- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #49.241
eminecim (seremi)
ve anofelllll
muckkkkkkkk rabbim ikinizede başka dert vermesin ve darısı biz vajılılere olsun burda yenenleri ve yenebilecek olmayı görmek güzel daha ne insanlar vardır bizim gibi rabbim bizim ve onların yardımcısı olsunnnn
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
neden olmasın
atla_gel_2011@hotmail.com[/QUOTE
pek inandırıcı gelmiyor.lütfen bana birdaha cevap yazmayın.
canım ben buketciki gördüm sanki dicem ama venüsümün listesine baksaydın ama email adresi banada komik geldi kim atla gel diye isim alırki :26: ister istemez akla herşey gelio biz normal gelemiyoz atla nasıl gelelim
anofel tebrik ederim nasıl yaptığını anlatırmısın.bende 2 parmaktayım sen eş parmağı yaptınmı..
canım ben buketciki gördüm sanki dicem ama venüsümün listesine baksaydın ama email adresi banada komik geldi kim atla gel diye isim alırki :26: ister istemez akla herşey gelio biz normal gelemiyoz atla nasıl gelelim
ayy tacem güldürdün kıs benidoğru normal gelemiyoruz neyle atlayıp gelelim
arkadaşlar oldukça tedirginim normalde adetimi düzenli bir şekilde olurken bu ay 2 gün gecikti 2 buçuk gün normal adet oldum ama sonra kesildi kahve rengi bir akıntı gelmeye başladı bu sürede 19 litrelik bir su damacanasını 5-10 saniye kaldırmam gerekti onuu kaldırdığımdan beri kahve rengi akıntı arttı ve ara ara pembemsi bir sıvı ile bir iki damla kan geliyor acaba hamile miydim düşük mü oldu diye kendimi yiyip bitiriyorum ama düşük olsa baya kanamam olması gerekmez mi
tek çizgi görmekten korktuğum için bir süre sonra yapmayı düşünmüştüm ama o an aklımdan çıktı hala gebelik testi yapmaya korkuyorum yarın yapacağım umarım hamileyimdir ve umarım ona bir şey olmamıştır
anofelcım tebrıkler canım ya cok sevındımkızlar masallah ya bu aralar yenı gelen arkadaslar cok azımlı ve hızlı cıktılar bu durumdan sunu anladım vajıyı yenmek gercekten motıveyle gaza gelmekle oluyor eee kkda bunlar var
çok teşekkür ederim canım gerçekten sana katılıyorum burdakilerin o kadar çok etkisi oldu ki bugün bile yaparken burda yazılanları hatırlattım kendime sürekli, inanın buranın havası bi başka
bana şimdilik müsade öpüyorum hepinizi iyi geceler
candan tebrik ederim seni.seninle daha önce yazismadik.bende basardim 10.günlük gelinim bundan sonra hersey gönlünce olur insallah. darisi diger arkadaslarimin basina.
canım en cok sevındıgım ınsanlardan bırısın cok tebrık edıyorum senı evlılıgın tadını cıkar taze gelın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?