- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #48.921
iki kere parmak denedim ilki olmadı ikincısı oldu sonra p...s denedık benım üstte oldugum pozisyonda denedık emla sürdüm burda okuduklarımı yaptım ama hıç acı hıssetmedım kırmızıda gelmedı oyüzden inanamiyorum tekrar deneyemedım
aman kızlar yanlış anlaşılma olmasın, bebek başının çapı 52 cm olur mu hiç , olsa olsa çevresi 52 cm olabilir:) bebek başının çapı yaklaşık 10-12 cm dir sanırsam, araştırmak lazım :)
kızlar gunaydın herkese geçmişi okudum ancak geldim :)))) herkese hayırlı cumalar .... allahım herkesin gönlündeki muradı versin vajili ark. tez zamanda yensin .yenen ark. tez zamanda bebiş nasip etsin allahım....
iki kere parmak denedim ilki olmadı ikincısı oldu sonra p...s denedık benım üstte oldugum pozisyonda denedık emla sürdüm burda okuduklarımı yaptım ama hıç acı hıssetmedım kırmızıda gelmedı oyüzden inanamiyorum tekrar deneyemedım
ya kelebek o emlayı ne kadar sürdün ne kadar beklettin, ben sürmüştüm içine değil tabiki yanık yarası yaptı, sürdükten ne kadar süre sonra p... aldın içinei emla gerçekten işe yarıyor mu yoksa sen zaten p.. aşamasında mıydın canım
tekrar denemeye cesaret edemiyorum birşey hıssetmedım belkı ondan sankı olmamış gıbı gelıyor banatatlım keşke bida deneseydiniz hazır vaji açılmışken hemen yapması daha kolay oluyo benimde ikinci seferde kanamam gelişti biz görmemişlergibi bikaçkez yapmıştık
slm kızlar
akşam mum bi fiyaskoydu ama acıkın başını alabildim kociş gördü gözü korktu bu neeeeee die bağardı
bu benden büyük saçmalama aşama aşama yap bu çok büyük dedi ayyyyy yapamadım die ağladım ama kocişiminde gözü korkunca biraz rahatladım bugün şamdan mumu alıcam benim aldığım salon mumuymuş
tekrar denemeye cesaret edemiyorum birşey hıssetmedım belkı ondan sankı olmamış gıbı gelıyor bana
offf en güzeli olsun dedim kırmızı olsun adam tutuşturdu elime koca mum yok ta diemedim aldım işte :84::84::84: daha küçüğünü alsam ne olcak sonuçta gene bu mumu kullanıcam ama aşama aşama yapsam daha mı iyi olur ayy ne bilim bi akıl verin kızlar ya
ya kelebekcim p.... boyutu 15-17 cm yazmışsın bu kalınlığımı,uzunluğu mu.anlamadım o kadar kalın da olamaz,uzunda olamaz,ben mi yanılıyorum? aklıma takıldı :97:
slm herkese bende vajinismusum yardım edin arkadaşlarr......
öncelikle hepinize kolaylık versin Rabbim inş en kısa zamanda başarırsınız.kızmazsanız bir sorum olacak evlenmeden önce acaba vajinusmus olur muyum diye aklınızdan geçirmişmiydiniz?ben daha bekarım ama zaman zaman aklıma geliyo ya böyle bişey yaşarsam diye.
ben 7 aylık evliyim egzersiz yapmadım ama buradaki başaranları okuyunca neden bende yapmayayım diyorum yaza kadar eşim mühlet verdi yoksa doktora gitcez dr ulusoya inşallah gerek kalmaz
arkadaşlar bir sorum olacak size yeni yeni okuyorum sizin yazdıklarını şuan aynayla bakıyorum ve bende delik yok ancak çok fazla ıkındığım zaman delik görünüyo sizin de öylemi çok acayip geldi bana egzersizlere nasıl başlamalıyım çok heyecenlanıyorum dokununca falan..
