Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm çok üzüldüm gerçekten
ama Allahım herşeyin hayırlısını verir. Dediğin gibi bu mucize size ışık olur, umut olur. Bi kere olduysa bi daha olur. Sadece doğru zaman vardır, onu da en iyi Allah bilir. Herşeyin hayırlısı olsun, Allah yakın zamanda hem sana hem de tümm isteyenlere ANNE olmayı nasip etsin cnm...

canım benim çok çok çok üzüldüm çok sevinmiştim sabah..ama herşeyde bi hayır vardır sakın ama sakın üzülme demekki bi sorun yok ve hamiş kalabiliyorsun doğal yollardan bu da bi işaret inşallah sağlıkla tekrar gebe kalacaksın ve hiç sorunsuz bebeğini kucağına alacaksın...sakın üzülme dualrımız seninle bebişim

aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

çokk geçmiş olsun rabbim bidaha yaşatmaz inş. nice insanlar var çocukları olmuyo allah size bunun olabileceğini gösterdi hemm bişey dicem ahirette o çocuk anneye ve babaya şefattçi olucak sizin için dua edicek rabbim tez zamanda hayırlı bebek nasip eder inş..

kelebek 986

bunu yapabilmek bile çook iyi ama siz en zor pozisyonu deniyorsunun doktorlar önce sennin rahat olabileceğin yani üsteki pozisyonu öneriyo önce sen rahat ol rahatça yapabil sonra alt pozisyonu dene derim

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsunn ..
ama dediğin gibi bu size umut olsun inşallah tekrardan hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gelir bebişniz innşallah

Rabbim herşeyin hayırlısını iyisini versin hayatınızda ..

sagolasın canım benım cok uzulmedık cok sukur Rabbım boylesını uygun gormus cok sukur dayanma gucunu verıyor, esımde bende bır gun olacagına ınanıyoruz(hayırlısıyla tabı)

sagolun arkadaslar hayırlısı dıyorum Rabbım neylerse guzel eyler. yazın 6 mılyar verdık tup bebege bu sonucu alamamıstık esımde dıyor o kadar para verdık bu sonucu goremedık dıyor en cokta esım ıcın sevındım kendılıgınden olabıldıgını gormek onu cok sevındırdı erkek ıcın bu durum ınanın daha zor

tabiki çok zordur. ama kendiliğinden olduysa gene olur Allahın iznii ile. herşey rabbimin elinde nede olsa yeterki istemeyi bilelim rabbimizden. gene nasip eder hayırlısıyla inşallah ..

midyeciğim çok çok üzüldüm. çok geçmiş olsunnn..
Allah hayırllısını versin herşeyde bi hayır vardır...
sen iyi ol sıkma canını emii.

canımcım nasıl gidiyor taze gelinlik alıştınmı iyice ?

kelebek 986

bunu yapabilmek bile çook iyi ama siz en zor pozisyonu deniyorsunun doktorlar önce sennin rahat olabileceğin yani üsteki pozisyonu öneriyo önce sen rahat ol rahatça yapabil sonra alt pozisyonu dene derim

evet aynen katılıyorum üst posiyonu kesinlikle tavsiye ederim

sagolun arkadaslar desteklerınız ıcın ınanın sızlerle konusmak benı cok rahatlatıyor. kendı derdımle topıgın amacını saptırıyorum ama affedın nolur

yeni gelinliğe alıştımmmm yani aslında insan gözünde çok büyütüyormuş sanki bu zamana kadar yapıyordum sorunum yok rabbim herkese şifasını versin inş.

geçmiş olsun canım çok üzüldüm. ama olsun bak vajiyi yendin hamşile kalabildiğini anladın bunlar çok önemli gelişmele bence.sevinmen lazım bütün bunları aştığına. Allah gene verir,üzme kendini

sagolun arkadaslar desteklerınız ıcın ınanın sızlerle konusmak benı cok rahatlatıyor. kendı derdımle topıgın amacını saptırıyorum ama affedın nolur

cok gecmıs olsun ama uzulmeyın Allah ızın vermeyınce hıc bısı olmuyor dusuk ıcın doktorlar eger bı bebek ana rahmınden dusuyosa o saglıksız bır bebektır dıyorlar bıde bu yonden dusunun sonu olumsuzda olsa vajınden kurtulup hamıle kalmıssınız ne guzel Rabbım yıne verır ınsallah tekrar gecmıs olsun..ınsallah bızde kurtuluruz bu dertten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…