- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #50.641
parmak egzersizinden başka bişey yapılmıyo mu ben yapamamki parmakla![]()
bende parmakla yapamayanlardanım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
parmak egzersizinden başka bişey yapılmıyo mu ben yapamamki parmakla![]()
çok moralim bozuk![]()
bende yapmaya çalışıcam akşama hafta sonu bi kez daha deniycez nişanlımla balayımı mahvetmek istemiyorumgöz kalemi iyi fikirmiş jel sürmem gerekiyo mu ayy ne cahilim
![]()
off bende aynı durumdayım canım ya gerçi 1 yada 2 cm bi dokundurmuştuk vajiye ama çok canım yandı benim sanki et parçası varmış gibigerçi burda yazılanları okuyunca herkes bi şekilde çözüyo ama ben çok umutsuzum
![]()
canım onun yöntemi ne sihirli değnekle mi dokunuyo...?arkadasım vajunusmusu bende yendim 1 buçuk yıllık evliyim daha yeni yendim yeni yeni ilişkiye giriyoruz psikolojik sadece istem dışı oluşan kasılma çok basit ama doktorun destegi olmalı bir numaralı doktor saygın micozkadıoglu çok memnun kaldım herkes parmak eksersizi yaptırıyor bunun yöntemi farklı bagdat caddesinde istanbul . sitesine gir 3 seansta bitiriyor
canım bencede bakne güzel doğal yollarla olabiliyormuş rabbim bişeye ol deyince oluverir eşin de nasıl iyi hissetmiştir kendini eminim bizim vajiyi yendiğimizdeki halimiz gibi olmuştur her şerde bi hayır vardır demekki sağlıklı olmayacaktı alalh böyle yazmış önümüzdeki maçlara bakıcaz artıkselam arkadaslar ben bıraz kötüyüm daha dogrusu nötrüm hıc bısey hıssetmıyorum sabah dusuk yaptım bugun okuldan sonra hastaneye gıtcektım guya tahlıl yaptırmak ıcın degerlerın katlanmasına bakacaktı dr ama sabah 2. dersten cıkıp tuvalete bı gıttım kanama baslamıs hastaneye gıdene kadar zaten hızlandı dr tahlıle bakınca dusuk olmus yapacak bısey yok dedı. sabah uyandıgında da evde yapmıstım hergun yapıyordum bısey var mı dıye sabah evden cıkmadan yapınca 2. cızgı ıyıce koyulasmıstı hatta esımı uyandırıp gosterdım 'bak hala burda korkma dıye' ne dıyeyım nasıp ama bu olay bıze umut ısıgı oldu Rabbıme cok sukur bu gunlerıde gorduk normal yoldan hemde ılk aydan dollenmenın olabılecegını gormek ozellıkle esıme cok moral oldu artık daha umutluyuz yılmak yok calısmalara devam dıyoruz aglayıp sızlanmanın kımseye faydası yok RABBIM ISTEYINCE HERSEY OLUYOR bunu bıkez daha mucızemızle anladık 3 gunde olsa annelık duygusunu yasadım(galıba 2-3 haftalıktı)
canım parmak rahat girdi ama rahat git gel yapabildiğin zaman bir sonraki aşamaya geç iki parmak dene onda da rahat hissedince muma geç birde içindeyken sıkılık hissettiğinde nefes al ver ama drin nefes burunda al ağızdan ver ıkın sonra göreceksin vaji nasılda içine alacak rahatça...Slm herkese bugun çalışmamda işaret parmagımın tamamını aldım ama içinde çok sıkıydı çok sıktı elimi kendimi gevsetmek istedim ama olmadı sizde de oldu mu acaba 1 kere yaptım sonra bi daha yapamadım bide yarın p...vatif alarak yapcam ben streç film sarıyodum parmagıma inş bu çalışmalarım devam eder arkadaşlar işaret parmağına devam mı edeyim mum mu deneyim çünü çok rahat girdi????