merhaba bende yıllardır bu sorunla ugraşıyorum banada yardımcı olurmusunuz geçen hafta ilk defa benim üste oldugum pozısyonda p..s tamamını alabıldım ama tekrar denemekten korkuyorum hıçbırşey anlamadım
günaydın herekese
dün girmedim, girdim de yazmadm ne güzel, nazlı yol almış çok sevindim, ben iki gündür geri sayımdayım salya sümük ağlamaktayım, eşli iki parmak denemizden sonra ertesi günkü denemede a.. oldu sinirimden ağladım, dün doğrudan p... yaptık olmadı iki parmak yaptık olmadı, eşim aklın acele ediyor vaji istemiyor dedi, sinirimden ağlıyorum iki gündür, tek parmak çok kolay oluyor ama iki olmadı gitti ilk giriş çok dar kalıyor, napıcamı bilemedim, eşim ara ver bekle diyor, çok sıkıldım moralim bozuldu kızlar bir akıl verin bana, vajiye sürekli kızıyorum artık
haftasonuna yetişmicek benimki anladım artık:2::2::2::2:
bir haftadır yoktum çok merak ettim yeni başaranlar varmı. ben herzamanki gibi yine yapamadım
hayırrlı cumalar rabbim dualarınızı kabul etsin innşş..
venüscüm okadar çok yenen olduki benim 111 rüyada kaldı
yeni listemizi yayınlıcakmısın beni tembellerede koyabilirsin artık oyyyyyyy okadan dayak ta işe yaramadı neyse moralimide burdakileride bozmucam denicez tekrar
tatlım keşke bida deneseydiniz hazır vaji açılmışken hemen yapması daha kolay oluyo benimde ikinci seferde kanamam gelişti biz görmemişlergibi bikaçkez yapmıştık
mrb kızlar hayırlı cumalar allahım hepinize şifalar versin benim olum içinde dua edin gribi geçmedi hala şimdi onu bida dr götürüyorum şu mübarek günde dualarınızı eksik etmeyin
özlemmm adam tutuşturdu elime en güzeli en kırmızısı en kokulusu die kalsın diemedim aldım ama korktum anammm kocişte kızdı bune dedi çöktüm akşam resmen girmio acıkın başı girebildi ama canım acıdı bıraktım ne büyükmüş bugün şamdan mumu alıcam ayy sonrasıda artık allah nasip ederse kocişşşsonrada
kısss adam nerden bilsin senin orası için aldığını ondan vermiştir en güzelinibilmiyolar ki o mumları kötü emellerimize alet ettiğimizi olsun olmuş bi kere sen al şamdan mumunu o dileklerinin hepsi birbir olucak canım merak etme.bugün şamdanda rahat olursan haftasonu geçersin pe..se ama rahat olursan tabi aceleye gerek yok rahat olunca geçersin
kız adam öyle güzel anlattıki kalsın diemedim yanınca kokuyo odada hoş bi koku bırakıyı acıkında simli dedim bu olsun simliya ilgimi çeksin maşalllah ne ilgi çekti ama akıllandım bu akşam şamdan mumyla denicem acelem yok bebeğim ya 1 yıldır bekliorum zaten mayısa kadar yolu var
tekrar denemeye cesaret edemiyorum birşey hıssetmedım belkı ondan sankı olmamış gıbı gelıyor bana
kız adam öyle güzel anlattıki kalsın diemedim yanınca kokuyo odada hoş bi koku bırakıyı acıkında simli dedim bu olsun simliya ilgimi çeksin maşalllah ne ilgi çekti ama akıllandım bu akşam şamdan mumyla denicem acelem yok bebeğim ya 1 yıldır bekliorum zaten mayısa kadar yolu var
kızzz sen varya benimle aynı durumdasınbende kırmızı simli kokulu büyük mumla yaptım birde kertikleri vardı 1 mayıs bizim kocişle arkadaşlıktan sevgililiğe geçme günümüzdü hep mayıs diye sayıkladım 3 mayısta oldu inşallah sen mayıstan önce yenmiş olursun
kızzz sen varya benimle aynı durumdasınbende kırmızı simli kokulu büyük mumla yaptım birde kertikleri vardı 1 mayıs bizim kocişle arkadaşlıktan sevgililiğe geçme günümüzdü hep mayıs diye sayıkladım 3 mayısta oldu inşallah sen mayıstan önce yenmiş olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?