- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #49.121
günaydın...............
kızlar süper bi duygu kocam sanki bakarken konuşuyo benle bakışları değişti...
ben ona bitti dimi aşkım dedm olunca diyoki hayır daha yeni başlıyo...
kaç pozisyon denedik varya biraz giriyo dayanamıyorum çekiyoruz 1,5 saat falan uğraştık yarıya kadar giriyo gerisi gelmiyo ama en sonunda oldu sonuna kadar alttaydım ben sonra git geller falan hepsi oldu acı yok sadece çişim gelmiş gibi hissediyodum bi yandan ıkınma bi yandan nefes
takılan yerde nefes alıp verdim nefesi verirken içeri doğru kayıyo ne anlatayım başka...
süper hissediyorum..........
öpüyorum hepinizi kahveler hazır canım...... buyur gel...
günaydın...............
kaç pozisyon denedik varya biraz giriyo dayanamıyorum çekiyoruz 1,5 saat falan uğraştık yarıya kadar giriyo gerisi gelmiyo ama en sonunda oldu sonuna kadar alttaydım ben sonra git geller falan hepsi oldu acı yok sadece çişim gelmiş gibi hissediyodum bi yandan ıkınma bi yandan nefes
takılan yerde nefes alıp verdim nefesi verirken içeri doğru kayıyo ne anlatayım başka...
kııız bizim ziller şimdi karışık aşağıdakilerin zili diye bize basıyorlar aşağı komşuda kalabalık sürekli geleni gideni oluyo sabah sabah da üstüste öle ısrarcı bastı ki uyandım hemen koştum noluyo diyee.
ama ne gelen var ne gideenuykum da gitti
taze gelin kahvesiiiiiiiiii istiyommmmm
günaydınn dün akşam mum denemem çok kötü değildi sadece 3 cm alabildim acıda olmadı biraz ağrım vardı dün ama sanırım üşüttüm bu akşam 4 cm denicem hergün kademe kademe yapmaya karar verdim birden yüklenince ağar gelio bünyeme
günaydın...............
evet canım bende ilk iki parmaktan sonra birden yüklendim olmadı sakin sakin o vakti gelince açılıyor zaten
günaydın...............
günaydınn dün akşam mum denemem çok kötü değildi sadece 3 cm alabildim acıda olmadı biraz ağrım vardı dün ama sanırım üşüttüm bu akşam 4 cm denicem hergün kademe kademe yapmaya karar verdim birden yüklenince ağar gelio bünyeme
günaydın canım
evet haklısın çok zorlayınca kasların zorlanmıştır benmde bi kere öle olmuştu . 3 cm de iyi devamıda geliir çok güzel gidion maşallah canım
sağol bebeğim pek iyi deil ama 3 cm alabildim zorlasam belki olucaktı ama zorlamak istemedim geç olsun napalım artık mayısa kadar zamanım var mayısa kadar allah nasip ederse taze gelin olmak istiyorum bende
slm kızlar.bende ilk 3ay vajinusmustum.bırakın 3cm içime almayı.tenime değdiyi anda eşimi yitiodum.ama sonra yendim.ilk zamanlar zaten hepsini alamazsınızzz.gidip gelmelerde öyle bildiniz gibi olmaz.ben vajiyi yendikten 1yıl sonra rahat ilişkiye girebildim.çevremdeki herkeste öyle.hemen içinize alamazsınız,pozisyon değiştiremezsini,z bunlar çok normal
slm kızlar.bende ilk 3ay vajinusmustum.bırakın 3cm içime almayı.tenime değdiyi anda eşimi yitiodum.ama sonra yendim.ilk zamanlar zaten hepsini alamazsınızzz.gidip gelmelerde öyle bildiniz gibi olmaz.ben vajiyi yendikten 1yıl sonra rahat ilişkiye girebildim.çevremdeki herkeste öyle.hemen içinize alamazsınız,pozisyon değiştiremezsini,z bunlar çok normal
günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr efsane geri döndüüülaptopum geldiiii ...başaranlarıı tbrk ediorummmm..darısı dier arkadaşların başına inşallah....
kızlar sorunu yenmek için kalem parmak mum denemek yerine vbrt. denemeyi düşünmedinizmi benim şimdi aklıma geldi sahici pe... gibi olanları var onunla denemek daha iyi olmazmı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?