- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #50.041
venüscüm bu yazdiklarimizi iptal edebilirmiyiz.senin yazdiklarini benim yazdiklarimi silelim,yoksa yarin yine 1.arkadas ayiplar beni lafi yapistirir suratima.:18:
serapcım seni hatırlayamadım ama 41 limisin ben de
nerde bu millet nerde bu devletttttt ben geldimmmmmmm neden kimse yokkkkkkkk :84::84::84::84::84:
resmim uzun zamandır bu cnm bundan öncede hiç resim koymamıştım.. evet ben yenmiştim bayağıı oluyoo sen yendin mi hangi aşamadasın??
şöle ben ilk başta derdimi anlatmıştım yaaa şimdi daha alakalı oldum egzersizlere katıldım şuan 1 parmak 2 parmak geçtim muma az bi pamukla yani el ufak hali gibi 12 cm alıyorum aksamd ap... denemesi yaptık başı girdi geriisi ide alırıdm daaa korktum bu kadar yeter dedim acı macı yokk
evet hiç acı olmuyo aslında tamamı beyin ile alakalı cnm,eğzersizlerde beyine oraya bi cismin girebileceğini kabullendiriyo bu yüzden de eğzersiz şart diyorum ben zaten böyle acımadığını gördükçe gerisi çorap söküğü gibi geliyo inan ki p... hepsinden çok daha kolay oluyo cnm..kullanıyormusun bilmiyorum ama ben birde sana ultrason jelini önericem hatta altına da yastık koyarsan çok daha kolaylaşır işin ben böyle başarmıştım bütün arkadaşlarıma yazıyorummumarım faydası olur sana da cnm
nasil gidiyor kizlar sizin kocalar evde yok herhalde siz bu kadar rahat oldugunuza göre.
nasil gidiyor kizlar sizin kocalar evde yok herhalde siz bu kadar rahat oldugunuza göre.
egzersizleri ulrason jelle yapıyorum kendim üstüyken p...b... aldım öle kontrol bende oluyor ya daha rahat oluyorum normalde gleit geleni kullanıyorum ama fermule diye bişe var asıl denememde onu kullanmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?