- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #49.021
kızmakta haklısın pazar günü oraya ilk defa girmiş biri olarak galiba biraz şımarıklık ediyorum, birazdan duşta kalem denicem, yarına veya akşamına bişiler rapor ederim:2:
2side benim doğum günüm ve ogün çift hediye isticem inşallah biterse ogüne kadar
venüsüm akşamda deneyeyim ödevimi yazıcam ben nefes almayı bilmiyorum gögüsten veriyorum bide ıkınma yok çünkü benim enyakın arkadaŞım vajıydı 3ay yapamamıştı ve ıkınamıyorum demişti :26: yıllarca kabızlık çeken ben bunları duyunca bidaha ıkınamadım
oyüzden burayı bekarlar okumasın ve ben kardeşime bile sadece yapamadık dedim ayrıntılı anlatmadım ki onun da kafasına bi kelime takılıp büyümesin ay bi aileye bitane yeter
maşallah!!!!!!! ya ben iki parmak nasıl yapılıyor aklım basmıyor bir kere pozisyon olarak nasıl oluyor .hiç mi yanma acı falan olmuyor kısssss
valla ben 3 gün gizli okudum ayy kudurdum ben nie yazmıyorum die yazın kıs söz uçar yazı kalır
selamlar meleklerım nasılsınız 4-5 gundur gıremıyorum nete cok sukur yazılı vb ıvır zvır evrak ıslerını bıtırdım yenıden aranızdayım sgecmısı okumaya calısıyorum ucmussunuz kızlar nasıl yetıscem
venusummmmmmmm
verem raporu sabah girmeyen kalem şimdi tek yapışta girdi nazcımın dediği gibi kuaför işe yarıyo sanırsam :26:
kalem için rapor verem bakam mum da aynı oluyomu birazdan rapor veririm ay olmuyor derken tekrar deneyip olunca hemen haber vermek güzel oluyo
kızlar bide sorum şu mum da girince nasıl açtırcam gelgit mi ozor oluyo yoksa sağsol kıvırarak açılıomu napcam ben
bide midyecim seni yakalamışken vajıde 1sorun vardıya sende o bakarak anlaşılıyormu yoksa doktor mu anlamıştı senin canım tabiki yanlış hatırlamıyorsam
venusummmmmmmm
verem raporu sabah girmeyen kalem şimdi tek yapışta girdi nazcımın dediği gibi kuaför işe yarıyo sanırsam :26:
kalem için rapor verem bakam mum da aynı oluyomu birazdan rapor veririm ay olmuyor derken tekrar deneyip olunca hemen haber vermek güzel oluyo
kızlar bide sorum şu mum da girince nasıl açtırcam gelgit mi ozor oluyo yoksa sağsol kıvırarak açılıomu napcam ben
bide midyecim seni yakalamışken vajıde 1sorun vardıya sende o bakarak anlaşılıyormu yoksa doktor mu anlamıştı senin canım tabiki yanlış hatırlamıyorsam
slm kızlar nasılsınz ben iki parmaktayım ama regl oldum bugün maalesef ara vermek zorunda kalıorumtam da alışmışken tam gaz devam ederken
kıslarrrr ne olur bana biraz cesaret verin. uzun zamandır yazmıyodum. bu işi çözüp yazacam diyodum ama maalesef( doktorada gittim 15 tatilde. ancak 3 seans gidebildim aksilikler çktı devam edemedim. hipnoz yaptı göya. bide kendi parmak egzersizi yaptı 1 kere.ama işe yaramadı. şimdide eşim çok isteksiz. ben artık kendi parmağımı alabiliyorum. hatta ilk denemede işaret parmağımı 3 boğuma yakın aldım. ama o kadar güldümkü kahkahalarla hemde. komiğime gitti:) doktor diyodu gülünce kasların gevşer kasamazsın gül diye:) neyse 2 gün öncede parmağmı yine aldım tabi yine güldüm:)). kendimi hazırlamış gibiydim. bu seferde eşim istemedi. bende öle kalakaldm:)) bu akşam denemek istiyorum. olsun istiyorum. bebek istiyorumm. herkes hamile bu sıralar etrafımda ( bende çok istiyorum. rabbim yardımcımız olsun inşşşşşşşşşşşş
Hamileyken doktorlar pek önermiyorlar egzersiz yapmayı, bebek düşer diye, ben öyle biliyorum, doktor bana sakın hamile kalma demişti
kıslarrrr ne olur bana biraz cesaret verin. uzun zamandır yazmıyodum. bu işi çözüp yazacam diyodum ama maalesef( doktorada gittim 15 tatilde. ancak 3 seans gidebildim aksilikler çktı devam edemedim. hipnoz yaptı göya. bide kendi parmak egzersizi yaptı 1 kere.ama işe yaramadı. şimdide eşim çok isteksiz. ben artık kendi parmağımı alabiliyorum. hatta ilk denemede işaret parmağımı 3 boğuma yakın aldım. ama o kadar güldümkü kahkahalarla hemde. komiğime gitti:) doktor diyodu gülünce kasların gevşer kasamazsın gül diye:) neyse 2 gün öncede parmağmı yine aldım tabi yine güldüm:)). kendimi hazırlamış gibiydim. bu seferde eşim istemedi. bende öle kalakaldm:)) bu akşam denemek istiyorum. olsun istiyorum. bebek istiyorumm. herkes hamile bu sıralar etrafımda ( bende çok istiyorum. rabbim yardımcımız olsun inşşşşşşşşşşşş
