Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mrb kızlar hayırlı cumalar allahım hepinize şifalar versin benim olum içinde dua edin gribi geçmedi hala şimdi onu bida dr götürüyorum şu mübarek günde dualarınızı eksik etmeyin

tatlım keşke bida deneseydiniz hazır vaji açılmışken hemen yapması daha kolay oluyo benimde ikinci seferde kanamam gelişti biz görmemişlergibi bikaçkez yapmıştık

kızlar gunaydın herkese geçmişi okudum ancak geldim :)))) herkese hayırlı cumalar .... allahım herkesin gönlündeki muradı versin vajili ark. tez zamanda yensin .yenen ark. tez zamanda bebiş nasip etsin allahım....

inşallah canım ne güzel bir dua bu mübarek günde Rabbim dualarımızı kabul eylesin herkese hayırlı cumalar

ya kelebek o emlayı ne kadar sürdün ne kadar beklettin, ben sürmüştüm içine değil tabiki yanık yarası yaptı, sürdükten ne kadar süre sonra p... aldın içinei emla gerçekten işe yarıyor mu yoksa sen zaten p.. aşamasında mıydın canım

ben 3,5yıllık evlıyım yanı uzun süredır ugraşıyorum ama parmak hıç deneyememıştım takı burayı bulana kadar hep p...s denemesı yapıyordum olmuyordu sankı bır duvar vardı sonra emlayı buldum en son parmagım ucuna bıraz aldım ve içine sürmeye çalıştım 10 dakıka içinde uyuşuyor zaten

slm kızlar

akşam mum bi fiyaskoydu ama acıkın başını alabildim kociş gördü gözü korktu bu neeeeee die bağardı
bu benden büyük saçmalama aşama aşama yap bu çok büyük dedi ayyyyy yapamadım die ağladım ama kocişiminde gözü korkunca biraz rahatladım bugün şamdan mumu alıcam benim aldığım salon mumuymuş

bıdıkcaaann bakkal mumu,şamdan mumu neyine yetmiyo annemben de diyorum bu kız dün niye ağlıyodu buralarda.salon mumları çok kalın oluyo gerek yok ona.Allahtan eşin görmüş de söylemiş.

tekrar denemeye cesaret edemiyorum birşey hıssetmedım belkı ondan sankı olmamış gıbı gelıyor bana

canım emla zaten hissetmemen için tabi ki hissetmezsin olduysa olmuştur.hem bu sefer daha rahat olman lazım biz acıycak diye korktuğumuz için yapamıyoduk senin öyle bişey de olmamış.en kısa zamanda tekrar deneyin mutlaka canım hem emin olmuş olursun.

bebişim benim mumda kırmızıydı inşallah sanada uğurlu gelir

ya kelebekcim p.... boyutu 15-17 cm yazmışsın bu kalınlığımı,uzunluğu mu.anlamadım o kadar kalın da olamaz,uzunda olamaz,ben mi yanılıyorum? aklıma takıldı :97:

anacım napcan sen enini boyunu alanınımı hesaplayacan aaaaaaa boş ver aklına takma sen bunları önemli olan boyu posu değil işlevi sen onu bi al içine sona hesaplarsın alanını

slm herkese bende vajinismusum yardım edin arkadaşlarr......

selam canım...hoşgeldin aramıza düzenli olarak buraya gelirsen tüm arkadaşlar seferber olur yardım için hiç merak etme bebişim

yok anacımmmm benim aklımın ucundan bile geçmezdi hiç aklına bunları getirme sende...ve etrafında sana yok şöyle oldu böyle oldu diye ağzı torba olan hatunlar varsa ve bu konu hakkında seni etkileyebilecek kötü hatıralarını anlatıyorlarsa sakın dinleme hemen uzaklaş çünkü malesef bilinç altımız negatif düşünceleri hemen kapıyor....inşallah hiç bi sorun olmadan mutlu mesut yuvanı kurarsın bu sayfayı bekarkarın okumasını tavsiye etmiyorum çünkü etkilenebilirsiniz...güzel düşün her şey güzel olsun bebişim

ben 7 aylık evliyim egzersiz yapmadım ama buradaki başaranları okuyunca neden bende yapmayayım diyorum yaza kadar eşim mühlet verdi yoksa doktora gitcez dr ulusoya inşallah gerek kalmaz

