- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #50.121
gerçekten yendikten sonra neden sık girilmiyor mu ilişkiye
canım girilir neden girilmesin ama diğer arkadaşlarımın nasıl bilmiyorum , benim tahriş oluyor vaji birkaç gün öteliyorum sonrada uzayıp gidiyor...bu konuda biraz tembelim yenmem de 8 senemi aldı zaten ..Yoruldum açıkcası...Birde ben eşimden hep ilk hareket gelsin istiyorum en azından arada ama o benden bekliyor bu konuda anlaşamıyoruz bir türlü ..Sürekli ben hazırım diyor sen nezaman istersen ...zati yenene kadar ne mucadeleler verdim şimdi gene benden bişiler bekliyor..Anlatamıyorum ona ben onun ilgisi olunca daha gevşemiş oluyorum..Anlamıyor....
cnm bende de aynısı olmustu kırmızı gelmişti baya ama tam giriş olmamıştı bi kısmı girmişti seninde bi kısmı girmiştr inşallah devamı gelir tamamını alırsın bir an önce
bu kaynanalrın merakı herseye maydonoz olmaları zaten bütün sıkıntıyı yaşatan kocanında söylemesi çok yanlış ama demekki kaynanan çok sıkıştırdı cnm sen de isteksizlik fln mı var sadece yumurtlama zamanımı gırıyrsnz ilişkşye gerçekten
saharacım isteksizlikmi ne bilemiyorum ama adet döneminde daha çok isteyim oldugu kesin :))) ozamanda yaklaşamıyorum...bitincede belki bebek olur ümidi ile yaklaşıyorum yaş 32 oluyor çünkü endişe ediyorum..En önemli sebepte vajim tahriş oluyor onun geçmesini beklerken uzayıp gidiyor...Aralık ayında yendim bende daha alışamadım tam olarak ...Oda ben yaklaşmayınca hiç yaklaşmıyor bu canımı sıkıyor benim şimdide bu şekilde inatla günlerimiz geçerse gene bebişimiz olmıcak...
inşallah canım yaaaa... peki ne oldu ki oldu mu şimdiii olmadı mı????:97:
saharacım isteksizlikmi ne bilemiyorum ama adet döneminde daha çok isteyim oldugu kesin :))) ozamanda yaklaşamıyorum...bitincede belki bebek olur ümidi ile yaklaşıyorum yaş 32 oluyor çünkü endişe ediyorum..En önemli sebepte vajim tahriş oluyor onun geçmesini beklerken uzayıp gidiyor...Aralık ayında yendim bende daha alışamadım tam olarak ...Oda ben yaklaşmayınca hiç yaklaşmıyor bu canımı sıkıyor benim şimdide bu şekilde inatla günlerimiz geçerse gene bebişimiz olmıcak...
anladım cnm adet dönemınde istek fazla oluyr evet acaba neden sürekli tahriş oluyr belkı bundan sebeptır istek eksiklgi kayganklastrcı fln kullanıyrsndr heralde..bi de uzun süre kocalarımz bızımle ugrastıkları ıcın artık onlar bızden beklıyr bende cogunlukta kocama yaklasyrm ben zorluyrm onları da anlamak lazım sogutyrz adamları cınsellıkten sen de bıraz daha zora kendını bekleme kocandan bı de öyle dene belkı senı ısteklı görurse o bu sefer senden beklemez
şuuuu vajınusmus yüsünden neler geldi başımıza zatennnn...bizimkidee annesinee özlemin yumurtlama dönemii bizi yalnız bırakın derdii neler derdii ....millett gül gibi geçinir gider bizimkiler yatak odasını anlatırrrrr
Hepsinin beyni aynı mı bu erkek miletinin ya ,Bizimkide ablası neden oturmaya gelmiyosunuz deyince 8 senedir yeni ilişkiye girmişim abla rahat bırakın bizi bu ara evden çıkmıyoruz demiş...Ablasıda geçen bahsetti kayınvalidemin yanında yatak odamın karşı tarafın agzında sakız olmasından nefret ediyorum...Ne yapmalı bu kocaları bilmem ....
malesef ben de yapamıyorum. ama kendime güvenim geldi böyle olunca. ne biliiim:)
aa tahriş neden oluyor kayganlaştırıcı kullandığınız halde mi
bayanlar bişey sormak istiyorum ilk gece neler yaşanıyo solenenler gıbı can acıtıyomu:18:
tatlım acı filan yok kesinlikle ne acısı sen beynini rahatlar yeter
çokkk uykum varrrrrrrrrrrrrrrrrr:26::26::26::26::26::26::26:
uyuuu kuşşş daha çok uyuycan varyaa cevremde o kadar hamıle gördum yakın zamanda uyku halı çok oluyr ınsallah bulantıların olmaz o fecı bısey
Kizlarr, ben bugun kulak copuyle egzersize basladim, gercekten de icime girerken hic aci hissetmedim ve buna gercekten sevindim, keyfim biraz olsun yerine geldi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?