Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba güzeller
önce parmak egzersizleri pe...s başı denemeleri derken bayağı yol aldım ben...
neredeyse yarıya kadar alıyorum birlikte olurken...
ama eşim sağlıklı düzgün bir birleşme için sonuna kadar yani eşimin testislerine kadar almam gerektiğini söylüyor.bu doğrumu?

doğruuu cnm...tebriklerrr...çok az kalmışşş..hiç ummadığın bi annn oda oluvericekkk..

tşkler gülsecim yaa.seninde tavsiyelerin çok etkili oldu.iyiki varsın çok iyisin

buketcik cnm,
bende tam yarılara yakın yerdeyim şu günlerde,
bundan sonra benmi gayret göstereyim eşimemi bırakayım.
birde ben yüzü koyun uzanık yani arkdam dönük kalçamı hafif yukarı kaldırınca daha rahat alıyorum gibi geliyor bana bu yanlış mı yoksa yüzyüze bacaklarımı ayırarakmı devam edelim?

özlettinnnnn cicimmmm ne laptop muşşş yawwwwwww...

bişey sorcammm sana kısss hiç belirti olmadımı sendeee regliye kadarrrr....

kıs reglim yaklaştığındaaaa regl ağrısı gibi karnım 1 hafta şiddetli ağrıdı hatta oluorum dieeee cam bile sildim uleyn baktım olmuorum 1 haftaa böle simddetli sancı çekmemiştim çoktan olmam lasımdı sonraaa idrer testi yaptım 1 tam bir silik çizgi çıktıı amaa bide surdan anladımmm idrarımmm hep sarı sarııı hep sarı işiodum yanii genede ummuyodummm ne bilim regl ağrısı diodum sıkıntıdan böle oluo diodummmm amaa hala ağrım varr doktor o normal dediiiiii öle işteeee

allah nazarlardan saklasınnnnn seni ve bebişi dikkat ettttt tatlımmm benimmmm

umarrım cnm yaa.çok tşk edeerim cok sağol.gerçekten bende merak ediyorum hepsini aldığım andaki duyguyu.yarıya kadar bile çok güzel çünkü.cnm ben özel mesaj atamıyorum 100 mesaj mecburi diyor.1 haftalık üyeyim ben daha.sen gönderebilirsen sevinirim.çok iyisin binlerce tşkkür

gödümmm kadarıylaa vajilii çok az kişi kalmışşşşşşşşşş Rabbim herkesiii kurtarsın bu sıkıntıdan inşallahhhhhhhhh

günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr efsane geri döndüüü laptopum geldiiii ...başaranlarıı tbrk ediorummmm..darısı dier arkadaşların başına inşallah....

gelmiş kuduruk naciyeeee nasılsın annecik kayınvaliden gittimi uleynnnn yine yaptın yapacağını ne zaman dr gidicen bi daha eşin öğrenince naptı senin ailen falan ayyyy çok heyecanlı yaaa

gelmiş kuduruk naciyeeee nasılsın annecik kayınvaliden gittimi uleynnnn yine yaptın yapacağını ne zaman dr gidicen bi daha eşin öğrenince naptı senin ailen falan ayyyy çok heyecanlı yaaa

geldimm yaaaa gittilerrrrr çok şükürrrr aman yerin kulağı vardır sus suuuss duyarlarda gelirlerrrrr eşimmm aynııı odun eşimmmmm dün diorumkii onaa illaaa aşermem kusmammıı lasım diorummmm hamileyim benn hamileyimm diommm tamam dioooo biliom dioooo hay ben senin dedimmmmm annemler sevindiiiii..... ben 3 ay deneme yapamıcam galibaaaa kısss çok ösledimm p...s denemesi yapmayıııı bu pazartesi deil bi daha ki pazartesi gidecemmmmm doktoraa bi dahaaa iyice kese olussunnn dieeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…