Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızmakta haklısın pazar günü oraya ilk defa girmiş biri olarak galiba biraz şımarıklık ediyorum, birazdan duşta kalem denicem, yarına veya akşamına bişiler rapor ederim:2:

maşallah bebişim çok güzel gidiyosun çok az kaldı azzz

canım ıkınmada zamanla öğreniliyor merak etme ilk zamanlar yaptığımızı sanıp yapamıyoduk sonra kendiliğinden bi baktıkki her bişeyi öğrenmişiz hepsinin üstesinden gelmişiz napıyoruzzzzz geçmişte duyduğumuz tüm olumsuzlukları unutuyoruzzzzzzz yep yeni bi sayfa açıyoruz ve sayfanın en üstüne ben dünyanın en mükkemmel kadınıyım yazıyoruz

maşallah!!!!!!! ya ben iki parmak nasıl yapılıyor aklım basmıyor bir kere pozisyon olarak nasıl oluyor .hiç mi yanma acı falan olmuyor kısssss

canım klasik yatar posizyon dışında 2 posizyon önerebilirim bi tanesi çiş yaparmış gibi ama yarı ayakta diğeri ise bacağın biri koltuğun tepesinde öbürü aşağıda yerde bu şekilde mumda çok rahat oluyor istesende kasamıyorsun kendini cup giriyor içeri

valla ben 3 gün gizli okudum ayy kudurdum ben nie yazmıyorum die yazın kıs söz uçar yazı kalır

ben 600 sayfayı okudum sonra üye olup yazmaya karar verdim

selam bebişim nerelerdesin yawww sen özledik

bak gördünmü ruh halin ne kadar önemli hep yazıyorum baktınızki o gün havanızda deilsiniz sizi mutlu edecek kafanızı dağıtacak bi şey yapın sonrasında olucaktır diye

kız neyi açtırıon :44: mumu alırsan içine beklet biraz gel git yapmaya çalış içinde sağa sola oynatmaya çalışırsın hafiften. ilkte olmasada diğer denemelerde oynatırsın içinde

slm kızlar nasılsınz ben iki parmaktayım ama regl oldum bugün maalesef ara vermek zorunda kalıorum tam da alışmışken tam gaz devam ederken

selam cnm . maşallah süpersin üzülme regl den sonra da tam gaz devam edersin. hem adet dönemi rahim açılıyor iyice sonrasında da kolaylıkla devam edersin canım

canım biz yenmeye çalışırken adamları bozuyoruz sanırım
benim de kociş zaten gece yarılarına kadar çalışıyor bi haftasonu rahat evde ozaman da artık ben kovalıyorum gibi onlarada yarım yapmak zorluyodur tam kaptırırken dur yavaş acıdı diye durduruyoruz ve bölünüyorlar eminim becerip son aşamaya gelince düzelirler
bazen hap kullanırım diyor bende tabi buyaşta hap alırsan 70 dede çubuk takarız diyorum ama bizle düzeleceklerdir canım

kızlar benm arkadaşa sordum yenı uye oldugum ıcın ozelden yazamıyorum nasıl atlattıgını ama belkı faydası olur dıye yazım dedım onlar eşi otrurken o kendı yapmış ustunde eşi hc müdahale etmemiş banada gayet mantıklı geldı cunku sızde alıştırmaları kendı kontrolunuzde yapıomussunz zaten. büyük ihtımal bnmde basıma gelcek cunku daha bırlıkte olmadıgımz halde bacaklarım kasılıyo korkudan

Hamileyken doktorlar pek önermiyorlar egzersiz yapmayı, bebek düşer diye, ben öyle biliyorum, doktor bana sakın hamile kalma demişti

evet benm doktorda demişti hamile kalma diye. ama cinsel ilişkinin sağlıklı bir hamilelikte hiçbir zararının olmadığını söylüyor doktorlar düşük tehlikesi olanlar mesela cinsel ilişki yaşayamıyorlar.

ama ilişkinin yaşanmasıda rahimin açılması bakımından mesela çok iyiimiş doğumda.

inşallah özüm de sağlıklıdır herşeyi ilk üç ay dikkat ettikten sonra hafiften dener inşallah. zaten egzersiz yapmıyordu yarısı kadar alıyordu ilişkide bişey kalmamıştı onun başarmasına :44:

işte kaçağın biri geldi nerelerdesin bebişin sen kaç ay oldu bende yendinde ondan gelmiyosun sandım...canım sadece 1 parmak yapıp mı p...se geçmek istiyosun anlamadımki ? canım sen bi vajiyi yen bebişde olucak allahın izni ile ama önemli olan önce bu problemi ortadan kaldırmak sen 1 parmak egzersizini yaparak zaten olayın % 70 lik kısmını aşmışsın şimdi esnetmen ve alışman lazım bu aşamada zaten eşine ihtiyacın olmayacak sen egzersizlerine odaklan ve eşinin üstüne gitme inan bana onlar içinde çok zor bi durum hiç kolay değil...bizler yine bu sayfada dertleşip paylaşıyoruz onlar napsın hiç bi erkek gidip kimselere anlatamazki bi durumu anlatsa denecek lafı tahmin ediyorum ne biçim erkeksin sen vs laflar...o yüzden lütfen artık erteleme ve bu işin üzerine düş istersen kısa zamanda yeneceğine inanıyorum ben

slm kızlar nasılsınz ben iki parmaktayım ama regl oldum bugün maalesef ara vermek zorunda kalıorum tam da alışmışken tam gaz devam ederken

oyyyyy bebişim hadi bakalım son 6 gün diyelim o zaman

hee kıız vaalla bende çok seviindim onların adına bende dün öğrendim

iinşallah cnm özümde bir yandanda yener zaten bişey kalmamıştı olmasına onunda

inşallah herşey güzel olur onun için inşallah oda hamileyken yener

kıslarrrrrrrrrrr teşekkür ederim cvplarınız için eşim maçtan geldi şimdi. benimde bir anda uykum geldi:) bide adet olucam (( inş aşıcam inanıyorum çokda korkmuyorum artık eskisi kadar. venüsten beni taze gelinlerin listesine alacak hepimizide inşş. ben çıkıyorum şimdik çok öptüm siziiiiiiiiiiii:))))

çok tşk ederim bugun başlıycam inşallah serçe parmağımla inş çabucak şu illetten kurtulurumDD

çok tşk ederim bugun başlıycam inşallah serçe parmağımla inş çabucak şu illetten kurtulurumDD

çok inan kendine yaparsın canım benim lütfen umutsuz başlama bu işe, hadi bakalım görelim seni bize güzel haberler ver burdan, adet dönemin yakınsa yada o döneme yaklaşırsan belki biraz kasarsın eğer adetini yeni bitirdiysen çok şanslısın o haftayı çok iyi değerlendir kendine güvenirsen bir haftada iki parmağa bile geçersin

hadi ya benim adet dönemime 3-4 gün kaldı tühh yaa bayada vajinamı inceliyodum keşif yapıyorum inş olur ama şimdide denemeyi düşünüyorum çok kararlıyım yenicem... ayrıca çok teşekkür ederimm...

kızlar napıyosunuz sesiniz kesildi ses verinnnnnnn ayollllll kocişteee yok tek başıma kaldım buralardaaaaa biriniz kahve yapsın yawwww aaaaa :83:

canım başla vakit kaybetme benimde 3 gün oldu bayağı bir ilerliyorsun egzersizleri yaparsan şuan şamdan mumundan az daha kalın aparat sokabiliyorum bakalım bu akşam pe...boyutuna yakın kalınlık deniycem inş.hepimiz yenicez bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…