Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

inşallah canım yaaaa... peki ne oldu ki oldu mu şimdiii olmadı mı????:97:

maesef cnm ben o olduktan sora düzedi sandım ama düzelmedi bir seneden fazladrı hep yarım yamalk devam ediyr şu an daha ii ama tamamını hala alabılms degılım sen egzersız yapabılıyrsan yap benım gb olma ben malesef egzersz yapamıyrm

Evlenmeyenler evlenmedim diye üzülür , evlenenler yine dertli ne zaman mutlu olacaz bence kendi, kendimizi olayları abartıyoruz her şeyin çözümü var fakat bakış açımız bizi üzen.

Kizlarr, ben bugun kulak copuyle egzersize basladim, gercekten de icime girerken hic aci hissetmedim ve buna gercekten sevindim, keyfim biraz olsun yerine geldi:))

uyuuu kuşşş daha çok uyuycan varyaa cevremde o kadar hamıle gördum yakın zamanda uyku halı çok oluyr ınsallah bulantıların olmaz o fecı bısey

ay herkesler gitmiş bi bakam dediydim özümmmmmmmm başta uyku halin çoğalacak
sonra regl tarihlerinde sinir katsayıların artacak kocişinin daha çok canım cicim demesi gerekecek tombikte olucan ama sonra bi pamuk olunca okiloların hepsi emzirip senin gibi çatlak bi bebiş olursa peşinde koşarken hepsi bitecek aman ben bebiş olmadan bukadar oldum bebiş olsunda razıyım hepsine

Kizlarr, ben bugun kulak copuyle egzersize basladim, gercekten de icime girerken hic aci hissetmedim ve buna gercekten sevindim, keyfim biraz olsun yerine geldi:))

canım başlangıcı yaptıysan diğerleri daha kolay olur inşallah hem şuara yeni gelenler hızlı sende hızla yenersin inşallah bu arada bende deneme aşamalarındayım kolay gelsin canım şuan yenen kızlar yok ama birazdan gelirler hepsi

buarada kızlar tabiki eşinizin ailesine anlatması hoş değil ama benim ki anlatsa boşanmayla sonuçlanır sanırım ki annesi okumuş banka emeklisi ama okumak la cahillik gitmiyo normalde neler yaşıyoruz bide bilse neolur düşünemiyorum :26:
bu arada benimde kimse bilmiyo sanıyor ama sanıyor aman bide okurmuş buraları zaten merak edio anne mesleğinden bulurmuş beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…