- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #49.181
pandoooo anammm sen daha eve dönmedinmiiii 1 aymı kalcan kıs ordaaaa nereleri gezdin anlat bakammmm ne var ne yookkk...kıs bu ay sonuu mahmut efendi cemaatiyle gelecek ümre ziyaretineee orda olursan görürsün belkiiiiiiii
pando ve seremi sızlerıde tebrık edıyorum arkadaslar Rabbım baska dert vermesın darısı ınsallah dıger arkadasların basına
özümcümm nasılsın canım?
yok dönmedik biz daha, anacım biz umreyi bitireli çok oldu kayınvalidemlerde kalıyoruz şimdi.
bazı durumlardan dolayı dönmüyoruz evimize şimdilik ama ben dönmek istiyorum artık..
napiim kız mahmut hocayı delü :))
canım sen ev işini falan bırak kaynanan gelip yapsın, sen hamilesin çalışma :)
ay özledim yaa, evme gitsem de rahat rahat internete girsem..
seremi2002 tebrik ederim canım. Allah ömür boyu mutluluklar versin..
Allah bütün arkadaşlarımıza yardım etsin inşallah..
cnm bende burdaki arkadaşlar sayesinde parmak egzersizleri p...s başı denemerli derken bayağı yol aldım.şimdi neredeyse yarıya kadar alabiliyorum ama eşim düzgün sağlıklı birleşme için sonuna kadar yani testislere kadar almalısın diyor.ne olacak bilmiyorum
canımmm sen en geç ama en geç 1 hatada bu işi bitirirsinnn yarısınaa almak başarmak demek bende yarısına alıodum hamile kaldımmm azıcık kalmıştııı tamı almama ..yarısınaa aldıktan sonraaa tamııı çok kolay bi andaa olurr farkında bile olmassınnn......bende p...s egsersizi yapmak istiorummm çok ösledimm yaaaa:84::84::84:
kız utanacak ne varki böyle durumlarda ıslanmgaz devak gayet normal ilişkiye hazır hale gelir vajina tam gaz devam hızını kesme
bende senin gibi yeni üyeyim canım istersen msn den yazışabiliriz
sabahtan yazışmıştık burada seninle aynı şeyleri yaşadığımızdan bahsetmiştim sana tamamını nasıl alman gerektiği konusunda tavsiyelerim olmuştu sana ne çabuk unuttun
yaslandımm sende yendin değilmiiiiiiiiiii
seremi ve pandoo arkadaslar sizi candam kutlarim bende 10.günlük gelinim.ben.de ara vermek zorunda kaldim.reglim geldi. persembeyi iple cekiyorum gel teskere gel.
kusura bakma canim bu yazdigini cok gec gördüm. gecmisi okuyordum seni tüm kalbimle kutlarim insallah bebegini.de saglikli 1.sekilde alirsin kucagina. sen herhalde bu aralar baska yerdesin, yada misafirinmi var? yada baskasiylami karistiriyorum.1.gün uzun .uzun yazisalim insallah.
cnm tamamda özelden mesaj atamıyorum ben 100 mesaj sınırı diyo.yada ben beceremiyorum...
doğrudur canımmm ortaya yaz isimmm ver bana özelden msn adresinizi atarmısınızzz de sen kaydet onlarrrıııııııı
ebruli seni özelden tebrik ettim biz konuşmuştuk hatırlarsan gerçektten kısa sürede yendin gibi burda sormak istiyorum a...ı ve a..ğ..ı oldumu yarıya kadar bunu merakettim birde tamamamını almak benimde sorum bende tamamını alamadım
cnm çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.o arkadaşları ben tanımıyorum sonuçta yanlış anlamayabilirler beni.sen durumumdan bahsedersen isteyen yazsın özelden eklerim ben.çokta faydası olur.burdan çok yavaş ilerliyor çünkü.sende yazarsan çok sevinirim.ilgin için tekrar teşşkürler sayenizde evliliğim kurtulacak...
tamam ben sölerim kendilerineee sana özel msj atarlarr...burası cumartesi pazarrr böle olur kimse olmaz pekkkk...pazatrtesinden soraa çoşarr burasıı merak etmeee sen egserizlerine devam etttt başaracaksın Allahın izniyleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?