Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben kaçarr kıslarrr koçiş gelcekkk yemek hazırlıcam kendinizee çok çok iyi bakın..Allaha emanet olunn.....görüşmek üsereeee

ya kızlar ıkınmak tam tersi zorlamazmı :S

hayırrr kasılmak yaniii kendiniii sıkmakkk zorlarr....ıkınmak başka bişidir neden normal doğumlardaa ıkınılırr vajina açılsın çocuk kolay gelsin diee....bizde ıkınarakkk vajinin açılmasını p...s kolay girmesinii sağlarrr......da......siz vajınusmuslu değilseniz bunu bilemessiniz....cinsel hayatınız gayet normalseee bunu anlayamazsınızz anlamanız için vajınusmuslu olmanız lasımmmmm

pe...s denemesi şimdi yapmıcam tam peni...s boyutunda mumu alınca denicemm sonra moralimbozuluyo p...s. bırak mumu alamayıncabile

slm kızlar nasılsnz?Bnde egzersizlerime dewam ederken regl dönemimden dolayı bıraktım.Ancak adetimin ilk günü hafif pembemsi ondan sonraki günlerde kahverenklerinde biraz akıntım oldu.İlk defa böle bir regl dönemi geçiorum.Araştrdm baya bi üstüne görme gbi bi durum varmış okudum braz.Sizce böle bşy olmuş olablrmi.Kafam karıştı ilk kez böle bi durumla karşılaşıorum çnkü.

olabilir canım çoğu zaten öyle oluyor diyor.test yapsaydın..

merhaba arkadaşlar. dün egz.yaparken baya zorlandım çok az alabildim çubuğu
neden böle oldum bilmiyorum..
pasiflora içicem bidaha egz.den öncee :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…