- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #48.981
slm canlarım nasılsınız bakem cok ozledım sızlerı ne var ne yok basaran var mı canlarım
kızlar bugünkü desteğinizle ve Rabbimin inayetiyle duşta iki parmağımı iki boğuma kadar alabildim hemde öyle küs müs değil yan yana, eşimle de akşam çalışıcam inş, tekrardan yeşerdi umutlarım hepinize teşekkürler
tebrikler canım benim bak gördün mü geri dönüş olmadı gece koçişlerimizede yaptıralım onların eline bırakalım kendimizi
acıyorum ya bizimkilere, dışarda çalışıyorlar eve geliyorlar çalışıyorlar, emek sömürüsü yapıyoruz resmen
kızlar bugünkü desteğinizle ve Rabbimin inayetiyle duşta iki parmağımı iki boğuma kadar alabildim hemde öyle küs müs değil yan yana, eşimle de akşam çalışıcam inş, tekrardan yeşerdi umutlarım hepinize teşekkürler
maşallah!!!!!!! ya ben iki parmak nasıl yapılıyor aklım basmıyor bir kere pozisyon olarak nasıl oluyor .hiç mi yanma acı falan olmuyor kısssss
maşallah!!!!!!! ya ben iki parmak nasıl yapılıyor aklım basmıyor bir kere pozisyon olarak nasıl oluyor .hiç mi yanma acı falan olmuyor kısssss
nazlıcım sen bi ara msn adresini vermiştin ben o an kaydedemedim benimki anofel20@hotmail.com
istersen ekle ordan da görüşebiliriz
aynı zamanda okumaktan çok yazmak, paylaşmak çok daha fazla işe yarıyor, burası başka bi yer gerçekten en yakınlarınızla konuşamadıklarınızı konuşup, rahatayabildiğiniz bir yerdesiniz, çalıların arkasına saklanmayın
valla ben 3 gün gizli okudum ayy kudurdum ben nie yazmıyorum die yazın kıs söz uçar yazı kalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?