Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben egzersizleri akşama doğru yapıyorum nedense gündüz yapamıyorum akşamsakin sakin yaa dün gece askalsın alcaktım içimeçok heyecanlandım bıraktımbugündaha bikalın mumla denicemmmmmmm

off kısslar regl oldumşimdi egzersizlerde kaldı off ya offfffffff:84::84::84:
canım sıkma canını relg bitince hemen başlarsın
ben egzersizleri akşama doğru yapıyorum nedense gündüz yapamıyorum akşamsakin sakin yaa dün gece askalsın alcaktım içimeçok heyecanlandım bıraktımbugündaha bikalın mumla denicemmmmmmm

ooo canım bayağı ilerleme var hadi bakalım az kaldı.bende öyleydim gündüz yapmadım gece nedense daha bir iyi oluyordu.haftasonuna biter inşallah bu iş

yaaa bu kadar çabukolması beni o kadar şaşırttı kiii anlatamam baş kısmından biraz daha fazlasını aldım biraz daha uğraşsam alıyordum heyecan işteee:44::44::44:

Teşekkür ederim canım. Egzersizi ilk aşama 2 kez yaptım sonra hiç yapmadım. Hatalıyım. Çünkü birleşmede hayli canım yandı sebebide kendimi çok kasıyordum ve korkuyordum, aklımda kan gelecek acıyacak düşünceleri dönüp dolaşıyordu yine. Halbuki karşımdaki beni seven sevdiğim canım eşimdi onun beni incitmeyeceğini düşünerek rahat olsaydım öyle canım yanmazdı. Birde egzersizlerimi yapsaydım olmazdı. Kan gelmedi fakat tahriş oldum haliyle. Tahriş olduğum için 3-4 gün ilişki yaşayamayacağım, eşim yasak koydu. İyi olmayı bekliyorum.

canımmmm tbrkler çok sevindim

teşekkür ederim.

kızlaaaaaaaaaaaarrrrr... ben de dün akşam pe... denemesi yaptım. sanırım oldu ama emin olamıyorum. yani kendimi o kadar şartlamışım ki çok acıycak diye oldu mu olmadı mı karar veremiyorum. ama çok hafif kırmızı geldi benden... halay için çok mu erken????

merhaba kızlar ıyor kumumda ağrbizde dün deneme yaptık ben üstteyken biraz girdi ama daha fazla girmedi.bugğn işyerinde merdivenlerden düştüm ayağımı burkmuşum çok acım var kuyruk sokumumda ağrı var

nolur bişey deyiinnnn:26:

tam zamanı canı halayın

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…