- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #49.001
güldürdün beni kıssss Allah iyiliğini versin
bide burda herkes sizin gibi aynı dertten muzdırap sağolsun herkez yardımcı olmanın peşinde allah hepinizden razı olsun valla bana yardım edenlere bugün cuma hürmetine hep dua ettim bebiş isteyen kk dekilere allahım hayırlı evlat ver die benim gibi vajililere tez zamanda şifa ver die :2::2:
selamlar meleklerım nasılsınız 4-5 gundur gıremıyorum nete cok sukur yazılı vb ıvır zvır evrak ıslerını bıtırdım yenıden aranızdayım sgecmısı okumaya calısıyorum ucmussunuz kızlar nasıl yetıscem
kız sen bizim uçmalarımıza ne bakıyon, bizim uçuşlar yeni uçmayı öğrenen kuşlar gibi, iki ileri bir geri, kalma gruptan geriselamlar meleklerım nasılsınız 4-5 gundur gıremıyorum nete cok sukur yazılı vb ıvır zvır evrak ıslerını bıtırdım yenıden aranızdayım sgecmısı okumaya calısıyorum ucmussunuz kızlar nasıl yetıscem
Amin bıdıkımsağolasın bende hep dua ediyorum valla....sen epey ilerledin mi hangi aşamadasın
valla ben ilkin göz kalemi kaptım elime onun aldım içime bi onraki gün krem far aldım kalınlardan akşam mum yapcaktım mum en kalın salon mumu aldım en süslüsünü aldımyapayım dedim a.. oldu baya bi kociş kızdı bune dedi çok büyük bu başka al dedi ben bu akşam şamdan mumla denicem olmazsa bikaç gün ara vercem tatlım zorlandım galiba ilk eğzersizleri çubukla yapmadım onlar basit geldi bana şaka bi yana pamuktan huylandım bakalım mayısa kadar kadın olcam allahın izniyle
valla ben ilkin göz kalemi kaptım elime onun aldım içime bi onraki gün krem far aldım kalınlardan akşam mum yapcaktım mum en kalın salon mumu aldım en süslüsünü aldımyapayım dedim a.. oldu baya bi kociş kızdı bune dedi çok büyük bu başka al dedi ben bu akşam şamdan mumla denicem olmazsa bikaç gün ara vercem tatlım zorlandım galiba ilk eğzersizleri çubukla yapmadım onlar basit geldi bana şaka bi yana pamuktan huylandım bakalım mayısa kadar kadın olcam allahın izniyle
ooo kıs sen ne yaptın salon mumu pe...dende büyük Allah senin iyiliğini vermesinbende artık kulak çöpleriyle haşır neşir olmayı bıraktım kısa geliyor ayol onlar uzunca bi kaleme pamuk sarıp yaptım en son şamdan mumundan biraz daha kalın bakalım bu gece biraz daha kalınlaştıcam olcakmı
canım ben satıcıya kıpkırmızı kokulu simli mum ver dedim acıkın kokoş olsun hpşuma gitsin die adam tuttu salon mumu verdi kalsın diemedim alım bari dedim akşam çok zorlandım bıraktım ağlamaktan helak oldum yapamadım die kociş geldi bu neee dedi çok kalın başka bişi al şamdan için al dedi bende öle yapcam bu akşam allah yardımcımız olsun canım inşallah tez zamanda kurtuluruz vajilikten
hoşgeldin canım .
bende girememiştim geçmişi okumak çok zor geldi. pando yenmişş özüm hamileymiş maşallahları var
kız sen bizim uçmalarımıza ne bakıyon, bizim uçuşlar yeni uçmayı öğrenen kuşlar gibi, iki ileri bir geri, kalma gruptan geri
inş canım benim ben hiç mum almadım valla evde ne bulursam pamuklayıp yapıyorumAmin canım ya valla herkes için dua ediyorum çeken bilir başka kimse bilemez bunu
anaammmmmmmmmm cıddı mısın kız bı kac gun gırmedım olaylara bak cok sevındım pandoya umre ugurlu geldı desene. özumde ınsallah bu mutlu haberle vajıyı de yener tatlı bı hamıs olur
kıslarrrr ne olur bana biraz cesaret verin. uzun zamandır yazmıyodum. bu işi çözüp yazacam diyodum ama maalesef( doktorada gittim 15 tatilde. ancak 3 seans gidebildim aksilikler çktı devam edemedim. hipnoz yaptı göya. bide kendi parmak egzersizi yaptı 1 kere.ama işe yaramadı. şimdide eşim çok isteksiz. ben artık kendi parmağımı alabiliyorum. hatta ilk denemede işaret parmağımı 3 boğuma yakın aldım. ama o kadar güldümkü kahkahalarla hemde. komiğime gitti:) doktor diyodu gülünce kasların gevşer kasamazsın gül diye:) neyse 2 gün öncede parmağmı yine aldım tabi yine güldüm:)). kendimi hazırlamış gibiydim. bu seferde eşim istemedi. bende öle kalakaldm:)) bu akşam denemek istiyorum. olsun istiyorum. bebek istiyorumm. herkes hamile bu sıralar etrafımda ( bende çok istiyorum. rabbim yardımcımız olsun inşşşşşşşşşşşş
hee kıız vaalla bende çok seviindim onların adına bende dün öğrendim
iinşallah cnm özümde bir yandanda yener zaten bişey kalmamıştı olmasına onunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?