Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yaa gercekten 3 günde o kadar ilerledin mi maşallah sana inş en kısa zamanda yenersin bence yeneceksin keşke bende o aşamaya gelsem kendime güvenim gelir....

püffffff ne güsellll olur heeeeee....yeni geldimmmm yemeğimi yedimmmmm ....mis kokulu
bi kahve olsaaaaaa...iiiiii olurdu şekerimmmm yaaaa...

amanin şimcik içtim benim kocişte geç gelince çay yerine kahve içiyom gelin yapam size neskayfe yerine türkiş cafeeee hem komşişimide çağıram güzelde fal baktı bana bebişle kısmetim vardı fallarda barik gelio
venüsüm gece raporum kalemden sonra mumu da denedim bi 7cm girmiştir ama zorladı busefer bakam yarın sabah deneyem acıkta gerçi yarında komşiciklerim gezmeye gidelim diolar kısmet gelince yaparım olmazsa

uleynnnnnn varyaaaa sizi gidi tembel tenekeler kahveyide bana bıraktınız heeeee siz o vajiyi bi yeninde bakın ben size neler yapacam tabi kaçıp gitmesseniz

yaa gercekten 3 günde o kadar ilerledin mi maşallah sana inş en kısa zamanda yenersin bence yeneceksin keşke bende o aşamaya gelsem kendime güvenim gelir....

canım benim bende anladım bir tanecik kulak çöpüyle başladım nerelere geldim ilk gün 3 tane kulak çöpü aldım diye havalara uçuyordum görseydin halimi insanın yapa yapa güveni geliyor inan bana ilk iki gün egzersizlere başlarken hep tedirgin oldum dün çok rahattım yapıcam dedim yatağa yattım ama öncesinde tuvaletimi tutup bırakır gibi kaslarımı çalıştırdım sürekli belki onun etkisi olmuştur ve çok rahat yaptım egzersizimi sende öyle başta kaslarını çalıştır 5-10 dk sonra uzan yatağa yada hangi pozisyonda rahat yaparım dersen nefesini kontrol et sonra başla.ben ilk tuvalet pozisyonunda yaptım sonra belime yastık koydum yarım yatış biçiminde yaptım.dün de yatağa alışayım diye yatakta yaptım.sen yapıcaksın biliyorum inan korkutucu bişey değil miş Rabbim yardımcın olsun canım

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 167876

uleynnnnnn varyaaaa sizi gidi tembel tenekeler kahveyide bana bıraktınız heeeee siz o vajiyi bi yeninde bakın ben size neler yapacam tabi kaçıp gitmesseniz

venüstecim ben yapıcaktım ama resim yükleyemedim neyse ellerine sağlık canımcım bu arada yenelimde herşeye razıyım ben

sen egzersizine başla bukadar kararlıysan zaten yenersin, ama adetten sonra vücut kendini bırakıyo, baya rahatlıyosun ozaman egzersiz daha kolay oluyo dediğim gibi o bir hafta on günü çok iyi değerlendir senin için çok verimli olcaktır

ben geldim ödevimi yaptımda geldim ve çok güzel geçti pe...kalınlığından az bir incelikte aparatı aldım içime zorlanmadımda çok şükür yaklaşık 8,5 cm uzunluğunda alabilyorum ama biraz daha ittirince popişimde basınç hissediyorum gaz var gibi oluyo ama bişi yok tuaf bi his gece koçiş gelincede yapıcaz egzersiz belki biraz daha kalınlaştırırım pek bi heyecanlandım ayyy

ya nasıl alabildin bravo sana kaç gün oldu başlayalı çok merak ettimm...

gercekten mi ya burda kendime güvenim geldi çok tşk ederim yarım değil 1 saattte çalışırım yeterki olsun peki ilk girdiğinde kan geldi mi merak ettim..

yok kırmızı gelmedi sanırım yavaş yavaş esneme olduğu için olmadı.bende buradan cesaretlenip başladım.ben bu kadar ilerleyeceğimi hiç bilmezdim ama nefes ve ıkınmak çok işe yarıyor.sen kırmızıyı acıyı ağrıyı hiç düşünme inan kendini rahat bırakırsan hiç bişi olmuyor.bazen aparat içimdeyken kaslarımı sıkıyorum bilerek ve aparat yavaş yavaş çıkıyor oradan önemli olan senin kaslarında gevşek ol hiç bişi hissetmiyorsun (bu arada kan,acı,ağrı kelimelerini motivasyon için kullanmıyormuşuz canım lügattan çıkardık onları )

tebrik ederim canım maşallah ya
süpersin an ve an yakınsın artıkın başarıya

tmm cnm sadece merak ettim ondan sordum aslında ben ilişki sırasında hiç korkmuyorum öle bacağımı falan kapatmıyorum ama neden olmuyo anlamadım sanki taşa bastırıyoruzDD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…