Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Amin bıdıkım sağolasın bende hep dua ediyorum valla....sen epey ilerledin mi hangi aşamadasın

selamlar meleklerım nasılsınız 4-5 gundur gıremıyorum nete cok sukur yazılı vb ıvır zvır evrak ıslerını bıtırdım yenıden aranızdayım sgecmısı okumaya calısıyorum ucmussunuz kızlar nasıl yetıscem

hoşgeldin canım .

bende girememiştim geçmişi okumak çok zor geldi. pando yenmişş özüm hamileymiş maşallahları var

kız sen bizim uçmalarımıza ne bakıyon, bizim uçuşlar yeni uçmayı öğrenen kuşlar gibi, iki ileri bir geri, kalma gruptan geri

Amin bıdıkım sağolasın bende hep dua ediyorum valla....sen epey ilerledin mi hangi aşamadasın

valla ben ilkin göz kalemi kaptım elime onun aldım içime bi onraki gün krem far aldım kalınlardan akşam mum yapcaktım mum en kalın salon mumu aldım en süslüsünü aldım yapayım dedim a.. oldu baya bi kociş kızdı bune dedi çok büyük bu başka al dedi ben bu akşam şamdan mumla denicem olmazsa bikaç gün ara vercem tatlım zorlandım galiba ilk eğzersizleri çubukla yapmadım onlar basit geldi banaşaka bi yana pamuktan huylandım bakalım mayısa kadar kadın olcam allahın izniyle

ooo kıs sen ne yaptın salon mumu pe...dende büyük Allah senin iyiliğini vermesin bende artık kulak çöpleriyle haşır neşir olmayı bıraktım kısa geliyor ayol onlar uzunca bi kaleme pamuk sarıp yaptım en son şamdan mumundan biraz daha kalın bakalım bu gece biraz daha kalınlaştıcam olcakmı

mayısa kadar olması lazım valla elimden geleni yapıyorum doğum günümde mayıs kocişle sevgili olduğumuz ay mayıs mayıs önemli benim için inşallah mayısa kadar bu işi hallederim allahın izni ile :2::2::2:

canım ben satıcıya kıpkırmızı kokulu simli mum ver dedim acıkın kokoş olsun hpşuma gitsin die adam tuttu salon mumu verdi kalsın diemedim alım bari dedim akşam çok zorlandım bıraktım ağlamaktan helak oldum yapamadım die kociş geldi bu neee dedi çok kalın başka bişi al şamdan için al dedi bende öle yapcam bu akşam allah yardımcımız olsun canım inşallah tez zamanda kurtuluruz vajilikten

inş canım benim ben hiç mum almadım valla evde ne bulursam pamuklayıp yapıyorum Amin canım ya valla herkes için dua ediyorum çeken bilir başka kimse bilemez bunu

hoşgeldin canım .

bende girememiştim geçmişi okumak çok zor geldi. pando yenmişş özüm hamileymiş maşallahları var

anaammmmmmmmmm cıddı mısın kız bı kac gun gırmedım olaylara bak cok sevındım pandoya umre ugurlu geldı desene. özumde ınsallah bu mutlu haberle vajıyı de yener tatlı bı hamıs olur

inş canım benim ben hiç mum almadım valla evde ne bulursam pamuklayıp yapıyorum Amin canım ya valla herkes için dua ediyorum çeken bilir başka kimse bilemez bunu

çekmeyen bilmiyo tatlım valla ben kimseciklere söleyemiyorum bi arkadaşa söledim oda bana aaaaaaaaa bu kadar kokoş karısın bi bunumu yapamadın dedi millet deli oluo yapsın diye sen hazırda elinde kociş varken yapamıyon dedi kestim alakamı onunla daha da kimseye diemiyorum işte burda döküyorum içimi misafir okuyanlarda dökün içinizi rahatlayın anam atmayın içinize

venusummmmmmmm
verem raporu sabah girmeyen kalem şimdi tek yapışta girdi nazcımın dediği gibi kuaför işe yarıyo sanırsam :26:
kalem için rapor verem bakam mum da aynı oluyomu birazdan rapor veririm ay olmuyor derken tekrar deneyip olunca hemen haber vermek güzel oluyo
kızlar bide sorum şu mum da girince nasıl açtırcam gelgit mi ozor oluyo yoksa sağsol kıvırarak açılıomu napcam ben

bide midyecim seni yakalamışken vajıde 1sorun vardıya sende o bakarak anlaşılıyormu yoksa doktor mu anlamıştı senin canım tabiki yanlış hatırlamıyorsam

kıslarrrr ne olur bana biraz cesaret verin. uzun zamandır yazmıyodum. bu işi çözüp yazacam diyodum ama maalesef( doktorada gittim 15 tatilde. ancak 3 seans gidebildim aksilikler çktı devam edemedim. hipnoz yaptı göya. bide kendi parmak egzersizi yaptı 1 kere.ama işe yaramadı. şimdide eşim çok isteksiz. ben artık kendi parmağımı alabiliyorum. hatta ilk denemede işaret parmağımı 3 boğuma yakın aldım. ama o kadar güldümkü kahkahalarla hemde. komiğime gitti:) doktor diyodu gülünce kasların gevşer kasamazsın gül diye:) neyse 2 gün öncede parmağmı yine aldım tabi yine güldüm:)). kendimi hazırlamış gibiydim. bu seferde eşim istemedi. bende öle kalakaldm:)) bu akşam denemek istiyorum. olsun istiyorum. bebek istiyorumm. herkes hamile bu sıralar etrafımda( bende çok istiyorum. rabbim yardımcımız olsun inşşşşşşşşşşşş

anaammmmmmmmmm cıddı mısın kız bı kac gun gırmedım olaylara bak cok sevındım pandoya umre ugurlu geldı desene. özumde ınsallah bu mutlu haberle vajıyı de yener tatlı bı hamıs olur

hee kıız vaalla bende çok seviindim onların adına bende dün öğrendim

iinşallah cnm özümde bir yandanda yener zaten bişey kalmamıştı olmasına onunda

selam canım. bende hipnoza gitmiştim 3 seans ama herşey sende bitiyor birde egzersizlerde bende anladım bunu.

çok güzel başlamışsın tek parmak hepsini alman süpeer. içinde oynat onu iyice iyice alış iki parmağa geç bence canım onuda biraz yapıp alışınca hemen denemeye geçersin sonrasında.
sen yeterki iste cesaretini topla üstüne git olayın halledilmicek bir sorun değil Allahın izni ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…