evet aynen öyle neden sende yapmayasın ? hepimiz aynıydık sonuçta hep bu işi kafamızda çok büyüttük imkansız sandık oluncada aaaa bumuymuş sandık gerçekten tüm samimiyetimle söylüyorum bizim büyüttüğümüz gibi bi şey asla ama asla değil aksine dünyanın en kolay ve zevkli işi...ama bunu kabullenmek bizim beynimize zor geliyor malesef egzersiz sayesinde bizler bu süreci hızladırıp hazırlanıyoruz....

minik kuşum bende delik yok diye sanıyodum ama varmış ne kadar kendimizden bi haber yaşamışız yıllarca zamanla alışıyosun bebişim ilk dokunuşları şöyle düşün eşinin senin elini ilk tuttuğu ilk öptüğü an gibi ilk defa vajine bilinçli bi şekilde dokunuyorsun yıllarca onu görmemezlikten geldin zamanla alışacaksın canım sen iste yeterki çok kısa sürede yenmen dileğimle

canım zaten öyle oluyor hiç bişey anlamıyorsun ve inanamıyorsun hep bilinç altın bu işin çok zor olacağını kabullendiği için bu kadar kolay olamaz diyorsun bir kere oldumu tekrarı geliyor hiç merak etme sadece kendini kontrol et heyecan yapma ve mümkün olduğu kadar p....si içeride tutki alışsın

bak yaaaa geliyo şimdi sana en kızılcığından sopa neden her başarısızlıkta olumsuz düşünmek ağlamak zırlamak yerine ne kadar önemli aşamalar kat ettiğinizi görüp sevinmiyorsunuz ? önceleri parmak egzersizi imkansız gelirdi ama bak alıştın tek parmak kolay diyorsun p...de sana çok kolay gelecek zamanı geldiğinde moral bozmak ne işe yarıyor seni ilerletiyormu ? bunu kendinize yapmayın boş yere kendinizi ve eşinizi üzmeyin siz şu an elinizden geleni yapıyorsunuz mutlu olun bunun için aaaaa kızcam bak ben salya sümük taze gelin adayları görmek istemiyorum sayfada mutlu umutlu hevesli azimli zeki hatunlar görmek istiyorum eşli parmak denedinmi bebişim ?

bir haftadır yoktum çok merak ettim yeni başaranlar varmı. ben herzamanki gibi yine yapamadım

canım sen eşinden ayrıydın sanırım mazaretin vardı sopadan kurtuldun ama bir araya geldiğinizde senden güzel gelişmeler bekliyorum ona göre ne yap ne et hazırla kendini

hayırrlı cumalar rabbim dualarınızı kabul etsin innşş..

kaçak nerdesin sen ? ne yaptın ne durumdasın ?

sen istesende seni koymayacam o listeye çünkü sen bu sefer hiç sallamayacan beniiiiiii ayyyyy kaçıncı olduğunun ne önemi var kızzzzz sen yen ben seni 1. sıraya koyacam bu ara iş yoğunluğundan giremiyom çok yine sallamaya başlamışsın bak gelcem heeee izmire yarın raporunu hazırla yaptıklarını yaz yapamassanda nedenlerini yazmanı istiyorum nerde takıldın neden yapamadın ne düşündün vs ? al sana dönem ödevi yarın istiyom bunu bu gecede olur farketmez

minik kuşum normal cinsel birleşmede kendini rahat bırakırsan ve psikolojik olarak kendini kontrol etmeyi başarırsan acı olmaz zaten....inan bebişim sen artık tam bir kadınsın...kırmızı muhtemelen git gel yaptığında gelir ama sen onun geldiğini bile anlamayacaksın hiç merak etme gelmeyedebilir esnediği için ve kendini rahat bıraktığın için :78:

tatlım keşke bida deneseydiniz hazır vaji açılmışken hemen yapması daha kolay oluyo benimde ikinci seferde kanamam gelişti biz görmemişlergibi bikaçkez yapmıştık

