- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #50.261
cnm benim ya beraber yenmiştik sen hamişsinnnn
süper ya bide oğluşumusss olsun Allahın izniylennnn
çok ilginç ya nette bulamadım hala bakınıyorum bir çişle nerelere varcaz deseneo zaman onun olması güzel bir şey en kısa zamanda zevke dönüşsünde razıyım ben o hisse senin egzersizler nasıl gidiyor pe... denemeleri başladımı?
efet efetttt herşeyini araştırdım vajikolikoldum kafayı yicemmmmmmmm
canım zaten bu kadar herşeyi araştırmamızdan soruşturmamızdan geldi başımıza ne geldiyse sen mumla rahat it gel yapmaya kasılmalarını kontrol etmeye baladığın zaman p...s denemsine geç canım
kadınların gnoktası diye arştırdın dimi benimi sordun ??? beni sorduysan hayır başlamadım git gel yapamıyorum bi deyin yaaaaaaa içinde mi git gel oluyor yoksa çıkıp mı giriyorr bilmiyorum yaa ona göre yapıcam yaaa hala bi nokta gramacı yoksanki gene acıcak ne yazmış beyin bu durumu anlamadımmm
Amiiiin canım,inşallah...
Evet ard arda yenmiştik dün gibi yaaa...kocişin ne zaman gelecek askerden? gelince hasret giderir ve bebişde yaparsınız,canım benim...Allah hayırlı zamanda,hayırlı ve sağlıklı bebişler versin size inşallaaaah...
nazlıcım o et parçası var girişinde demişsin ya o normal bişeymi bendede var,sonra gidiyor mu? bide şuan çalıştığım mumun kalınlığı öçapı yani 10 cm daha kalınlaştırayımı acaba yoksa normal midir?
mayısta gelecek canım :) evet dua et senin duan kabul olur
iyiyim canım...bebeğimde iyi çok şükür 6 cm olmuş,çok ilginç yaa...6 cm ama hareket ediyor,cinsiyetinide sordum dra meraktan sadece...oda erkek dedi,%5 yanılma payı var dedi ama hayırlısı olsun artık...Sizler nasılsınız?bugün baş ağrım yok,onun için gireyim dedim..kim ne yapıyor başaran var mı?diye merak ettim...
nazlıcım o et parçası var girişinde demişsin ya o normal bişeymi bendede var,sonra gidiyor mu? bide şuan çalıştığım mumun kalınlığı öçapı yani 10 cm daha kalınlaştırayımı acaba yoksa normal midir?
bendede var o et parçası
slmm cicii kıslarrrrrrnazlı hoşgeldin kıssss geçmiş olsunnnnnn...tbrk etmişssinnn saol canımm Rabbim olmayanlarada en tez zamanda nasip etsin inşallahhhhhhh
G noktası nerede?
G noktası nerede sorusu çok sık sorulmakta ve yeri merak edilmektedir.Vajinanın ön duvarında girişten sonraki yolun 1/3lük kısmının sonunda ( vajina girişinden yaklaşık 4 cm sonra) kadının prostat bezine ( Skene bezi) temas etmenin mümkün olduğu saat 12 yönünde bir bölge vardır. İşte bu bölge G noktası nın bulunduğu bölgedir. Hassasiyetin ve cinsel uyarılmanın kaynağı ise vajina ön duvarı değil, bu duvarın hemen arkasında bulunan Skene bezleridir. Cinsel ilişki sırasında bu bölge uyarılırsa skene bezinden PDE5 adlı protein salgılar. G noktası ( g point ) uyarılması ile önceleri idrar yapma isteği belirir ki iyi bir vajinal orgazm için kadınların bir süre buna dayanması gerekir.
Kadından kadına bu erojen bölge değişebilmekte ve bazı kadınlarda g noktası hiç bulunmayabilmektedir ve bu da g noktası nerede olduğunu araştırmayı daha anlamlı kılmaktadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?