Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar müjdemi isterim olduuuuuuuuuuuuuu iki kere tam giriş yaptık
hepinize venuse, kelebeğe, nazlıya adını yazamadığım herkese destekleriniz için Allah razı olsun iki varsınız
venus listeye beni de ekle
kimse moralini bozmasın ben herşeye sıfırdan bir haftada burda öğrendim yaptım sizleri seviyorum

vay bee tebriklerrr

çoooook sevindim cnm yaaa tebrikler darısı başıma offff
birgün bende olduuu olduuu diye gelebilecekmiyim burayaaa

canım benim tebrik edrim allah başka sıkıntı vermesin :92:

:
tebrikler cnmm allah başka sıkıntı vermesinnnnnn

haydeeeee bakemmmmmm darısı diğerlerinin başınaaaaaaa.........

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa canım benim çok sevindimmmmmmmmmmm tebrik ederim darısı başımaaaa kız helal olsun Rabbim başka dert vermesin bende yapmak istiyorum be gece denemelere başlıycazz dua edin ne olur.

canım benim ışığı gördün sen o kadar çok sevindim ki sanki kendim yenmiş gibi oluyorum başa gelmeyince insan bilmiyor Rabbim başka dert sıkıntı vermesin bak benden önce yaptın ve bitti dua et benim için bu gece bende gelin olayım

olursun canım benim niye olmasın yalnız benden size nacizane öneri p.. denemesi yapmadan önce aynayla yapabildiğinizi bi kere yapın beyne bak bu açılır bişi ve ben yapabiliyorumu gösterin, sonra p.. denemesine geçin derim, aal nefes veeer unutmayın, ıkınmayı unutmayın!!!
haydi canlarım olacak olacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…