- 1 Eylül 2007
- 2.429
- 172
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #50.381
canım çok kasma kendini hazır hissemediğin zamanlarda egzersiz yapma diycem ama ne kadar düzenli yaparsan o kadar çabuk kurtulursun.kendine kota koy ben öyle yapıyordum,bu gün kalem alana kadar yapcam derdim onu rahat alana kadar yapardım en az 40 dk egzersiz yapıyordum.sende kendine gaz ver olucak bu iş emin ol.kendini rahatlat oraya bak ve bebek çıktığını düşün inan kasmadıpın zaman çok esnek bir yer olduğunu göreceksin.
parmak hiç denemedim , o çok itici geliyor :S
itici gelio dedin, seni çok ii anlıyorum ama sana tavsiyem parmak denemen.
kendimden örnek veriym: 1,5 aylık evliyken pskiyatra gittim, doktor ilk seansta ödevler verdi. işte eşlerin birbirinin vücudunu tanıması, kadının vaji yi tanıması aynada bakması falan filan. bi de parmak egzersizi!! bi de kağıt verdi bana :) hangi parmağın kaç boğum girdiğini yazcakmışım . bu ne saçma sapan şey diye düşündüm . bi daha gitmedim doktora. parmak egzersizi filan da yok tabi. 7 ay filan geçti aradan. herhangi bi gelişmede olmadı doğal olarak durumumda. tek değişiklik psikolojimde oluyodu. git gide dibe vurduğumu hissetmeye başladım. neyse kısa kesiym , burayı buldum. okudum. okudum. okudum. sorun aynı ve çözüm tekti. gittiğim doktorun söylediği şeydi herkesi kurtaran çözüm. aynı gün tek parmağı denedim. ve 5 gün sürdü vajiden kurtulmam. gripten kurtulmaktan daha kısa. !!
kafandan parmağın itici olduğunu çıkar cnm. bunun çözümü bu gerçekten. kulak çubuğundan çok daha kolay olucana da emin ol. lütfen kararlı ol, inatçı ol. eminim uzun sürmicektir sonuca ulaşman.
:)
çok sağol canım. burayı hep takip ediyorum parmak gerçekten kesin çözüm ama kendimde uygulamayadım bi türlü.psikolojimi düzelttim denemeye başlamam lazım. çıplak parmakla napsam mikrop kaparmıyım acaba .bu gece bukadar yeter daha deneyemicem , üzülünce bıraktım.
beni dinlediğiniz için sağolun arkadaşlar...önce beynime parmak egzersizi sokmam lazım.
iyi geceler ark.lar çıkıyorum şimdi.
kendimden örnek veriym: 1,5 aylık evliyken pskiyatra gittim, doktor ilk seansta ödevler verdi. işte eşlerin birbirinin vücudunu tanıması, kadının vaji yi tanıması aynada bakması falan filan. bi de parmak egzersizi!! bi de kağıt verdi bana :) hangi parmağın kaç boğum girdiğini yazcakmışım . bu ne saçma sapan şey diye düşündüm . bi daha gitmedim doktora. parmak egzersizi filan da yok tabi. 7 ay filan geçti aradan. herhangi bi gelişmede olmadı doğal olarak durumumda. tek değişiklik psikolojimde oluyodu. git gide dibe vurduğumu hissetmeye başladım. neyse kısa kesiym , burayı buldum. okudum. okudum. okudum. sorun aynı ve çözüm tekti. gittiğim doktorun söylediği şeydi herkesi kurtaran çözüm. aynı gün tek parmağı denedim. ve 5 gün sürdü vajiden kurtulmam. gripten kurtulmaktan daha kısa. !!
kafandan parmağın itici olduğunu çıkar cnm. bunun çözümü bu gerçekten. kulak çubuğundan çok daha kolay olucana da emin ol. lütfen kararlı ol, inatçı ol. eminim uzun sürmicektir sonuca ulaşman.