slm kızlar nasılsınz ben iki parmaktayım ama regl oldum bugün maalesef ara vermek zorunda kalıorumtam da alışmışken tam gaz devam ederken
işte kaçağın biri geldi nerelerdesin bebişin sen kaç ay oldu bende yendinde ondan gelmiyosun sandım...canım sadece 1 parmak yapıp mı p...se geçmek istiyosun anlamadımki ? canım sen bi vajiyi yen bebişde olucak allahın izni ile ama önemli olan önce bu problemi ortadan kaldırmak sen 1 parmak egzersizini yaparak zaten olayın % 70 lik kısmını aşmışsın şimdi esnetmen ve alışman lazım bu aşamada zaten eşine ihtiyacın olmayacak sen egzersizlerine odaklan ve eşinin üstüne gitme inan bana onlar içinde çok zor bi durum hiç kolay değil...bizler yine bu sayfada dertleşip paylaşıyoruz onlar napsın hiç bi erkek gidip kimselere anlatamazki bi durumu anlatsa denecek lafı tahmin ediyorum ne biçim erkeksin sen vs laflar...o yüzden lütfen artık erteleme ve bu işin üzerine düş istersen kısa zamanda yeneceğine inanıyorum ben
oyyyyy bebişim hadi bakalım son 6 gün diyelim o zaman[/Qsanrm az kaldı venüscüm regl btnce hemen p....e mi gecmeliym
hee kıız vaalla bende çok seviindim onların adına bende dün öğrendim
iinşallah cnm özümde bir yandanda yener zaten bişey kalmamıştı olmasına onunda
evet benm doktorda demişti hamile kalma diye. ama cinsel ilişkinin sağlıklı bir hamilelikte hiçbir zararının olmadığını söylüyor doktorlar düşük tehlikesi olanlar mesela cinsel ilişki yaşayamıyorlar.
ama ilişkinin yaşanmasıda rahimin açılması bakımından mesela çok iyiimiş doğumda.
inşallah özüm de sağlıklıdır herşeyi ilk üç ay dikkat ettikten sonra hafiften dener inşallah. zaten egzersiz yapmıyordu yarısı kadar alıyordu ilişkide bişey kalmamıştı onun başarmasına :44:
sanrm az kaldı venüscümregl btnce hemen p....e mi gecmeliym
regl bitsin hemen 2 parmakla bi bak rahat oluyosa 2 parmak makas ve eş tek parmak sonra eşli 2 parmak sonra p...s olcek :84:
canım o gördüğün şey delikk,bizdede oldu olmazmı.dokununca heycan olur kasılma olur.bunları yavaş yavaş aşacaskın canım.parmağınla oaraya dokunmalısın.deliğin etrafında gezindir parmağı tatlım.sonra ilk egzersiz başlangıcı serçe parmağı ilk boğum olacak.yavaş olmalısın .parmağı sokarken nefes alıp vererek rahatlamya çalışcaksın canım.kasılma olduğu anda bekle nefes al kasılman hafifleyince birazdaha ilerlet.yapman gereken bu tatlım.ikinci boğuma kadar yapacaksın.sonra orta parmak ,iki parmak diye takip edecek..ben genel olarak bilgi verdim sen başla takıldığın yerde gel sor.hadi bakalım hayırlısı ile inşallah sende egzersizlerin üstesinden geleceksin
çok tşk ederim bugun başlıycam inşallah serçe parmağımla inş çabucak şu illetten kurtulurumDD
anammmmm az kaldı yawwwheyecan bastı beni şimdi
çok inan kendine yaparsın canım benim lütfen umutsuz başlama bu işe, hadi bakalım görelim seni bize güzel haberler ver burdan, adet dönemin yakınsa yada o döneme yaklaşırsan belki biraz kasarsın eğer adetini yeni bitirdiysen çok şanslısın o haftayı çok iyi değerlendir kendine güvenirsen bir haftada iki parmağa bile geçersin
hadi ya benim adet dönemime 3-4 gün kaldı tühh yaa bayada vajinamı inceliyodum keşif yapıyorum inş olur ama şimdide denemeyi düşünüyorum çok kararlıyım yenicem... ayrıca çok teşekkür ederimm...
kızlar napıyosunuz sesiniz kesildi ses verinnnnnnn ayollllll kocişteee yok tek başıma kaldım buralardaaaaa biriniz kahve yapsın yawwww aaaaa :83:
canım başla vakit kaybetme benimde 3 gün oldu bayağı bir ilerliyorsun egzersizleri yaparsan şuan şamdan mumundan az daha kalın aparat sokabiliyorum bakalım bu akşam pe...boyutuna yakın kalınlık deniycem inş.hepimiz yenicez bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?