik cnm sakın kimsenin lafını dineleme evlenmeden önce foruma gel biz sana yapman gerekenleri söleriz cnmcm
cnm ben ve burdaki birçok ark. dr. gitmenin okadar para vermenin eşiğinden döndük ve yendik sende düzenli egz. bu rahatsızlıktan kurtulacaksın cnmcm
olcak cnm sen zaten sona gelmişin merak etme rahat ol cnmcm....
önemli olan farkına varman canım biz burda kimsenin kötülüğünü istemiyoruz herkes burda işini gücünü bırakıp geliyor biz yendik yenmeyen kalmasın diye ....
cnm benim korkularını yenmen için egz. başlamalısın arkdediği gibi heleki bir kere p... olmussa işin daha kolay hemen hallolabilecek bişey cnmcm...
yaw nerdesin ösledik merak ettik cnm ya((
cnm kendine fazla yüklenmişsin bitanem bukadar kendini sıkma egz. bigün rahat olurken birgün olmayabilir sona yaklastınya hevecan yapmıssınndrı sakin ol cnm acele etme olacak sen cok yol kattetdin hem geri dönüş olmaz sen rahat olunca dene ok tatlım....
cnm hg. pando yendi ozum hamiş , frd ,yaslandım yendi en son yenenlerden sen egz.en son hangi aşamadaydın cnm
kelebek986 yendinmiiii tatlımmmm anlamadımmmmm...parmakmı olduuu p...mi kıssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?