Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende yapmaya çalışıcam akşama hafta sonu bi kez daha deniycez nişanlımla balayımı mahvetmek istemiyorum göz kalemi iyi fikirmiş jel sürmem gerekiyo mu ayy ne cahilim

off bende aynı durumdayım canım ya gerçi 1 yada 2 cm bi dokundurmuştuk vajiye ama çok canım yandı benim sanki et parçası varmış gibi gerçi burda yazılanları okuyunca herkes bi şekilde çözüyo ama ben çok umutsuzum

bende yapmaya çalışıcam akşama hafta sonu bi kez daha deniycez nişanlımla balayımı mahvetmek istemiyorum göz kalemi iyi fikirmiş jel sürmem gerekiyo mu ayy ne cahilim

yoo cahil değilsin tatlım sen yine nişanlıyken keşfettin benim balayımda felaketti tatile gittim kız döndüm hala kızım ama üzülme düzelirsin daha 3 ayın var ultrason jeli kullanan arkadaşlar bana ultrason jeli tavsiye etti aldım onu dene istersen

ben zaten hep acıyacak diye düşünüyodum bi gün denemek istedim ve bummm korktuğum oldu resmen evlilik tarihi geliyo diye korkmaya başladım acaba vajimde bi sorun mu var yoksa kasıyo muyum onu da bilmiyorum canım

canım onun yöntemi ne sihirli değnekle mi dokunuyo...?
canım bencede bakne güzel doğal yollarla olabiliyormuş rabbim bişeye ol deyince oluverir eşin de nasıl iyi hissetmiştir kendini eminim bizim vajiyi yendiğimizdeki halimiz gibi olmuştur her şerde bi hayır vardır demekki sağlıklı olmayacaktı alalh böyle yazmış önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
canım parmak rahat girdi ama rahat git gel yapabildiğin zaman bir sonraki aşamaya geç iki parmak dene onda da rahat hissedince muma geç birde içindeyken sıkılık hissettiğinde nefes al ver ama drin nefes burunda al ağızdan ver ıkın sonra göreceksin vaji nasılda içine alacak rahatça...
Gunaydin minnoslarrrrr
Test yaptim ikinci Cizgi silik ciktiiiii!!!!!!!!
canım çok sevindim rabbim hepimize göstersin bu günleri inşallah çok dikkat et kendine
parmak egzersizinden başka bişey yapılmıyo mu ben yapamamki parmakla
canım ben çok önce doktora gittim parmak egzersizi dedi deidm saçmalıyo mu bu adam sapık mıyım ben hayatta yapamam ben dedim ama sonra heryerde aynı şeyi okudum ve başladım yapmaya ve 25 martta yendim 10 günde başardım parmak iti ce geliyorsa direk egzersiz modunda başlama eşinle bişeyler yaşarken ıslaklık olduğunda başla mesela ben öyle başladım sonra eş parmağı denedim eşe güven açısından o da çok önemli ama emin ol bizd ebaşlarken imkansız geldi canım ama başka çözümü yok göreceksin başlayınca kararlı olunca 10 gün sürmez çözersin
canım esımın jel getırmesını beklıyordum getırdı bugun baslıyorumm hadı hayırlısı..:)
süper canım başladıktan sonra buraya yazmayı unutma aşamaları daha da hevesleniyor insan

canım p...s boyutunda aparatta rahat olunca p...s denemesine geç ki olumsuz olursa motivasyonun düşmesin çoğu arkadaşta kırmızı olmamış çünkü kızlık zarını esnetiyoruz egz. ben 2 yıllık evliyken 2 sn gibi çok kısabi anda girmişti p...s çok az pembemsi gelmişti sonra yendiğimde de herhengi bişey gelmedi aradan 3 yıl geçti...

canım esımın jel getırmesını beklıyordum getırdı bugun baslıyorumm hadı hayırlısı..:)
olala aferin cnm sana...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn minik kuşlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
gunaydın tatlı anne nasılsın dr. gittinmi ne dedi?

cogunda olmuyor egz.sırasında p... olmayan var tatlım...esnediği için.

