Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm benim ya beraber yenmiştik sen hamişsinnnn
süper ya bide oğluşumusss olsun Allahın izniylennnn

Amiiiin canım,inşallah...
Evet ard arda yenmiştik dün gibi yaaa...kocişin ne zaman gelecek askerden? gelince hasret giderir ve bebişde yaparsınız,canım benim...Allah hayırlı zamanda,hayırlı ve sağlıklı bebişler versin size inşallaaaah...

kadınların gnoktası diye arştırdın dimi benimi sordun ??? beni sorduysan hayır başlamadım git gel yapamıyorum bi deyin yaaaaaaa içinde mi git gel oluyor yoksa çıkıp mı giriyorr bilmiyorum yaa ona göre yapıcam yaaa hala bi nokta gramacı yoksanki gene acıcak ne yazmış beyin bu durumu anlamadımmm

1 hafta hergün yapıcam hahahahahhahah bideeee genişliyormuş daraltmak için uğraşıyomuşum yok fazla abartmıyım zaten araştırmalarıma göre haftada 3 kere ilişkiye giren vajinde açılma oluyormuş ben 1 hafta yapmım kocişe biraz dar alan bırakayım:78::78::78::78:

canım içinde de yapabilirsin çıkarmadan ama ben zar boğumu olan yere kadar getirip tekrar sokuyordum iyice alışsın diye

mayısta gelecek canım :) evet dua et senin duan kabul olur

slmm cicii kıslarrrrrr nazlı hoşgeldin kıssss geçmiş olsunnnnnn...tbrk etmişssinnn saol canımm Rabbim olmayanlarada en tez zamanda nasip etsin inşallahhhhhhh

nazlıcım o et parçası var girişinde demişsin ya o normal bişeymi bendede var,sonra gidiyor mu? bide şuan çalıştığım mumun kalınlığı öçapı yani 10 cm daha kalınlaştırayımı acaba yoksa normal midir?

hayırlı olsun oğlun ne kadarlık oldu sen hissediyormusun hareketlerini tekmelerini kızım 5 aylıktı ilk tekmelediğinde herkesede pas vermezdi benim elim değdiğinde hemen hareketlenirdi çok çok güzel bir duygu

normal canım o et parçasına takılmayın eğer pe...kalınlığına geldiyse pe... denemesi yap bende 9 cm yapmıştım ondan sonra bir kat daha pamuk sardım onu yaptım tam pe... kalınlığında olsun diye

G noktası nerede?

G noktası nerede sorusu çok sık sorulmakta ve yeri merak edilmektedir.Vajinanın ön duvarında girişten sonraki yolun 1/3’lük kısmının sonunda ( vajina girişinden yaklaşık 4 cm sonra) kadının prostat bezine ( “Skene bezi) temas etmenin mümkün olduğu saat 12 yönünde bir bölge vardır. İşte bu bölge “G noktası” nın bulunduğu bölgedir. Hassasiyetin ve cinsel uyarılmanın kaynağı ise vajina ön duvarı değil, bu duvarın hemen arkasında bulunan Skene bezleridir. Cinsel ilişki sırasında bu bölge uyarılırsa skene bezinden PDE5 adlı protein salgılar. G noktası ( g point ) uyarılması ile önceleri idrar yapma isteği belirir ki iyi bir vajinal orgazm için kadınların bir süre buna dayanması gerekir.

Kadından kadına bu erojen bölge değişebilmekte ve bazı kadınlarda “g noktası” hiç bulunmayabilmektedir ve bu da g noktası nerede olduğunu araştırmayı daha anlamlı kılmaktadır

slmm cicii kıslarrrrrr nazlı hoşgeldin kıssss geçmiş olsunnnnnn...tbrk etmişssinnn saol canımm Rabbim olmayanlarada en tez zamanda nasip etsin inşallahhhhhhh

Hoşbulduk canım...çok sağol,bugün iyiyim çok şükür...Sen hamile olduğundan şüpheleniyordun sanırım,o günlerde netleşti galiba...bebişime kardeşte geliyor...

Çok sevindim demekki bizde g noktası var ya olmayaydı bide zevk almak için uğraş dur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…