Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çıplak ellede yapamadım alla alla yaaa 2 gün önceyaptığımşeyi yapamıyorum ulrason jelde bana kayganlık yapmadı

iki parmak mı denedin canım ?

eğer öyleyse ilk bir tek parmağını deneseydin :44:

olmazsa başka jel kullanırsın canım o fazla su bazlıı hemen su oluyor ya ondan rahat olamamışındır belkide

çıplak ellede yapamadım alla alla yaaa 2 gün önceyaptığımşeyi yapamıyorum ulrason jelde bana kayganlık yapmadı

ultrason jeli nasıl kayganlık yapmadı ya,etkisi en uzun süren ve en kaygan şey o bence. ama benim doktorum bepanten kullan dedi. arada bepanten de kullanıyorum.sürekli ultrason jeli zararlı olur belki diye

ooooo bende muhakkak normal işık yanacakkk görsünde yanlış yere sokmasın dieeee anam canımız çok tatlı ne olur ne olmaz karanlıkta göremes dieee ışık açık olurdu bizimmmmm

bende loş ışık tercih ediyorum daha romantik oluyor çünkü ya kırmızı gece lambası yada mumlarla

tek parmak denedim olmadı küçükten ileri gitmedi 2 parmak denedimoda aynıııı

canım suan sen psikolojikmen yapamıosun ilkten bende beğenmedim ultrason jelinii kayganlaştırıcı gelmediii ama sonra sonra alışıosunnn....sen 2 parmağını yapıosun normaldeeee... dene biraz tek parmaklaaa alışırsın jelee...yoksa git gelenden farkı yok sadece git gelen pahalıı yoksam aynıııııı ....

tek parmak denedim olmadı küçükten ileri gitmedi 2 parmak denedimoda aynıııı

anladım canm demekki sen rahat edemedin çıplak elle belkide.

mum gibi başka aparat denedinmi hiç :44:

zaten bide şu var her zaman yapamıyoruz benimde yapamadığım zamanlar oldu ertesi güne yaptıım oluyordu ..

o günki psikolojiden sanırım...

öncesinde hangi jeli kullanıyordun??

acaba ışıkta yapmak daha mı iyi henüz başaramayanlar için??

belkide canım ben loş ışıkta yapamıyordum en son yaktık ışığı yanda da ayna dolabın kocaman aynası :)

o şekilde denedik ama farkedermi bilemiyorum kendini nasıl rahat hissetmene bağlı bence.

ben yerini göremiyordum bulamıyorduk ondan yakıyoduk ışığı .
karanlık zaten daha ürkütücü geliyor :44:

gleit geleni kullanıyordum bide eldivenim farklıydı kalınca olandı bu aldığım incecik kesin ondan kaynaklanıyordur

tebrik ederim öncelikle.ben hatırlıyorum seni haydar dümen e gitmek istiyodun yanlış hatırlamıyosam eğer.peki kendi kendine mi çözdün sorununu?

Haydar Dümen Çözdü önce onun recetesıyle yapmaya basladım.. daha sona ordan sadece emlayı kullanmaya karar verdım onu ıcıne degıl sadece dısına surdum ku degdını anlamayım korkmayım dıe.. sona ole devam ettım alıstım emlayı bıraktım.. kendılıgınden oldu... hıcc acımadı...
dualarım yemın ederım sızlerle.. hepınızı cok sevıorm... allahım kımsenın basına vermesın bole bı sı

egzersız yapamıordm degıl yapmıordm cnm cunku ıcım tuhaf oluordu... esıme yaptırıordm kendım yapmıordm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…