Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

abooooooooooo duyduklarıma ınanamıyoruuuuuuuuumpando cuum tebrık ededrım canımmmmm kızlar özüm yenmıymıy dı kıııııııı:44::44::44::44::44::44: tebrık ederım ozüm cüm

tmm cnm sadece merak ettim ondan sordum aslında ben ilişki sırasında hiç korkmuyorum öle bacağımı falan kapatmıyorum ama neden olmuyo anlamadım sanki taşa bastırıyoruzDD

aynen bizim de öyle oluyordu canım bakalım 2 gecede eşime vercem aparatı o egzersizleri yaptırsın yönünü ve girceği yeri tamamen görsün diye inş.haftasonu bitsin bu iş

canım ilk yaptığında böle uyuştu mu ayakların neler hissettin yazar mısın...

ilk kulak çöpüyle başladım tuvalet pozisyonunda yaptım onu girdiğini bile hissetmedim.sonra 3 taneyi streçledim onunla yaptım ilkte girmiycek gibi oldu ama nefes ve ıkınmayla oda girdi.git gel yaptım içinde çember yaptım açılsın diye.tabi birazcık heyecan oldu ama öyle uyuşma falan olmadı sanırım tansiyonum falan düştü çünkü ilk başta nefesleri hızlı alıp verdim heyecandan kontrol edemedim ama alışıyorsun zamanla

jasminin çok tşk ederim canım ya inanamıyorum valla kendime tökezlemek istemiyorum kaybedecek zamanım yok 4 bucuk aydır yeter diyorum kendi kendime 5 ay olmadan bitsin gayri

bitecek canıım kendine güven. bak buraya kadar geldin bu kadar kısa zamanda ne kaldı ki başarıya

maşallah diyeliim

sen azmini cesaretini yitirme çok yakında başarıcaksın Allahın izni ile..

abooooooooooo duyduklarıma ınanamıyoruuuuuuuuumpando cuum tebrık ededrım canımmmmm kızlar özüm yenmıymıy dı kıııııııı:44::44::44::44::44::44: tebrık ederım ozüm cüm

serenim ceylanımmmm sen okumamışmıydın onuuuu kuduruk özüm yakaladı bebişi bebişim sen yokken yokluğun belli oluyor sitem etmişsin ama elitnden dolayı gelmediğini kocişin rahatsız ondan gelmediğini biliyodukya kızlardan çok soran oldu seni merak etme bizim için çok değerlisin

tmm cnm sadece merak ettim ondan sordum aslında ben ilişki sırasında hiç korkmuyorum öle bacağımı falan kapatmıyorum ama neden olmuyo anlamadım sanki taşa bastırıyoruzDD

merhaba
aynen bende de öyle ilk 1,5 sene bacaklarımı açamadım titriyordu hatta ama şimdi gayet rahatım ama olmuyor yinede anlamadım....

nazlıcım sevindim senin adına,ne güzel en kısa zamanda yenersin inşallah. şu apartın kendi kendine çıkması kasmadan mı oluyor? bende mesela mumu tam sonuna kadar alıyorum,elimi çekince kendi kendine çıkıyor yavaş yavaş çok ilginç
ya ben kalın mumun etrafına hergün bitane arttırarak kağıt havlu sarıp kalınlaştırarark deniyorum alabiliyorum sonuna kadar.p...... boyutuna geldi herhalde sanırım. ama p..... bu akşam denedik gene yapamadım. bilmiyorum ya napmam lazım. ben egzersizi yarı yatar pozisyonda dizlerimi kırıp açıp yapıyorum. ama ilişki sırasında öyle yapamıyorum bacaklarım kapanıyor istemeden.bacaklarımı düz uzatıp yapıyorum,ondan mı olmuyor yani pozisyonla mı alakalı acaba. heyecanlanmamak için ne yapmaılyım tavsiye verin.

sağol canımcım iş hep beraber atlatalım bu işi canım...kasmaktan oluyor canım dene bak sende kendini rahat bıraktığında için de kalıyor ama sıktığında yavaş yavaş çıkıyor.sende bayağı ilerlemişsin tebrik ederim ben egzersizlerimi yatar biçimde yapıyorum yani ilişkiye hazırmış gibi bacakarını açman lazım canım ne kadar açarsan o kadar iyi pozisyonla alakalıdır muhtemelen son egzersizlerini eşinle yap belki eşinde görürse daha iyi olur ben öyle yapıcam en azından kendini bide onun eline teslim etmek açısından iyi olur.

bacaklarını düz uzatıp zor olur canım :44:

bacaklarını karnına doğru çekebilsen öle çok rahat oluyor bele de yastık inanki bak. aparatı yapmışsın onuda yaparsın mutlaka ..

arada pozisyon değiştirin. çok korkuyorsan kontrol sende olsun eşine güvenemiyorsan . sen ilerlet olur illaki.

ne biliyim niye heyecen yapıyosam ,p... boyutunda birşeyin girebileceğini anladım artık ama ilişki esnasında heyecanlanıyorum gene.bide mumun başlangıç kısmı daha ince ya rahat oluyor oyüzden,ama p.... tam tersi ilk kısmı zor olan o yüzden belki panikliyorum.

mutlaka yaparım dimi,yapmama gibi bir ihtimal olamaz yani ya egzersiz yaparken dediğin gibi yapıyorum ama ilişki esnansında tamamen o teslimiyeti sağlayamıyorum.bunun üzerinde çalışmam lazım.

canım bak bacaklarını koltukta en rahat açarsın ben öyle yapıyodum bi bacağın koltuğun tepesinde olsun diğeri yerde istesende kasamıyorsun o zaman bebişim

hayatimi degistiren insanlar... Oldu bende basardim sonunda... burdaki herbir kelimenin basarımda parcasi var... Cepten yazıyorum suan yarın detayları vericem... Opuyorum hepinizi çok seviyorum ama en cok kocami ve ben onun kadiniyim artik inanamiyorum...

yaparsın taabikii

evet o teslimiyeti bende sağlayamazdım . o yüzden hep kontrol bende oldu. üst pozisyonda denemiştim öle daha rahat olduğunu sonradan fakettim..

o an gelince hemen tırsak oluyoruz ama eşine güven cnm. güvenin gelince rahatlıyorsun sana biraz masaj yapsın bacaklarına falan iyi geliyor inanki..

aaaaaaaaaaaa çok sevindim ve şok oldum daha yeni konuşuyodukkkkkk çok sevindim bebişim tebrik ederimmmmmmmm :92::92::92::92:

canııımmmmmmmmm çoook seviindiiimmmmmmmmm..

teebriik ederiiiim ..

Allahım mutluluğunuzu daim etsiin canm

canım bak bacaklarını koltukta en rahat açarsın ben öyle yapıyodum bi bacağın koltuğun tepesinde olsun diğeri yerde istesende kasamıyorsun o zaman bebişim

yani koltuğa uzanıp bir bacağını koltuğun yaslanacak kısmına diğerini yere ,öyle mi?? bi de bunu deneyeyim

ya ben üsttede denedim ama öyle yerini tam bulamadık galiba,p... kayıyodu çünkü,halbuki mumla bir kaç gün öyle denemiştim ama olmadı genede normale döndük sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…