ben zaten hep acıyacak diye düşünüyodum bi gün denemek istedim ve bummm korktuğum oldu resmen evlilik tarihi geliyo diye korkmaya başladım acaba vajimde bi sorun mu var yoksa kasıyo muyum onu da bilmiyorum canım

bende vajimde bi sorunmu var diye düşündün bu sorunu yaşayanlar kesinlikle bunu düşünüyorlar bu yüzden kadın doğumcuya gittim muayne etti bi sorun yok kasma kendini dedi kas gevşetici verdi iç bunları olucak dedi içtim tık yok bi psikolog güzel bi otele git 1-2 kadeh şarap iç dedi onuda yaptık tık yok denemediğim yol kalmadı çaresi bu egzersiz başka çözüm yok tatlım sende başla ilerliceksin

canım ben çok önce doktora gittim parmak egzersizi dedi deidm saçmalıyo mu bu adam sapık mıyım ben hayatta yapamam ben dedim ama sonra heryerde aynı şeyi okudum ve başladım yapmaya ve 25 martta yendim 10 günde başardım parmak iti ce geliyorsa direk egzersiz modunda başlama eşinle bişeyler yaşarken ıslaklık olduğunda başla mesela ben öyle başladım sonra eş parmağı denedim eşe güven açısından o da çok önemli ama emin ol bizd ebaşlarken imkansız geldi canım ama başka çözümü yok göreceksin başlayınca kararlı olunca 10 gün sürmez çözersin

ben dokununca bile zıplıyorum nasıl egzersiz yapıcam bilmiyorum sağolun kızlar

tek çare buysa tabi yapıcak bişey yok yazık nişanlımı da üzmek istemiyorum denediğimizde çok kötü olmuştum ben sen ne aşamadasın canım

aynayı karşına al iyice orana bak bakarken nefes al ver ıkın vajinin açıldığını görüceksin

tek çare buysa tabi yapıcak bişey yok yazık nişanlımı da üzmek istemiyorum denediğimizde çok kötü olmuştum ben sen ne aşamadasın canım

valla ben tam umutsuz vakaydım bu topikle tanışana kadar şimdi mum egzersizindeyim en fazla 10 gün olmuştur egzersize başlayalı 5 günü regl olmuştum hafta sonu p.. denemesi yapıcaz bakalım inşallah yenerim tatlım

baya ilerlemişsin canım hadi hayırlısı bende hafta sonu deniycem nişanlımla burda okuduklarımla gaza gelirim belki yalnız değilmişim en azından bunu gördüm

minemm kullanıcısından alıntı
arkadasım vajunusmusu bende yendim 1 buçuk yıllık evliyim daha yeni yendim yeni yeni ilişkiye giriyoruz psikolojik sadece istem dışı oluşan kasılma çok basit ama doktorun destegi olmalı bir numaralı doktor saygın micozkadıoglu çok memnun kaldım herkes parmak eksersizi yaptırıyor bunun yöntemi farklı bagdat caddesinde istanbul . sitesine gir 3 seansta bitiriyor

nasılmış bu dr yöntemi merak ettim ben o kadar dr görüştüm hepsi bu egzersizlerden bahsediyor

arkadaşlar HERKESE MERHABA.
uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum.ben de 5 aylık evliyim.ve buradan okuduklarım sayesinde parmak egzersizleri yapıyorum.hatta dün gidip mum aldım muma geçicem.ama benim sorunum şu.egzersizi yaptıktan sonra eşimle denemeye geçince p...s kayıyor.yerini bulamıyor.itiyoruz ama gitmiyor.öbür türlü ben aynada kendim görerek yaptığım için yerini buluyorum ama eşimle olmuyor.pozisyon hatasımı yada ne yapmam gerek bilmiyorum ama artık ben de bunu yenmek istiyorum.bu sitenin bana çok faydası oldu arkadaşlar.hepinize şimdiden çok teşekkür ederim.inşallah ben de en kısa zamanda yenerim.

cnm hosgeldin öncelikle okuyarak başlaman harika egz. devam et tatlım egz.yaparken p... deneme cnm p.. boyutunda mumla yaptıktan sonra geç zaten egz.sırasında esniyor cnmcm p... denemesinde de aparatla nasıl yapıyorsan öle yap tatlım. elinle tut ve yerleştir ama öncelikle egz.bitirmeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…