- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #49.541
moralini sağlam tut en önemlisi o doktora git kan testi kesin sonuç yarın hemen git hem anladığım kadarıyla sen vajinana yanaştırıyorsun buda güzel basarman kolay olur bak ben dünbaşladım keske okuyana kadar egzersiz yapsaydım diyorum hemen başlaa
evet vajinin içine biraz alabiliyordum zaten ne olduysa orda oldu en iyisi kan testi sanırım çok şaşkınım
aslında bugün eczaneden test aldım fakat t çizgisi net c çizgisi çok net değildi anlayamadım bu kadar kısa sürede kesin sonuç verirmi bilmiyorum ama offffffff daha vajiyi yenemedenn
evet vajinin içine biraz alabiliyordum zaten ne olduysa orda oldu en iyisi kan testi sanırım çok şaşkınım
kız ne bozarsın be yaw moralini bende iki gün yapamadım iki gün sonra bi baktım olmuş bitmiş bozma moralini egz. devam
venüsüm sormuşun bizi benide teneke sınıfına al ay ben hiç tembel ögrencide olmamıştım Allahtan okulda bu ders yokmuş kalacakmışım da :97:
naz cım kız ne takıyon kocişini onlarla 3gün iyi 1gün kötü olmazsak bukadar yıl geçermi ay biz başlarda niye kavga etmiyoruz biz nebiçim evliyiz diye takardık sonra sorunlar çıktıkça aman neler takılıyo muş Allah büyük dertlerden korusun yuvalarımızı
kızlar kolay gelsin size ben acık uyucam busaatte uyunurmu uyunur
olmadı dün o kadar rahataldığım parmaklarımda zor girdi hemde sıktı olmadı dünkü gibi bide p... boyuutundaa muma pamuk sarıp yapcaktım gıya başı girdi gerisi olmaddıyapamadımmmmmm
arkadaşlar merhaba bende vajinismusum 6 aylık evliyim uzun zamandır takip edemiyorum forumu son adet tarihimi hatırlayamıyorum sizce ilişkiye girmeden hamile kalınabilirmi çok korkuyorum ben yaaaaaanapacam şimdi
bu arada arkadaşlar gebelik testinin son kullanma tarihi şubatmış bende 2.çizgi ne silikti ne de tam netti bu sizce doğru bir sonuç verebilirmi ?
bu arada arkadaşlar gebelik testinin son kullanma tarihi şubatmış bende 2.çizgi ne silikti ne de tam netti bu sizce doğru bir sonuç verebilirmi ?
anam sendemi üjjj bejsinnnnn kızzz
kızzzzzz fırıncı şaziyeeeeeeee öleeee sizin isteğinizle olmuyo o tembel teneke sınıfı ohhh ne güzel ben o sınıfa alayım sizde yayılın yatın ne güzel işyok öyle yağma 2 gün süre sana yat kalk uyu ısın gelir gelmez senin defterini dürecem bak bu 2 günü iyi dğerlendir yok popom ağrıyo sol ayağımın iç tarafının ortasında ağrı var falan deme yemezler güzelimmmm :94:
canım ara sıra takılmalar olur bizde çok takıldık p...si alıp 1 parmağı alamadığım günler oldu ama noldu başardım o yüzden hiç kıvırmayın başka yolu yok bu iş olacak herkes yapıyo sende yapacaksınnnn
canım şu anda % 50 ihtimal var tabi öncelikle eşin üzerine boşaldımı ne yaptın ne ettin bilmediğimizden olabilir de olmayabilirde benim gibi balık hafıza isen pedi aldığın tarihten bulabilrsin adetini en kötü ihtimal fişlere yada kredi kartın ekstresine bakabilrsinbenim öyle yaptığım zamanlar oldu eğer kocişinle kenardan köşeden kaynatma olduysa ve hamile kalabilecek açılarda bişeyler denediysen tekrar test yap 2. çizgide silik olursa gidip kan testi yaptırabilrsin
ya dün kolay aldım bugün sıktı beni 2 parmak düzelcekdimi bazı arkadaslar yazmış yıllardır yapıyorumdiyekorktumm yaa ben 1hafta demiştim kendime ama sanırımuzarrr
ahhhh ahhhh evettt yeni yeni içeri alıyodum zaten o ara adamcağızın keyfi kaçmasın diye vajina bölgesine boşaldı hatta ozaman dedim naptın sonra düşündüm yumurtlama dönemim değil...ahhhh canım benim hangi kartla aldığımı hatırlasam ok ama onu da hatırlamıyorum ama şu var canım son kullanma tariihi şubatmış testin testi yapınca anladım baktım evet şubattı belki ondan dolayı çift çizgi olabilir yaaaaaaa daha balayııııııı yapmadımmmm karnım burnumdamı yapcammmm tatilliiiiiiiiallahım senelerce olmayana versinnn şimdi sonra da bana versinnn ama şimdi değillllllllllll
canım hiç belli olmuyor bu işler kimisi hiç egzersiz yapmadan p...s deniyor oluyor kimisi 3 günde ilerliyor kimisi 3 ayda bak yine en olumsuz durumu alıp yerleştirmişsin beynine burada bir sürü hemen ilerleyip başaran arkadaşlar var onları niye dikkate almıyon bebişim ?
canım hiç belli olmuyor bu işler kimisi hiç egzersiz yapmadan p...s deniyor oluyor kimisi 3 günde ilerliyor kimisi 3 ayda bak yine en olumsuz durumu alıp yerleştirmişsin beynine burada bir sürü hemen ilerleyip başaran arkadaşlar var onları niye dikkate almıyon bebişim ?
bide benim içimde sorun mu var acaba sanki 2 yol var gibi anlamadım yaaa bugünkötüydüegzersiz a...ıda oldu bu egzersizle rahimler falandüşmezdeğil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?