- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #49.381
ben iki parmaktan sonra doğrudan p... e geçtim canım, ilk geçisim olmadı, iki parmağı rahat almaya başladım sonra p.... oldu hemen
hanipenis boyutu kadar mumyapıyolar ya bende öle denemekistiyorum yani söle rahat yavaşyavaşbirden alamıyorum birdenalana kadar mı yapıcam
yaa bide benim 2 parmağım girdidegitgel yapamadım pek sanki çişimgeliyor değişik oldum gene kastım galibaaaa
canım o başta oluyor bendede ilk ilişkide falan olmuştu o his ama gecıyor yani git gel olayıda yavas yavas olur merak etme
ben nesne deneyemedim hala da deneyemem iki parmağı rahatça alınca p..e geçtim
kızlar selam anefol başarmış sanırım canımmm tebrik ederim Rabbim bir daha başka sıkıntı yaratmasın
tey tey teyyyy hayde halaya zafer benimm bende yaptımmmm en sonunda mutluyum,huzurluyum,sevinçliyimmmm vee yeni gelinimmmmmmmm
tey tey teyyyy hayde halaya zafer benimm bende yaptımmmm en sonunda mutluyum,huzurluyum,sevinçliyimmmm vee yeni gelinimmmmmmmm
hanipenis boyutu kadar mumyapıyolar ya bende öle denemekistiyorum yani söle rahat yavaşyavaşbirden alamıyorum birdenalana kadar mı yapıcam
yaslandım arkadaşım sen kaç günde yendin bu hastalığı.ya ben herkese soruyorum ne kadar çok kişiyle konuşursam o kadar ikna oluyorum banada özelden mesaj atarsan çok sevinirim.
canıım benimm çoook sevindiim yaaa..
teebrik ederiim.. rabbim mutluluğunu daim etsiiin canm
:92::92::92::92::92::92::92::92:
yenen arkadaşları tebrik ediyorum valla çok iyisiniz bana da nasıl yendiğiniz anlatın ne kadar sürede ben cok heyecanlanıyorum serce parmağımı sokarken sadece 1 boğum oldu acaba gerisi gelir mi elim titriyo uyuşuyorum yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....
yenen arkadaşları tebrik ediyorum valla çok iyisiniz bana da nasıl yendiğiniz anlatın ne kadar sürede ben cok heyecanlanıyorum serce parmağımı sokarken sadece 1 boğum oldu acaba gerisi gelir mi elim titriyo uyuşuyorum yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....
sağol canım Darısı tez vakitte başınıza inşallah.umudu kaybetmek yok canım bak 5.gün oldu benim inan bana kendini motive edersen çok kısa sürede oluyor ki sen muma geçmişsin çok güzelyaaa ne güzel canım çok sevindim,darısı başıma
ya ben umudumu kaybetmek üzereyimbenim kadar uzun sürede yenemeyen var mı ??
p... boyutunda mumu alıyorum hafiften git geller de yapıyorum. ama p.... in hepsini alamıyorum nedeeeeeeeeenegzersize ilk başladığımda o kadar sevinmiştim ki sanki yenmişim gibi hissediyordum kendimi. ama şimdi bu kadar yol almışken hala başaramamak beni çok üzüyor.napmam lazım daha rahat olmam için?? bide yenen arkadaşlar ilk başardığınız an o günkü kaçıncı denemede başardınız? biz sadece bir kere yapıyoruz ondan mı acaba.bazı arkadaşlar 1,5 saat uğraştık falan yazıoyrlar nasıl o kdar uğraşıyorsunuz,eşiniz bir kaç defa mı ereksiyon oluyor,yada arada mola mı veriyosunuz?
nazli arkadasim seni tüm kalbimle kutlarim.41.kere insallah bundan sonra hersey gönlünce olur.
YENI GELINIMIZ NAZLI TEBRIK EDERIM dünden beri aklim sendeydi duu ettim sana ve tüm arkadaslara bugün aksam üstü 1yazi yazdim nazli neyaptin diye cevap gelmedi.1.an dedim olmadimi aceba? gezmedeydim gelir gelmez hemen bilgisiyarin basina oturdum.bir baktim kizlar 1.rinin halayini cekiyorlar hemen gecmisi okudum.1.de baktim sensin cok sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?