- 15 Ekim 2010
- 491
- 18
- 68
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #50.081
gunaydın didik kimsecikler cvp vermedii
sabah sabahhh sinirliyim aslında cicimmmm...sabah eşim işe giderken karnın aynı 6 7 aylık gibi dedii bende tuvalaete çıkamıorum bayağıdır dediiimmm...bişeyler saydı bende eltimde ilaç var doktor verdi kabızlık için oda hamileee onu alır iiçerim dedimmm....gitmiş anasını aramış yaaa tuvalaete çıkamıooo su haptan verin gibii akşam eve gelsin çiğ çiğ yicem onuuuuuu...anasını ne arıooooooooo
anam boşver şeker ya hepsi cins erkeklerrin
sabah sabahhh sinirliyim aslında cicimmmm...sabah eşim işe giderken karnın aynı 6 7 aylık gibi dedii bende tuvalaete çıkamıorum bayağıdır dediiimmm...bişeyler saydı bende eltimde ilaç var doktor verdi kabızlık için oda hamileee onu alır iiçerim dedimmm....gitmiş anasını aramış yaaa tuvalaete çıkamıooo su haptan verin gibii akşam eve gelsin çiğ çiğ yicem onuuuuuu...anasını ne arıooooooooo
hketmiş cnm yee anasıyla ne alakaaa niye söylür....boşverr sen hiç umursama bu döneminde kocayı kaynanayıı hamileliğini güzel geçir...
hketmiş cnm yee anasıyla ne alakaaa niye söylür....boşverr sen hiç umursama bu döneminde kocayı kaynanayıı hamileliğini güzel geçir...
anasınaaa ne sölüoooo...anası yaptırcak tuvaletimi sankiiiii sinir etti beni sabah sabahhhhhh...aradııı beni daha sonraaaaa.. komposto yap git ondan ilaç al iç tamammmmmmmmmmmmmm dedim yaa tamam... vay seni düşünsem kabahat düşünmesem kabahat dediii kapattııııı bende o ara tuvalete girdim hemen gene telefon çaldııı kaynanam uyuyomusun dediii yok dedim tuvaletteydimmm dedimmm yaptınmmııı diooo neyii yaptımmııı dedimmm tuvaletinii yapamıomussun yaaa dedi güldüüüüü gel ilaç verelim felan dedii....sinirimi bozannn ne gereğii var çocuk gibi taaa ananan sölemeneee
anasınaaa ne sölüoooo...anası yaptırcak tuvaletimi sankiiiii sinir etti beni sabah sabahhhhhh...aradııı beni daha sonraaaaa.. komposto yap git ondan ilaç al iç tamammmmmmmmmmmmmm dedim yaa tamam... vay seni düşünsem kabahat düşünmesem kabahat dediii kapattııııı bende o ara tuvalete girdim hemen gene telefon çaldııı kaynanam uyuyomusun dediii yok dedim tuvaletteydimmm dedimmm yaptınmmııı diooo neyii yaptımmııı dedimmm tuvaletinii yapamıomussun yaaa dedi güldüüüüü gel ilaç verelim felan dedii....sinirimi bozannn ne gereğii var çocuk gibi taaa ananan sölemeneee
yaa şimdi hamilesin yaa tecrübeli birilerinden yardım alman için söylemiştr belkide hamile oldugunu ögrenınce ne tepki verdiler doktora gittin mi ??
yaa şimdi hamilesin yaa tecrübeli birilerinden yardım alman için söylemiştr belkide hamile oldugunu ögrenınce ne tepki verdiler doktora gittin mi ??
ne tepkii vercek sankiii vajili değilmişimmmm normelmiş gibii normal tepkii verdiiii...doktoraa gittimmm daha yenii keseye bakılcak pazartesiii....yanımda eşimide götürecek kii iyice anlasın hamile oldumuuuu....kusmuorum etmiorum canım bişide istemio gayet iyiyim yaa hamile gibi gelmiom onaa oyusden pazartesi götürcem onudaaa
ne tepkii vercek sankiii vajili değilmişimmmm normelmiş gibii normal tepkii verdiiii...doktoraa gittimmm daha yenii keseye bakılcak pazartesiii....yanımda eşimide götürecek kii iyice anlasın hamile oldumuuuu....kusmuorum etmiorum canım bişide istemio gayet iyiyim yaa hamile gibi gelmiom onaa oyusden pazartesi götürcem onudaaa
anaaa senin kaynananda yaniii fenaymıs hem öle birden mide bulantısı kusma fln olur mu...kaynanamda benı sürekli jinekologa götürmeye calısyr gitmyrm anlatıyrm yüz kere sıkıntımı çocuk olmuyr neden diye götürcek illa kendi duycak ben anlatıyrm muayene olamıyrm gitsem ne olcak deli ediyrlar bazen böyle
anaaa senin kaynananda yaniii fenaymıs hem öle birden mide bulantısı kusma fln olur mu...kaynanamda benı sürekli jinekologa götürmeye calısyr gitmyrm anlatıyrm yüz kere sıkıntımı çocuk olmuyr neden diye götürcek illa kendi duycak ben anlatıyrm muayene olamıyrm gitsem ne olcak deli ediyrlar bazen böyle
ilk zamanlar kaynanamdaa bana aynısını sölüodu illa doktora götürecekti beni olmuomu gibisinden söledim bu sefer psikologa götürecek illaaa...... sen kayananamımı sordun kaynanam iş yapma kendinii kolla diooo bua aralarrrrr kolla kendini diooo..