ya frd cim ben p........ boyutunda mumu alabiliyorum rahatça. hep mumla yaptım şimdiye kadar hiç parmak yapmamıştım. geçen bi arkadaş parmak la yap falan demişti.bende bugün mumla egzersiz yaptım bittikten sonra bide parmak deneyeyim dedim orta parmağımı streçleyip yaptım ama çok tuhafıma gitti,içim bi tuhaf olduçok tufah bi yapıda iç kısım,sanki bşey geriliyo girdikçe. parmağın tamamını aldım sorun yoktu ama iki defa yapabildim. parmağın mumdan ne farkı varki,mumla yapsak nolur ki :44:
selam arkadaslar ben bu sıteye yenı uye oldum sorunum tahmın edersınızkı vajınısmus yaklasık 1.5 yıllık evlıyım cok mutsuzum caresızım bana yardımcı olursanız cok ama cok sevınırım hayatım zehır oluyo desem yerıdır esım anlayıslı cok sukur fakat genc ve evlı bı ınsan olarak onu bazı haklarından mahrum edıyorum buda benı mahvedıyo nolur yardım edın..
hıc ılıskıye gıremedık malesef hala bakıreyım..aslında benım cok ılerı derecede degıl yanı esım 1 cm falan gırebılıyo fakat sonrasına ızın veremıyorum acıyacak dıye cok korkuyorum ve bı anda kuruyorum doktora 2 aylıkken gıttım krem verdı fakat hıcbı faydası olmadı egzersızlerden haberım yok benım vajına gırısıne bakamama yada dokunamama gıbı bı rahatsızlıgımda yok benım sıkıntım ılıskı sırasında bı anda kurumam ve ızın vermemem bı ılletten kurtalamayacagım dıye cok korkuyorum..
Femore | Femolub Medical Lubricant Jel Kayganlaştırıcı 60 ml | 17,10 TL fiyatı ve yorumları canım bu linkten alabilirsib femolub jeli ben de burdan aldım ucunda boru var için kadar rahatça sıklabiliyorsn bence de senin sorunun çok ileri değil ama parmak egzersizleri yapman kasılmalarını kontrol etmene yardımcı olacak ben de 5 yıllık evliyim ve burda yendim canımne guzel Allah dogumunda yardımcın olsun evet vajına kurulu oluyo aslnda zevk almamda problemım yok fakat esım 1 cm falan gırdıkten sonra bı anda kasılıyorum ve bı anda kupkuru oluyorum sonrasına ızın veremıyorum zaten söyledıgım spreyıde kesınlıkle arastırıcam parmak sokmayı 1 kere denemıstım fakat dedıgım gıbı acıyacak dıye onuda yapamadım bıraktım..
şuan moralim çok bozuk.. burdaki en umutsuz vaka benimm.
hiç geçmicekmiş gibi hissediyorum bazen.. çok fazlada yazmak istemiyorum burdaki arklarında morali bozulmasın.
egzersize başlamadan tedirginlik vardı üstümde. pasiflorada içtim olmadı. ıkınmayıda denedim ama biyerde yanlış yapıyorum anlamıyorum.bu hastalık yüzünden bide migrenim çıktı başıma. 2 3 günde bir ağrıdan ölüyorum o yüzden aksıyo egzersizlerim.
evet cnm ayna karşısında yapıyorum eskiden aynaya bakamazdım şimdi çok şükür aynada inceleyebiliyorum ama olmuyo yinede. egzersizi denerken hareketli müzik açıyorum mesela o şarkılarda bile ağlamaya başlıyorum.
burcum86 elinden gelen herşeyi yaptın mı bunu düşün kendini bırakma bence sen vajiyi incele egzersize başlamadan önce aynayı al ve nefes alıp verirken ıkınırken nasıl açıldığına bak sonra yine kulak çubuğuyla egzersiz yaparken ayna karşısında yap canım parmak egzersizi senin vajini tanıman için çok öenmli yapmaya çalış canım bana da ilk duyduğumda saçma gelmişti sapık mıyım ben demiştim ama içine parmağnı alabildiğinde içerisinin nasıl esnediğini daha iyi hissedeceksin kastığın da parmağında hisedeceksin nefes alıpverirken vajinin gevşediğini hissedeceksin canım bunları düşün...parmak hiç denemedim , o çok itici geliyor :S
çok sağol canım. burayı hep takip ediyorum parmak gerçekten kesin çözüm ama kendimde uygulamayadım bi türlü.psikolojimi düzeltip denemeye başlamam lazım. çıplak parmakla yapsam mikrop kaparmıyım acaba .bu gece bukadar yeter daha deneyemicem , üzülünce bıraktım.
