Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımm benimmm

Rabbim mutluluğunuzu daim etsin.

çook sevindiik yaa. bundan sonra herşey çok güzel olacak inşallah senin için

çok ama çok sevindim, kırkımız karışsın yaw, sıralanalım şööle nazilli bardağı gibi

hay Allah olan sana olmuş ben de uykum bölününce çok kızarım

günaydınn dün akşam mum denemem çok kötü değildi sadece 3 cm alabildim acıda olmadı biraz ağrım vardı dün ama sanırım üşüttüm bu akşam 4 cm denicem hergün kademe kademe yapmaya karar verdim birden yüklenince ağar gelio bünyeme

evet canım bende ilk iki parmaktan sonra birden yüklendim olmadı sakin sakin o vakti gelince açılıyor zaten

tebrik ederim cnm çokçok ii anlıyabiliyorum neler hissettiğini:) neden acabaaa?

bne de kahve isterim ona göre

evet canım bende ilk iki parmaktan sonra birden yüklendim olmadı sakin sakin o vakti gelince açılıyor zaten

ben parmak yapamıorum içim bi tuhaf oluyo egzersizlerdende soğumak istemiyorum dün arkadaşlarada yazdım özelden sağolsunlar cvp yazdılar ama kademe kademe yapmaya karar verdim birden yüklenince ağar geldi sanırım eşimde acele etme kendine zarar vermeden yavaş yavaş yap diyo sağolsun acele etmiyo

canım çoookk sevindim ben kahvemi bolll sütlü isterim bebişim

günaydın canım

evet haklısın çok zorlayınca kasların zorlanmıştır benmde bi kere öle olmuştu . 3 cm de iyi devamıda geliir çok güzel gidion maşallah canım

günaydın canım

evet haklısın çok zorlayınca kasların zorlanmıştır benmde bi kere öle olmuştu . 3 cm de iyi devamıda geliir çok güzel gidion maşallah canım

sağol bebeğim pek iyi deil ama 3 cm alabildim zorlasam belki olucaktı ama zorlamak istemedim geç olsun napalım artık mayısa kadar zamanım var mayısa kadar allah nasip ederse taze gelin olmak istiyorum bende

sağol bebeğim pek iyi deil ama 3 cm alabildim zorlasam belki olucaktı ama zorlamak istemedim geç olsun napalım artık mayısa kadar zamanım var mayısa kadar allah nasip ederse taze gelin olmak istiyorum bende

oo mayısa daha çook var kızz oluur bence o zamana kalmaz bile.

sen şimdi yeni başladın ya kaslar alışınca hemen gerisi çok çabuk gelir Allahın izni ile canım

yeterki aksatmadan devam et hergün balım

slm kızlar.bende ilk 3ay vajinusmustum.bırakın 3cm içime almayı.tenime değdiyi anda eşimi yitiodum.ama sonra yendim.ilk zamanlar zaten hepsini alamazsınızzz.gidip gelmelerde öyle bildiniz gibi olmaz.ben vajiyi yendikten 1yıl sonra rahat ilişkiye girebildim.çevremdeki herkeste öyle.hemen içinize alamazsınız,pozisyon değiştiremezsini,z bunlar çok normal

günaydın meleklerim

evet çok haklısınız.

egzersizlemi yendiniz yapa yapa mı.

bizde egzersizle denediğimizden sonrasında alışması kolay oluyor aslında :44:. bir haftada alışanlarda oldu kendimize bağlı sanırım

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr efsane geri döndüüü laptopum geldiiii ...başaranlarıı tbrk ediorummmm..darısı dier arkadaşların başına inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…