- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #49.201
tamam ben sölerim kendilerineee sana özel msj atarlarr...burası cumartesi pazarrr böle olur kimse olmaz pekkkk...pazatrtesinden soraa çoşarr burasıı merak etmeee sen egserizlerine devam etttt başaracaksın Allahın izniyleeee
bekliyorum hala sabırsızlıkla doktora muane olsammı biribana özelden yazarmı bişe paylaşmakistiyorum
canım ya bebiş geliyomuş.............. çok sevindim ne güzel bir duygu olsa gerek..meryem süresini okuyun demişsin ne için anlamadım:26:
cnm aldım mesajını okudum cevap yazıyorum olmuyo.100mesaj sınırımı ne varmış.tşk ederim tebriğin için.henüz bende alamıyorum tamamını nerdee...ama olumlu gelişmeler var.yavaş yavaş ilerliyoruz.yarıya geldik nerdeyse...sıkıntı oluyo ilerlerkende eşim çok anlayışlı şansıma bakalım.yardımlarınızla yeneceğim ve evliliğim kurtulacak diye umuyorum
ben yardımcı olmayaaa çalışayım ne konudaaa muane olsammıı dedinnn kadın doğumamıı ne için ne kadarlık evlisinnnn
özeldenmesaj attım sizee
yoooo gelmemişşş ben atım sanaaa bideee
canlarım bu böyle olmayacak çok yavaş ilerliyoruz.ben sizlere güveniyorum adresimi vereyim eklerseniz sevinirim ebruliii1988@hotmail.com
canım ben msn kullanmıyorum ama burdan sorarsan seve seve yardımcı olurum burda her turlu sey yazılıyor zaten pek mahremıyet kalmadı ozumun dedıgı gıbı zaten derdın hastalıgın mahremıyetı olmazmıs. bende cok sukur 1 ay once yendım burdakı melekler sayesınde 3,5 yıllık evlıydım. merak ettıgın herseyı sorabılırsın arkadasım hıc cekınme herkes aynı benzer seylerı yasadı sadece kendı basımıza gelıyor dedıgımız seyler aslında herkesın basındaymıs bunu gormek ınsanı rahatlatıyor. ben hazırandan berı burayı takıp ederım yaklasık 3-4 aydır da yazıyorum ustamız venustendır bu arada bızde cekırgelerı
haklısın cnm da ben biran önce bundan kurtulmak istiyorum ve burdaki arkadaşlar sayesinde çok aşama kaydettim.çok faydası oldu burdaki arkadaşların sağolsunlar.benim özel mesaj atma şansım olmaığı için yazdım.ozum34 te biliyor.isteyen burdan isteyen msn den yardımcı olabilir.yada benim yardımcı olabiliceğim bişey varsa seve seve tabiki...
haklısın cnm da ben biran önce bundan kurtulmak istiyorum ve burdaki arkadaşlar sayesinde çok aşama kaydettim.çok faydası oldu burdaki arkadaşların sağolsunlar.benim özel mesaj atma şansım olmaığı için yazdım.ozum34 te biliyor.isteyen burdan isteyen msn den yardımcı olabilir.yada benim yardımcı olabiliceğim bişey varsa seve seve tabiki...
anammmmm saat yedi bucuğaa gelio evde 1 grm yemek yokkk akşam koçiş beni yer atıkkkk aboooo geç kaldımmmmm
15boyence 10 dk engeline takıldım özel atamıorumm...p...s denemesi yapan arkadaşlarrr muhakkak nefes egserisizini unutmayınn...derin derin nefes alıp verin ve ıkınınnnn siz ıkındığınızdaaa zaten vajina otamatikmen acılıppp p..s alıoooo ne acıı ne bişi hissetmeniz mümkün değilll anamızz bizi ordan çıkardıııııay ne diom ben neyse çıkmam lasım acill eşim gelecekkk 15boyeneceam seninle özelden konusmaya devam edelim sonraaa şimdilik hoşçakalın kendinize ii bakınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?