- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #50.401
Canım benim çooooooooooooookkkkkkkkkk...............mutlu oldum yaaaaaaaaaaaaaa:içim çoştu mutluluğun daim olsun inş......sağlıkla kucağına almak nasip olur inş................
çok sevindim ya anlatamam uzun zamandır bukadar hiç sevinmedim.....................rabbim bizlerede nasip etsin inşşşşşşşşş............
sagolasın canım benım ınsallah sende vajıyı yenersın hemen ardından bebısın olur tatlım benımkı tam bı mucıze olduDrlar asılamaya bıle vakıt kaybı dıyorlardı bızde dusun vajıyı yendıgım ay hamıle kaldım esım sokta garıbım kendınden sorun olunca daha bı sevındırık oldu
selam arkadaslar galıba hamıleyım ama bılmıyorum emın degılız sabah evde test yaptım 2. sılık cıktı sonra hastaneye gıttık hcgye baktılar 24.67 cıktı dr %90 hamılesın dedı carsambaya tekrar gel 48 cıvarı cıkarsa kesın emın oluruz dedı ne bıleyım bu sımdı ne anlamadım kımseyede dıyemedık boyle olunca. varsa bıle 2-3 haftalık bısey galıba. saskın vazıyetteyız kendılıgınden olmus oluyor o zaman bı de hıc bısey kullanmamıstık o sıralar proxeed falan bılıyorsunuz bıze dırek tup bebek demıslerdı hayretler ıcındeyım bu bı mucıze resmen cunku ılıskının ılk ayında hamıle kamıs oluyorum
süper ya maşalllaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhsagolasın canım benım ınsallah sende vajıyı yenersın hemen ardından bebısın olur tatlım benımkı tam bı mucıze oldudrlar asılamaya bıle vakıt kaybı dıyorlardı bızde dusun vajıyı yendıgım ay hamıle kaldım esım sokta garıbım kendınden sorun olunca daha bı sevındırık oldu
sagolasın canım benım ınsallah sende vajıyı yenersın hemen ardından bebısın olur tatlım benımkı tam bı mucıze oldudrlar asılamaya bıle vakıt kaybı dıyorlardı bızde dusun vajıyı yendıgım ay hamıle kaldım esım sokta garıbım kendınden sorun olunca daha bı sevındırık oldu
selam arkadaslar galıba hamıleyım ama bılmıyorum emın degılız sabah evde test yaptım 2. sılık cıktı sonra hastaneye gıttık hcgye baktılar 24.67 cıktı dr %90 hamılesın dedı carsambaya tekrar gel 48 cıvarı cıkarsa kesın emın oluruz dedı ne bıleyım bu sımdı ne anlamadım kımseyede dıyemedık boyle olunca. varsa bıle 2-3 haftalık bısey galıba. saskın vazıyetteyız kendılıgınden olmus oluyor o zaman bı de hıc bısey kullanmamıstık o sıralar proxeed falan bılıyorsunuz bıze dırek tup bebek demıslerdı hayretler ıcındeyım bu bı mucıze resmen cunku ılıskının ılk ayında hamıle kamıs oluyorum
canımmm tebrik ederim kendime olmuş gibi sevindim inşallah keisndir canım adetin gecikmiş miydi...? rabbim herşeyin zmanını bilir o ne isterse olur allahım hepimize nasip etsim inşallah böyle dizilelim sırayaselam arkadaslar galıba hamıleyım ama bılmıyorum emın degılız sabah evde test yaptım 2. sılık cıktı sonra hastaneye gıttık hcgye baktılar 24.67 cıktı dr %90 hamılesın dedı carsambaya tekrar gel 48 cıvarı cıkarsa kesın emın oluruz dedı ne bıleyım bu sımdı ne anlamadım kımseyede dıyemedık boyle olunca. varsa bıle 2-3 haftalık bısey galıba. saskın vazıyetteyız kendılıgınden olmus oluyor o zaman bı de hıc bısey kullanmamıstık o sıralar proxeed falan bılıyorsunuz bıze dırek tup bebek demıslerdı hayretler ıcındeyım bu bı mucıze resmen cunku ılıskının ılk ayında hamıle kamıs oluyorum
süpersin canım en iyisini yapıyorsun çokyakındır seni halayın hadi hayırlısı......merhaba bayanlar rapor veriyorum son aşama p.....s boyutu aşamasına geldim yarın bu boyutu denicemm çoşkum seller gibi p... denemesi yapmıyorum yapsam biliyorumki rahatlıklA GİRCEK AMA egzersizle esnetme olayı beni çok rahatlatıyor
mirage nasıl gidiyor egzersizler??
merhaba az önce denedim başaramadım bi sigara molası verdim şimdi egz sırasında nasıl nefes alıcam onu okumak için girdim ben mum deniyorum p yapmıştım olmadı muma devam edeceğim ben anca konuşuyorum salak salak egz falan yaptığım yok sinir oluyorum kendime hep bahanem hazır biliyorum girecek ama ittiremiyorum iştesen ne durumdasın
canım egzersiz sırasında burundan nefes al,ağızdan ver. bide ıkınmak çok işe yarıyor gerçekten.ıkındıkça kendiliğinden giriyor zaten. söylüyorum ama ilişki sırasında bende yapabilsem keşke
egzersizde rahatım ama iş p... denemesine gelince olmuoyr. bacaklarım kapanmasa yaparım aslında ama....
canım benim doktorum da vajinusmustan şüpheleniyordu sora alttan muayene yaptılar ufacık bir kist çıktı ondan acı çekiyormuşum ameliyala aldılar evliliğimin ilk senesi neler çektim çok kötü inşallah tez zaman da iyileşirsin bitanem benim şimdi iyi ama bazen acı oluyor yine idare ediyorum işte öncelikle rahat ol bu tamamen psikolojik bir şey ilişki esnasında sakın acı çekeceğini düşünme biraz hayal kurarak kendini motive et bitanem ben bu şekilde mücadele verdim zamanla geçecek sabırlı olman lazım eşinlede her şeyi çok açık bir şekilde konuş duygu ve düşüncelerini paylaş bu illeti el ele vererek atlatırsınız ancak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?