Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

anam tek yenemeyen ve tek tembel ben varım herkezler yenmiş
yalnız kalmışım karanlıklarda
venüsüm dişim ağrıyyyyyy
yapamadım bişey ama yarın başlıcam yine diş altım da apse çıkmıştı ama endipteki dolgum da düşmüş ay bende mazeret aramasam da çıkıo hep bişeyler

oyyy oyyyyy maşallah bebişimmmm kaynatırsın bol bol yakında inşallah bende seni sefiyomm bebişim hemde gurur duyuyommmm ki

benle gurur duymuyormusun yoksam

hiç duymazmıyım bebişimmmmm hele siz iyice bi alışın kaynatmaya başlayın görün bakın neler oluyor şöyle bulutlara çıkın bi
hepinizle tek tek gurur duyuyorum her seferindede yazıyodum buraya allah nazarlardan saklasın herkes yensin bir an önce

p... iyiyim demişin nasıl ???

canımcım iyiyim derken 3-4 cm veya daha fazla tam ölçüsünü bilemiyomgiriyor...tamamı olmuyr bugun yine denedik yine girdi bi kısmı ama kuruluk var galiba biraz kayganlastırıcıda sürmedim pek ilerlemedi ama bugun baya iyiydim kasılma hemen hemen hiç olmadı ama p..s kayıyr başka taraflara böyle işte cnm... bugun kuran okudum herkese benımle aynı sorunu yaşayan tüm kardeşlerime sıkıntımızdan bir an önce kurtulmak için dua ettim rabbime inşallah kabul olur dualarım...

bebişim bak geçen önerdiğim jel varya borusu olan içe sıkılan onu dene istersen çok faydasını görürsün bebişim

venüs canim iyiki sen varsin.birsey sorucam ama gülme! cahilligin gözü kör olsun beni bugün teyzem bitti bugün altda olsam hamis olabilirmiyim? yani kalabilirmiyim yoksa haftayi y .. dönemini.mi beklemem lazim.:26::44:

bebişim bak geçen önerdiğim jel varya borusu olan içe sıkılan onu dene istersen çok faydasını görürsün bebişim

ewet cnm o aklımda da kayganlastırıcı bı bıtmedı onu sürmeye üşeniyrm ama galıba senın dedıgın daha ii içi de kayganlastıryr sanırsam

venüs canim iyiki sen varsin.birsey sorucam ama gülme! cahilligin gözü kör olsun beni bugün teyzem bitti bugün altda olsam hamis olabilirmiyim? yani kalabilirmiyim yoksa haftayi y .. dönemini.mi beklemem lazim.:26::44:

canım bu işler hiç belli olmuyor allahın takdiri bak 3 ay korunmadan altta ilişkiye giren arkadaşlar var tutmadı özümün bi kere yarıya kadar girmiş tuttu...sen kendini strese sokmadan rahat rahat yaşa tutarsa tutar hamilelik için gün aşırı ilişkiyi öneriyormuş doktorlar...gün aşırı yap bakalım ne olacak bellimi olur belki ilk ay tutar...ama benim tavsiyem en az 3 ay ilişkiye alışın sonra bebişi düşünün ama zaten korunmuyorsanız kısmet yani....hayırlısını versin rabbim....

ewet cnm o aklımda da kayganlastırıcı bı bıtmedı onu sürmeye üşeniyrm ama galıba senın dedıgın daha ii içi de kayganlastıryr sanırsam

tabiki bebişim parmakla ne kadar uğraşsakta taa içlere süremiyoruz yarısı zaten parmakla dışarı çıkıyor ve mikrop kapma olasılığımız büyük bunun borusunu yerleştirip sıkıyorsun her yere ulaşıyor ve içerde kalıyor zaten ferahlık oluyor çok rahat oluyo ilişki hem uyarıcı etkiside var artı stresten zaten çok kuruyoruz ben çok memnunum tavsiye ederim...

sagol cnm aklımda femolub en yakın zamanda alıcam ınsallah

venüscüm bu yazdiklarimizi iptal edebilirmiyiz.senin yazdiklarini benim yazdiklarimi silelim,yoksa yarin yine 1.arkadas ayiplar beni lafi yapistirir suratima.:18:

venüscüm bu yazdiklarimizi iptal edebilirmiyiz.senin yazdiklarini benim yazdiklarimi silelim,yoksa yarin yine 1.arkadas ayiplar beni lafi yapistirir suratima.:18:

kıss ne varki sordugunda olabilir hepimizin bildiğimizi sandığımız o kadar yanlışları varki doktorlar her dönemde hamile kalma olasıgı oldugnu söyluyrlar mesela ama yumurtlama dönemleri daha garanti tabi sen kim ne der diye düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…