arkadaşlar özellikle yeni gelip yardım etmeye çalışanlar lütfen bu sayfaya yazarken kan+kanama yerine kırmızı yazın...arkadaşlar etkileniyorlar mümkünse yardımlarınızı o iş olduktan kırmızı geldikten sonraki safhalar için deilde o iş olana kadar olan egzersiz aşamalarında arkadaşların takıldığı yerlerde ve onların psikolojik olarak kadınlığı kabullenmesine ilişkiye hazırlanmasına kendilerine güvenmelerine destek vererek kendi tecrübelerinizi anlatarak katkıda bulununuz...şu işi bi başarsınlar sonrasında vajinusmusu yendikten sonra diye ayrı bi konu var orada enine boyuna tartışırız....100 kişi buraya acımadı yazsın bir kişi de acıdı yazsın direk o 100 kişi siliniyor hemen herkes kendini o 101 kişinin yerine koyuyor kesinlikle benimkide acır onunki acımış diyor...bi daha ne söylerseniz söyleyin orada takılıp kalıyorlar sonrada yazık günah bu kadar emek zaman boşa gidiyor...kimseyi rencide etmek için yazmadım çok sağolun iyi niyetinizi yardım etmek istemenizi takdir ediyorum ama burada olmamımızın tek nedeni arkadaşları motive etmek olduğundan onların motivesini bozabilecek en ufak bi şey yazmayalım hepinizi çok seviyorum ve teşekkür ediyorum lütfen paylaşımlarınızla hep beraber bu arkadaşları taze gelinlerimiz yapalım

bu arada tünaydınlar hayırlı cumalar...rabbim herkesin dualarını kabul eylesin yar ve yardımcımız olsun herkesin dertlerine deva bulmalarını (özellikle vajinusmusu yaşayan arkadaşların bir an önce başarıya ulaşmalarını) borçluların borçlarını eda etmelerini diliyorum...Rabbim herkesi koruyup kollasın özellikle anne adaylarına ve yawrularına sağlık diliyorum anne olmak isteyenlerinde bir an önce bu kutsal duyguya anneliğe kavuşmalarını diliyorum kabul et yarabbimmmm

özlemmm adam tutuşturdu elime en güzeli en kırmızısı en kokulusu die kalsın diemedim aldım ama korktum anammm kocişte kızdı bune dedi çöktüm akşam resmen girmio acıkın başı girebildi ama canım acıdı bıraktım ne büyükmüş bugün şamdan mumu alıcam ayy sonrasıda artık allah nasip ederse kocişşş sonrada

kızlar bu arada acıdı yazdım ama yanlış anlaşıllmasın ben kokoşluğumdan gidip salon mumu aldım şamdan mumun 2 katı kalın onu denedim biraz acıttı sizler sakın yanlış anlamayın

kısss adam nerden bilsin senin orası için aldığını ondan vermiştir en güzelinibilmiyolar ki o mumları kötü emellerimize alet ettiğimiziolsun olmuş bi kere sen al şamdan mumunu o dileklerinin hepsi birbir olucak canım merak etme.bugün şamdanda rahat olursan haftasonu geçersin pe..se ama rahat olursan tabi aceleye gerek yok rahat olunca geçersin

kız adam öyle güzel anlattıki kalsın diemedim yanınca kokuyo odada hoş bi koku bırakıyı acıkında simli dedim bu olsun simliya ilgimi çeksin maşalllah ne ilgi çekti ama akıllandım bu akşam şamdan mumyla denicem acelem yok bebeğim ya 1 yıldır bekliorum zaten mayısa kadar yolu var

adam malını iyi pazarlamış demekcanm sen mayısa kadar hallediceksin zaten bu gidişle.geç olsunda güç olmasın hayırlısı

kızzz sen varya benimle aynı durumdasın bende kırmızı simli kokulu büyük mumla yaptım birde kertikleri vardı 1 mayıs bizim kocişle arkadaşlıktan sevgililiğe geçme günümüzdü hep mayıs diye sayıkladım 3 mayısta oldu inşallah sen mayıstan önce yenmiş olursun

1 mayıs benimde doğum günüm canımmmmm

canım inşallah mayısa kadar olur mayıs bizimde sevgili olma ayımız
benim mum çok büyüktü yavrum ya kociş bile bu çok büyük dedi:2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…