Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

şekerim pes etmek yok amaben yol aldım ama sen benden önce 2 parmağa geçmiştin.pe...hemen deneme pazar gününe kadar daha var git gide kalınlaştır aparatı dün bende en son kalınlıkta az bi a.. hissettim.ama en son alabildiğim kalınlıkla 15 dk git gel yaptım ve aynayla baktığımda oranın ne kadar çok açıldığını far ettim.dün bide yatak odasın yatağın üzerinde yaparak yaptım o ana hazırlamak için.sende acele etme kaleme pamuk sar inceden kalına doğru streçle güzelce üstünede eldiven yada pre.... geçir inceden kalına yaptığın zaman geçiş daha kolay oluyor.ben bu akşam kalemin baş kısmınıda kalınlaştırcam bakalım girişte ne kadar kalınlık alabiliyorum diye.bu akşam egzersizlerini yap ne olur senden haber bekliyorum bu gece bi aşama daha atlıycaz ben inanıyorum öpüyorum seni hadi kolay gelsin :79::79::79:

slm şekerlerr,herkes nasıl bugünnn.?canım çookk sıkılıyor bugünn değişik bişeler yapmak istiyorum ama offf evdeyim tüm günnn çok sıkıldım çokkkkk

nazlıcım harikasınnnn tatlımmm.aynen bu moralle devammm

canım ya inan bugün kolumu oynatacak ne enerjim var ne hevesim ama sırf senin için yapıcam birazdan inan, çok sağol desteğin için, kurşun kaleme inceden pamuk sarsam olur mu:2: sence

canım ya inan bugün kolumu oynatacak ne enerjim var ne hevesim ama sırf senin için yapıcam birazdan inan, çok sağol desteğin için, kurşun kaleme inceden pamuk sarsam olur mu:2: sence

tatlım neyin var neden moralsizsinn önce bir kafanı dağıt bakalım sevdiğin bişeyi yap moralli egzersiz daha iyi sonuç veriyor.niye sıktın canını?

tabi olur bitanecim bende öle yaptım hem uzunluğu açısından ne kadar alabildiğine bakıyorsun.bide aşama aşama yap ben ilk bi kat pamuk sardım baktım o kolay oldu iki kat sardım oda kolay girince inceden kalına pamuk sardım en son kalınlıkta biraz zorlandı ama bu akşam Allah nasip ederse o kalınlık üzerinde uğraşcam valla her egzersiz sonrası seccedeye eğilip dua ediyorum hepimiz için bakalım bu gece eşime yaptırcam egzersizi hem yönünü hemde iyice orayı keşfetsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…