- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #49.161
selam fıstıklar,
nasılsınız???
hepinizi çok özledim yaa, biz bu gidişle evimize zor gidicez. evimizi özlediim
zaten reglimde başladı, bidaha bişey deneyemedik..
uff canım sıkıldı burda, bide regl başladı iyice bunalıma girdim.
kocişe dedim beni dışarı çıkar patlıcam burda, şimdi biraz gezinmeye çıkıyoruz..
internete girmeye de fırsat bulamıyorum, dışarıdan gelince fırsat olursa girerim tekrar.
hepinizi seviyorum, kendinize iyi bakın..
özümmmmmmmmmmmmmmtebrıkler canım darısı ınsallah bızlere cok sevındım ınsallah vajıyıde halledersın bu sevıncle o zaman super olur
evet bana öyle olmuştu eşim yarıya kadar girip çıkarken bir ara girdi ve beklediniye durdun dedim bana nasıl hissediyorsun dedi ben tamamının içimde olduğunun farkında deildim elimle yokladım testislerine kadar içimdeydi inanamıştım nasıl olduğuna ama harika birşeydi
saoll canımmmmmm...Rabbim en tez zamandaaaa sanada nasip eder inşallahhh..... meryem süresinii bol bol okuyun okuyamazsanız kayınvalidenize annenize size niyet okutturun.....
cnm tebrik ederim, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. Darı tümm isteyenlerin başına inşallahh
kıslarr anefol ebrulii yeni arkadaşlar siz ne kadarlık evlisinizzzz
benim 3 ay oldu cnm
benim 3 ay oldu cnm
bence de çok şanslısın cnm, ertelemeden, yılmadan, azimle ve istekle çalışırsan çözümü çok kolay ve kısa :)senin de halayını çekeriz burda inşallah :)
günaydın...............
kızlar süper bi duygu kocam sanki bakarken konuşuyo benle bakışları değişti...
ben ona bitti dimi aşkım dedm olunca diyoki hayır daha yeni başlıyo...
kaç pozisyon denedik varya biraz giriyo dayanamıyorum çekiyoruz 1,5 saat falan uğraştık yarıya kadar giriyo gerisi gelmiyo ama en sonunda oldu sonuna kadar alttaydım ben sonra git geller falan hepsi oldu acı yok sadece çişim gelmiş gibi hissediyodum bi yandan ıkınma bi yandan nefes
takılan yerde nefes alıp verdim nefesi verirken içeri doğru kayıyo ne anlatayım başka...
süper hissediyorum..........
öpüyorum hepinizi kahveler hazır canım...... buyur gel...
tebrikler cnm darısı başımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?