Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

çok sevindim ya anlatamam uzun zamandır bukadar hiç sevinmedim.....................rabbim bizlerede nasip etsin inşşşşşşşşş............

allahım her gönüle yaşatsın ............inşallah o duyguyu ....hayırlı evlatlarla inşşşşşşşşş rabbim her daim yar ve yardımcımız olsun melekler :80:

tebrik ederim cnmmmm çok sevindim darısı başımıza diyeyim...

süper ya maşalllaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tebrik ederimmmm muckk...

canım ya okuyayım dedim varmı yenen derken nasıl sevindim hele tüp bebeğin zorluklarıyla uğraşmadan rabbim nasip etmiş ya canım ya inşallah hepimize nasip olur ve zorlanmadan sağlıklı sıhhatli ve hayırlı bebiş olur inşallah

merhaba bayanlar rapor veriyorum son aşama p.....s boyutu aşamasına geldim yarın bu boyutu denicemm çoşkum seller gibi p... denemesi yapmıyorum yapsam biliyorumki rahatlıklA GİRCEK AMA egzersizle esnetme olayı beni çok rahatlatıyor

canımmmm tebriik ederiiim ...

inanki çok sevindiiim. Rabbim herşeye kadirdir. sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini.

hayırlı olsunn cnm sağlıcakla doğsun inşallah

merhaba çok sevindim inan ki. rüyamda kendimi hamile gördüm hala etkisindeyim demek sana çıktı demek ki eşlerimiz de psikolojik olarak etkileniyorlar belki ondan düşüyordur sperm sayısı yaşadığın tüp bebek şokundan sonra sen hak etmiştin bu mucizeyi inşallah çarşamba günü net sonuçta pozitif çıkar sağlıklı bir bebişin olur ben hamile olduğumu öğrensem bu kadar sevinirdim ancak egz yapmaya üşeniyordum şimdi koşarak gideceğim belki benim için de gerek kalmaz yaşamam bu sıkıntıyı kendine iyi bak öptüm seni

canımmm tebrik ederim kendime olmuş gibi sevindim inşallah keisndir canım adetin gecikmiş miydi...? rabbim herşeyin zmanını bilir o ne isterse olur allahım hepimize nasip etsim inşallah böyle dizilelim sıraya
süpersin canım en iyisini yapıyorsun çokyakındır seni halayın hadi hayırlısı......

mirage nasıl gidiyor egzersizler??

merhaba az önce denedim başaramadım bi sigara molası verdim şimdi egz sırasında nasıl nefes alıcam onu okumak için girdim ben mum deniyorum p yapmıştım olmadı muma devam edeceğim ben anca konuşuyorum salak salak egz falan yaptığım yok sinir oluyorum kendime hep bahanem hazır biliyorum girecek ama ittiremiyorum işte sen ne durumdasın

Kegel egzersizi nasıl yapılır?
Öncelikle idrarınızın (küçük tuvaletinizin) geldiği bir günde tuvalete oturduktan sonra idrarınızı yaparken 3-4 kere tutun ve sonra bırakın. İşte bu anda vajina kaslarınızı (pelvik taban kaslarınızı) kasıp gevşetmektesiniz. Daha sonra tuvaletiniz bittikten hemen sonra belleğinize yerleştirmiş olduğunuz bu kasıp gevşetme çalışmasını 10 kere daha (idrarınız bittikten sonra) güçlü bir şekilde yapın.

İdrarınızı tutarken yaptığınız sıkma hareketi sırasında birkaç saniye kasılı kalmanız, gevşemede ise birkaç saniye beklemeniz faydalı olacaktır.

İzleyen zamanlarda gün içinde idrarınız yokken sabah ve akşamları 10-15 kez aynı hareketi (sanki idrarınız var da tutup bırakıyormuş gibi) tekrar edin.

Kegel egzersizlerini her zaman; televizyon seyrederken, işyerinizde çalışırken, ayakta, otururken, yatarken gibi aklınıza geldikçe yapabileceğiniz son derece önemli vajinismus çalışma egzersizleri arasındadır.

canım egzersiz sırasında burundan nefes al,ağızdan ver. bide ıkınmak çok işe yarıyor gerçekten.ıkındıkça kendiliğinden giriyor zaten. söylüyorum ama ilişki sırasında bende yapabilsem keşke
egzersizde rahatım ama iş p... denemesine gelince olmuoyr. bacaklarım kapanmasa yaparım aslında ama....

günaydın cnm..ben de egzersizlerde hiç rahat değildim pen..denemesi bana daha rahat geliyordu..inan pen..le daha rahat.

Müjde Arkadaşlar....Vajinusmusu yendim ........Başardım. Dün P... hepsini içine aldım daha doğrusu anlamadım bile almışım eşim söyleyince şok oldum. İnanamadım ikinci kez istedim ve yine hepsini aldım. İnanamıyorum rüya gibi...Allah'a şükürler olsun başardım, yendim bu rahatsızlığı. Darısı diğer arkadaşlarımın başına olsun.

arkadaslar bende vajinusmusu yendim akıntıda agrı yaparmış birde ogün doktorum şekerli şeylerin akıntı yaptıgını söyledi dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…