Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

oluyo bazen moralini bozma devam et banada öle oldu 2 gün 3 gün gayet iii oldu

inş. düzelir kulak çöpünü yapabiliyodum çünkü reglden snr olmadı.:S
dün akşam üzüldüm baya moralinizi bozmayım die yazmadım.
çok yavaş ilerliyorum ben daha en baştayım.
Allahım yardım et....

eder eder sen iste nefes olayınıyapıyormusunyap bak öle bi giriyorkiinanamıyorsun burnundan alabildiğinkadar nefes al yavaş yavaş ağzından ver nefesalman vermenden daha kısa olsun ittir azcık azcık hemenkayıyor zaten inanamıyorsun

vajinismusunda dereceleri var yeni mi evlisin
2-3 günde başaranlar da var 2-3 ay sürenler var ben acele etmiyorum zaten adet girince insan tedirgin oluyo oda normal sanırım

nefesleri elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum beceremiyomuyum acaba bilmiyom. bugün yine denicem artık iyice sinirlerim bozuldu.
ağlamaklıydım akşam. burda herkes çok hızlı ilerliyo çok güzel bi ben yavaşımm..

işte hırslan sende neden yapamayasın bi farkın mı var şöle düşün ya orda zaten hazır yol var sen bi tek esneticeksin lütfen üşenme yap şimdi kalk hemen bacaklarını aç yatar gibide olabilir daha rahat girer yatay sok popoya doğru haberini bekliyorum hadi kalkkk

bir psikolog dinlemiştim beni çok güldürdü ve düşündürdü evet yaaa dedim kendimee diyorki sizin dünyadaki milyonlarca kadından ne farkınız var ???

denicem canım sağol yardımın için.
sen yendin mi vajiyi

kızlar bu işi sabır ve sevgi ile aşacaksın takıldığınızda eşinizi ne kadar çok sevdiğinizi düşünün kendinizi evli mutlu çocuklu hayal edin...telkinlerde bulunun hırs yapın emin olunki başaracaksınız bizlerde sizden farklı değildik bu aralar iş yoğunluğundan gelemiyorum akşamlarıda ev işi ve kocişle uğraşıyorum vakit kalmıyor ama mümkün oldukça hepinizin yazdıklarını okuyorum ve kimin ne drumda olduğunu takip etmeye çalışıyorum takıldığınız her konuda yazın mutlaka yenen bir arkadaş cevap verecektir...nazcım her gün düzenli rapor veriyor sağolsun bebişim gözüm üzerinde şu işlerimi bi yoluna koyayım her dk size yardımcı olacağım

ben egzersizde başaramayınca hemen ağlamaklı oluyorum dünya başıma yıkılıyo sanki.
eşimde çok anlayışlı hiç üstüme gelmiyo üzülmemi istemiyo.
birazdan denemeye gidicem ama ayaklarım geri gidiyo sanki.
kendimi telkin etmeyi öğrenmem lazım.
beyonce yazdığın çok doğru diğer kadınlardan ne farkımız var?
Allahım yardım et..

yaa git başla moralin bozuk olursa zaten zorlanırsın heveslendir kendinibak gelip olduoldu diye yazıcaksıngaranti veriyorum biliyorum çünkü yol zaten açık hadiiiiii başlaa üşenme diceksin ki rabbimne güzel yaratmış sanki ondan daha mı iyi biliyoruz öle düşünnn

cnaım hepimiz geçtik o dönemlerden parmak egzersizi yaptıgım anlardaa aglardım bazen gitmiyo gitmiyo işte diye bi gülme krizi bi aglama krizi derken derken atlatıyorsun..ben öyle yapnca eşim çıkarımı derdi yok yok çıkarma diye aglardım öyle bi hal oluyor insana :)
sakın vazgecmee olmayacak dediğin anda bir bakıyorsun kayıp gidiyor

burda ki insanların en güzel tarafı herkes aynı damdan düşmüş olmaları, o yüzden herkes birbirinin yarasını biliyor, bozma canım moralini hiç, ben 10-15 gün kadar önce geldim buraya, 1 haftada yendim çok şükür, sen de yaparsın inan, Allahın verdiği bu nimeti sen de yaşarsın, içeride koooocamaaaaaan bir arena seni bekliyor inan, ıkın ve arenayı hayal et ha bir de buraya günlük rapora yazacaklarını düşün, biz eşimle egz. yaparken eşim hadi biraz daha yapalım foruma bunu da yazarsın diye destek veriyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…