ilk zamanlar kaynanamdaa bana aynısını sölüodu illa doktora götürecekti beni olmuomu gibisinden söledim bu sefer psikologa götürecek illaaa...... sen kayananamımı sordun kaynanam iş yapma kendinii kolla diooo bua aralarrrrr kolla kendini diooo..
yok cnm ne sorucam ben ona ben vajınısmus profu olmusum o ne bılır 2 senedr bu sorunum var ve ılk günden beri bılıyrlar daha tam çözemediğimi de ama hala bi dr a gidelm diyr ara ara ben de gitmyrm çünkü bi kaç kere gittim kadın dogumcu bısey yapamazkı bize zaten muayenede olamıyrm
test yap cnmcmslm kızlar nasılsnz?Bnde egzersizlerime dewam ederken regl dönemimden dolayı bıraktım.Ancak adetimin ilk günü hafif pembemsi ondan sonraki günlerde kahverenklerinde biraz akıntım oldu.İlk defa böle bir regl dönemi geçiorum.Araştrdm baya bi üstüne görme gbi bi durum varmış okudum braz.Sizce böle bşy olmuş olablrmi.Kafam karıştı ilk kez böle bi durumla karşılaşıorum çnkü.
cnm üzme kendini bizimde olmadıgı zamanlar oldu olcak üstüne gidince oluyor sakin ol rahatla bebişim.merhaba arkadaşlar. dün egz.yaparken baya zorlandım çok az alabildim çubuğu
neden böle oldum bilmiyorum..
pasiflora içicem bidaha egz.den öncee :S
aferin cnmcm allah kabul etsin. p... alman çok ii cnmcm ama jel kullan venüsün jelinden kuru kuru tahriş olur cnmcmp... iyiyim demişin nasıl ???
canımcım iyiyim derken 3-4 cm veya daha fazla tam ölçüsünü bilemiyomgiriyor...tamamı olmuyr bugun yine denedik yine girdi bi kısmı ama kuruluk var galiba biraz kayganlastırıcıda sürmedim pek ilerlemedi ama bugun baya iyiydim kasılma hemen hemen hiç olmadı ama p..s kayıyr başka taraflara böyle işte cnm... bugun kuran okudum herkese benımle aynı sorunu yaşayan tüm kardeşlerime sıkıntımızdan bir an önce kurtulmak için dua ettim rabbime inşallah kabul olur dualarım...
alam ya sinirlenme kız bide hamişsin rasgele ilaç içme kız ac karnına kuru kayısı ye tatlım....
yok cnm ne sorucam ben ona ben vajınısmus profu olmusum o ne bılır 2 senedr bu sorunum var ve ılk günden beri bılıyrlar daha tam çözemediğimi de ama hala bi dr a gidelm diyr ara ara ben de gitmyrm çünkü bi kaç kere gittim kadın dogumcu bısey yapamazkı bize zaten muayenede olamıyrm
aynennnnnn kadın doğuma gittimm zaten o bişi yapamayız psikiyatriye git dedii diorum anlatana kadar canım cıkıodu...sölesen bi dert sölemesen bi dert benimde 2 sene olcaktııı mecburen söledimmmmm...neyse kıslar çıkmam lasım bi kaç saat sora görüşürüüzzz ananame gidiom gelirimmmmmmm inşallah bi kaç saat sonra hoşçakalınnnn
aynennnnnn kadın doğuma gittimm zaten o bişi yapamayız psikiyatriye git dedii diorum anlatana kadar canım cıkıodu...sölesen bi dert sölemesen bi dert benimde 2 sene olcaktııı mecburen söledimmmmm...neyse kıslar çıkmam lasım bi kaç saat sora görüşürüüzzz ananame gidiom gelirimmmmmmm inşallah bi kaç saat sonra hoşçakalınnnn
ok cnm iyi gezmelerrr görüşürz...
ben geldimmmmmmm nasılsınız hanımlar?egzersizde ilerleyen varmı bugün?güzel haberler alalım
slm arkadaslar,
benim bi kuzenim vardi ayni onunda o sorunu vardi. hic kimseye anlatmadi. ama allah sukur simdi sorunu cozuldu. Sizden tavsiyem sakin pes etmeyin ve moralinizi gayet yuksek tutun. ve kesinlikle bi doktor seansi hic birakmayin. kusura bakmayin tam olarak ismini bilmiyorum ama urologie bolumundu bu tur problemler icin. 3-4 seans ta hersey cozuluyor .
allah yardimciniz olsun ins
taze gelin sen nasılsın asıl nasıl gidiyor kaynatmalar anlat bakalım
[/SIZE]
iyiyim Ranacım iyi gidiyor çok şükür.son yaptığımız pe...denemsi çok güzeldi 3 tam giriş yaptık.dün eşim yorgundu artık bu gece yapıcaz.ben sürekli yapmak istiyorum koçişim kaçıyosanırım oda pe...mus oldu
vavvvv süpersin tatlımm.aynen böle işte şimdi senin zamanınn p... korkutma sırası sendemaşallahhh
[/FONT]
sağol canımcım korkuyor valla koçişim ama oda çok mutlu gözleri ışıldıyor Rabbim en kısa zamanda egzersiz yapan arkadaşlarada nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?