beni dinlediğiniz için sağolun arkadaşlar...önce beynime parmak egzersizi sokmam lazım.
iyi geceler ark.lar çıkıyorum şimdi.
canım parmak egzersizi vajini tanıman açısından yardımcı oalcak ama burda parmak egzersizini hiç yapmadan sadece mumla başaran arkadaşlar da oldu bana da mum itici gelmişti herkeste farklı oluyor demekki bu arada sen p...s boyutunda mumu olabiliyorsan p...s denemesine geç bence
ya frd cim ben p........ boyutunda mumu alabiliyorum rahatça. hep mumla yaptım şimdiye kadar hiç parmak yapmamıştım. geçen bi arkadaş parmak la yap falan demişti.bende bugün mumla egzersiz yaptım bittikten sonra bide parmak deneyeyim dedim orta parmağımı streçleyip yaptım ama çok tuhafıma gitti,içim bi tuhaf olduçok tufah bi yapıda iç kısım,sanki bşey geriliyo girdikçe. parmağın tamamını aldım sorun yoktu ama iki defa yapabildim. parmağın mumdan ne farkı varki,mumla yapsak nolur ki :44:
evet inşallah diğer arkadaşlarda ellerini çabuk tutarlar ve bir an önce yenerler.evliliğinden ne kadar sonra yendin?ne kadarlık evlisin?
midyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee çok sevindim canımmmmmmmmmmmmmmm daha çok yeniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii demekki kendine çok dikkat et bu sıralarrrrrr.......canımmm Rabbim neye ol demişte olmamışşşş.....kendineee çok çok dikkat etttt bu sıralarr çok küçük dahaaaa.....suan şaşkınsındır seviinemiorsundur bileeee bende öleydimm bendende kan tahlilinii iki kere istediiiiii.....Rabbim kucağına almayıda nasipp etsinn...çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Allah razı olsun canım yaaa evet cok saskınım 2.yı ısteyınce bıraz tedırgın oldum bakalım ınsallah carsamba yukselır neye sasıracagımı sasırdımkendılıgınden olmasına mı yoksa ılk aydan olmasına mı
selam arkadaslar galıba hamıleyım ama bılmıyorum emın degılız sabah evde test yaptım 2. sılık cıktı sonra hastaneye gıttık hcgye baktılar 24.67 cıktı dr %90 hamılesın dedı carsambaya tekrar gel 48 cıvarı cıkarsa kesın emın oluruz dedı ne bıleyım bu sımdı ne anlamadım kımseyede dıyemedık boyle olunca. varsa bıle 2-3 haftalık bısey galıba. saskın vazıyetteyız kendılıgınden olmus oluyor o zaman bı de hıc bısey kullanmamıstık o sıralar proxeed falan bılıyorsunuz bıze dırek tup bebek demıslerdı hayretler ıcındeyım bu bı mucıze resmen cunku ılıskının ılk ayında hamıle kamıs oluyorum
selam arkadaslar galıba hamıleyım ama bılmıyorum emın degılız sabah evde test yaptım 2. sılık cıktı sonra hastaneye gıttık hcgye baktılar 24.67 cıktı dr %90 hamılesın dedı carsambaya tekrar gel 48 cıvarı cıkarsa kesın emın oluruz dedı ne bıleyım bu sımdı ne anlamadım kımseyede dıyemedık boyle olunca. varsa bıle 2-3 haftalık bısey galıba. saskın vazıyetteyız kendılıgınden olmus oluyor o zaman bı de hıc bısey kullanmamıstık o sıralar proxeed falan bılıyorsunuz bıze dırek tup bebek demıslerdı hayretler ıcındeyım bu bı mucıze resmen cunku ılıskının ılk ayında hamıle kamıs oluyorum
cnmmmmm çok sevindimmmmm....tebriklerrrrr...allah nazarlardaaaaan korusunnnnn.....darısı isteyen tümmmm arkadaşlarınnnnn başınaaaaa ve banaaaaaa....rabbimmm sağlıkla kucağına almakkk nasip etsinnnn...
canım benim çooooooooooooookkkkkkkkkk...............MUTLU OLDUM YAAAAAAAAAAAAAA:İÇİM ÇOŞTU MUTLULUĞUN DAİM OLSUN İNŞ......SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAK NASİP OLUR İNŞ................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?