- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #49.141
merhaba güzeller
önce parmak egzersizleri pe...s başı denemeleri derken bayağı yol aldım ben...
neredeyse yarıya kadar alıyorum birlikte olurken...
ama eşim sağlıklı düzgün bir birleşme için sonuna kadar yani eşimin testislerine kadar almam gerektiğini söylüyor.bu doğrumu?
günaydııın kız nerelerdesin yaa sen..
haberini dün öğrendm çok sevndm adınaa. sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım
eşin doğru söylemiş güzelim ilişkiden zevk almak istiyorsan tamamını içine almalısın
sahici gibi olduğundan daha etkili olur diye düşünmüştüm ben
aminnn inşallahh canımm darısı başınıza inşallah.....laptopum 1 haftadan fazla tamirdeydi geldi çok şükürrrrrrrrr
ozaman daha çook yolumuz var desenize.bir 15 cm kadar.
bence çok yokkkkk tatlımmmm.... en kolay kısmııı kalmışşşş...bir gün bakmışsın ordasın
anlamayacaksınnn zatennn....
bir gün ansızınnnn gelebilirimmmmm
ben eşime hep öyle söylüyordummmm
hoşbulduk cicimm........
evet bana öyle olmuştu eşim yarıya kadar girip çıkarken bir ara girdi ve beklediniye durdun dedim bana nasıl hissediyorsun dedi ben tamamının içimde olduğunun farkında deildim elimle yokladım testislerine kadar içimdeydi inanamıştım nasıl olduğuna ama harika birşeydi
tşkler gülsecim yaa.seninde tavsiyelerin çok etkili oldu.iyiki varsın çok iyisin
özlettinnnnn cicimmmm ne laptop muşşş yawwwwwww...
bişey sorcammm sana kısss hiç belirti olmadımı sendeee regliye kadarrrr....
kıs reglim yaklaştığındaaaa regl ağrısı gibi karnım 1 hafta şiddetli ağrıdı hatta oluorum dieeee cam bile sildim uleyn baktım olmuorum 1 haftaa böle simddetli sancı çekmemiştim çoktan olmam lasımdı sonraaa idrer testi yaptım 1 tam bir silik çizgi çıktıı amaa bide surdan anladımmm idrarımmm hep sarı sarııı hep sarı işiodumyanii genede ummuyodummm ne bilim regl ağrısı diodum sıkıntıdan böle oluo diodummmm amaa hala ağrım varr doktor o normal dediiiiii öle işteeee
allah nazarlardan saklasınnnnn seni ve bebişi dikkat ettttt tatlımmm benimmmm
arkan dönükte olur ama bence bundan sonra eşine bırakmalısın ve yüzyüze bacaklarını ayırarak pozisyonunda kontrol tam olarak eşinde sayılır kendini rahat hissedeceksin, eşin içine girip çıkarken her girişte biraz daha fazla girer ama senin buna hazır olman lazım tabiki en sonunda testisleri makatına temas etmeye başladığında bu iş tamamdır. Göreceksin çok kolay ve zevkli oacak
neticeyi özel mesajla bekliyorum senden
günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr efsane geri döndüüülaptopum geldiiii ...başaranlarıı tbrk ediorummmm..darısı dier arkadaşların başına inşallah....
kıs reglim yaklaştığındaaaa regl ağrısı gibi karnım 1 hafta şiddetli ağrıdı hatta oluorum dieeee cam bile sildim uleyn baktım olmuorum 1 haftaa böle simddetli sancı çekmemiştim çoktan olmam lasımdı sonraaa idrer testi yaptım 1 tam bir silik çizgi çıktıı amaa bide surdan anladımmm idrarımmm hep sarı sarııı hep sarı işiodumyanii genede ummuyodummm ne bilim regl ağrısı diodum sıkıntıdan böle oluo diodummmm amaa hala ağrım varr doktor o normal dediiiiii öle işteeee
gelmiş kuduruk naciyeeee nasılsın annecikkayınvaliden gittimi uleynnnn yine yaptın yapacağını ne zaman dr gidicen bi daha eşin öğrenince naptı senin ailen falan ayyyy çok heyecanlı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?