- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #49.721
ya arkadaşlar bide bişi sorucam eşinizle p..... denemelerini karanlıkta mı yapıyorsunuz,yoksa ışıkta mıben ışıkta yapamıyorum hafif loş ışık olmalı,gece lambası gibi yani.başarıda bi etkisi varmıdır ki??
çıplak ellede yapamadım alla alla yaaa 2 gün önceyaptığımşeyi yapamıyorum ulrason jelde bana kayganlık yapmadı
çıplak ellede yapamadım alla alla yaaa 2 gün önceyaptığımşeyi yapamıyorum ulrason jelde bana kayganlık yapmadı
iki parmak mı denedin canım ?
eğer öyleyse ilk bir tek parmağını deneseydin :44:
olmazsa başka jel kullanırsın canım o fazla su bazlıı hemen su oluyor ya ondan rahat olamamışındır belkide
ya arkadaşlar bide bişi sorucam eşinizle p..... denemelerini karanlıkta mı yapıyorsunuz,yoksa ışıkta mıben ışıkta yapamıyorum hafif loş ışık olmalı,gece lambası gibi yani.başarıda bi etkisi varmıdır ki??
bende ışıkta yapamıyorum nedense loş ışık hoşuma gidiyor karanlıktada yapamam.
ama benim ilk olduğunda ışık vardı iice anlayım diye yerini kaybediyordukta bazen
ben de loş ışık tercih ederim
tek parmak denedim olmadı küçükten ileri gitmedi 2 parmak denedimoda aynıııı
tek parmak denedim olmadı küçükten ileri gitmedi 2 parmak denedimoda aynıııı
acaba ışıkta yapmak daha mı iyi henüz başaramayanlar için??
anladım canm demekki sen rahat edemedin çıplak elle belkide.
mum gibi başka aparat denedinmi hiç :44:
zaten bide şu var her zaman yapamıyoruz benimde yapamadığım zamanlar oldu ertesi güne yaptıım oluyordu ..
o günki psikolojiden sanırım...
öncesinde hangi jeli kullanıyordun??
eldivenden mi kaynaklandı acabaa
gleit geleni kullanıyordum bide eldivenim farklıydı kalınca olandı bu aldığım incecik kesin ondan kaynaklanıyordur
bilemiyorum ki canım. sen eğer rahat edemediysen zaten ondan da olmaz.
önceki eldiven belkide kalın olduğundan parmağını çok hissetmiyordun daha rahattın belkide :44:
bana öle geldi hergün bu vaji için bişeler almaya çıkıyorum offff pes etmek yok amaa
sakın canımm pes etmee . neyle nasıl rahatsan onları al devam et ..
çok güzel sonuçlar elde edeceksin Allahın izni ilee.
tebrik ederim öncelikle.ben hatırlıyorum seni haydar dümen e gitmek istiyodun yanlış hatırlamıyosam eğer.peki kendi kendine mi çözdün sorununu?
Teebrik ederim. . Allah birdaha yaşatmasın böyle bir sıkıntı.
bende hatırlıyorum seni. daha önceden gelmiştin egzersiz yapamıyordun. neyseki atlatmışsın çok şüküür . Rabbim mutluluğunuz daim etsin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?