- 19 Mart 2010
- 5.916
- 98
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #50.021
anammmmmmm nergis olmuşum
kızzzzz fırıncı nerdesin sennnnnn çekecem bak kulakklarından heeeee
nazlı çooook sevindim
çok geçmiş olsun hadı hayırlısı inşallah
anofel bebişim 2. yaptınmı nasıl geçti ? varmı bi sorun ?
ya biz c.tesi ilk gün 2 defa giriş yaptık pazar günü de 2 defa daha yaptık(sınır kapısından bahseder gibi oldu yaw) sonra p.tesi regl oldum:2:
hevesim kursağımda kaldı, gel tezkere gel tezkere türküsünü söylüyoruz
seni seviyorum venus
oyyy oyyyyy maşallah bebişimmmm kaynatırsın bol bol yakında inşallahbende seni sefiyomm bebişim hemde gurur duyuyommmm ki
benle gurur duymuyormusun yoksam
p... iyiyim demişin nasıl ???
canımcım iyiyim derken 3-4 cm veya daha fazla tam ölçüsünü bilemiyomgiriyor...tamamı olmuyr bugun yine denedik yine girdi bi kısmı ama kuruluk var galiba biraz kayganlastırıcıda sürmedim pek ilerlemedi ama bugun baya iyiydim kasılma hemen hemen hiç olmadı ama p..s kayıyr başka taraflara böyle işte cnm... bugun kuran okudum herkese benımle aynı sorunu yaşayan tüm kardeşlerime sıkıntımızdan bir an önce kurtulmak için dua ettim rabbime inşallah kabul olur dualarım...
bebişim bak geçen önerdiğim jel varya borusu olan içe sıkılan onu dene istersen çok faydasını görürsün bebişim
venüs canim iyiki sen varsin.birsey sorucam ama gülme! cahilligin gözü kör olsun beni bugün teyzem bitti bugün altda olsam hamis olabilirmiyim? yani kalabilirmiyim yoksa haftayi y .. dönemini.mi beklemem lazim.:26::44:
ewet cnm o aklımda da kayganlastırıcı bı bıtmedı onu sürmeye üşeniyrm ama galıba senın dedıgın daha ii içi de kayganlastıryr sanırsam
tabiki bebişim parmakla ne kadar uğraşsakta taa içlere süremiyoruz yarısı zaten parmakla dışarı çıkıyor ve mikrop kapma olasılığımız büyük bunun borusunu yerleştirip sıkıyorsun her yere ulaşıyor ve içerde kalıyor zaten ferahlık oluyor çok rahat oluyo ilişki hem uyarıcı etkiside var artı stresten zaten çok kuruyoruz ben çok memnunum tavsiye ederim...
venüscüm bu yazdiklarimizi iptal edebilirmiyiz.senin yazdiklarini benim yazdiklarimi silelim,yoksa yarin yine 1.arkadas ayiplar beni lafi yapistirir suratima.:18:
kızzzzz fırıncı nerdesin sennnnnn çekecem bak kulakklarından heeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?