canım çok sevindim rabbim hepimize göstersin bu günleri inşallah çok dikkat et kendineGunaydin minnoslarrrrr
Test yaptim ikinci Cizgi silik ciktiiiii!!!!!!!!![]()
canım ben çok önce doktora gittim parmak egzersizi dedi deidm saçmalıyo mu bu adam sapık mıyım ben hayatta yapamam ben dedim ama sonra heryerde aynı şeyi okudum ve başladım yapmaya ve 25 martta yendim 10 günde başardım parmak iti ce geliyorsa direk egzersiz modunda başlama eşinle bişeyler yaşarken ıslaklık olduğunda başla mesela ben öyle başladım sonra eş parmağı denedim eşe güven açısından o da çok önemli ama emin ol bizd ebaşlarken imkansız geldi canım ama başka çözümü yok göreceksin başlayınca kararlı olunca 10 gün sürmez çözersinparmak egzersizinden başka bişey yapılmıyo mu ben yapamamki parmakla![]()
süper canım başladıktan sonra buraya yazmayı unutma aşamaları daha da hevesleniyor insancanım esımın jel getırmesını beklıyordum getırdı bugun baslıyorumm hadı hayırlısı..:)
kızlar gerçekten çok yardımcı oluyorsunuz hakkınızı nasıl ödicem bilemiyorum daha hala vajiliyim ama bu kadar ilerlemek bile bana mucize gibi geliyor p.. denemesi yapsam belki tamamen alıcam ama hala cesaretim yok motivasyonumu bozmak istemiyorum ama hafta sonuna denemeyi düşünüyorum birde bu sorunu yenmiş arkadaşlara bişi sormak istiyorum vajiye bayağı mum sokuyorum derinlere dalıyorumama kırmızı yok buna şaşırıyorum acaba hiçmi olmicak
![]()
olala aferin cnm sana...canım esımın jel getırmesını beklıyordum getırdı bugun baslıyorumm hadı hayırlısı..:)
gunaydın tatlı anne nasılsın dr. gittinmi ne dedi?günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn minik kuşlarrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
kızlar gerçekten çok yardımcı oluyorsunuz hakkınızı nasıl ödicem bilemiyorum daha hala vajiliyim ama bu kadar ilerlemek bile bana mucize gibi geliyor p.. denemesi yapsam belki tamamen alıcam ama hala cesaretim yok motivasyonumu bozmak istemiyorum ama hafta sonuna denemeyi düşünüyorum birde bu sorunu yenmiş arkadaşlara bişi sormak istiyorum vajiye bayağı mum sokuyorum derinlere dalıyorumama kırmızı yok buna şaşırıyorum acaba hiçmi olmicak
![]()
ben zaten hep acıyacak diye düşünüyodum bi gün denemek istedim ve bummm korktuğum oldu resmen evlilik tarihi geliyo diye korkmaya başladım acaba vajimde bi sorun mu var yoksa kasıyo muyum onu da bilmiyorum canım
bende vajimde bi sorunmu var diye düşündün bu sorunu yaşayanlar kesinlikle bunu düşünüyorlar bu yüzden kadın doğumcuya gittim muayne etti bi sorun yok kasma kendini dedi kas gevşetici verdi iç bunları olucak dedi içtim tık yok bi psikolog güzel bi otele git 1-2 kadeh şarap iç dedi onuda yaptık tık yok denemediğim yol kalmadı çaresi bu egzersiz başka çözüm yok tatlım sende başla ilerliceksin
canım ben çok önce doktora gittim parmak egzersizi dedi deidm saçmalıyo mu bu adam sapık mıyım ben hayatta yapamam ben dedim ama sonra heryerde aynı şeyi okudum ve başladım yapmaya ve 25 martta yendim 10 günde başardım parmak iti ce geliyorsa direk egzersiz modunda başlama eşinle bişeyler yaşarken ıslaklık olduğunda başla mesela ben öyle başladım sonra eş parmağı denedim eşe güven açısından o da çok önemli ama emin ol bizd ebaşlarken imkansız geldi canım ama başka çözümü yok göreceksin başlayınca kararlı olunca 10 gün sürmez çözersin
ben dokununca bile zıplıyorum nasıl egzersiz yapıcam bilmiyorum sağolun kızlar
tek çare buysa tabi yapıcak bişey yok yazık nişanlımı da üzmek istemiyorum denediğimizde çok kötü olmuştum ben sen ne aşamadasın canım
aynayı karşına al iyice orana bak bakarken nefes al ver ıkın vajinin açıldığını görüceksin
deniycem bu akşam bakalım nasıl olcak ama regl im ben unuttum deneyememki:97:
valla ben tam umutsuz vakaydım bu topikle tanışana kadar şimdi mum egzersizindeyim en fazla 10 gün olmuştur egzersize başlayalı 5 günü regl olmuştum hafta sonu p.. denemesi yapıcaz bakalım inşallah yenerim tatlım
arkadaşlar HERKESE MERHABA.
uzun zamandır bu siteyi takip ediyorum.ben de 5 aylık evliyim.ve buradan okuduklarım sayesinde parmak egzersizleri yapıyorum.hatta dün gidip mum aldım muma geçicem.ama benim sorunum şu.egzersizi yaptıktan sonra eşimle denemeye geçince p...s kayıyor.yerini bulamıyor.itiyoruz ama gitmiyor.öbür türlü ben aynada kendim görerek yaptığım için yerini buluyorum ama eşimle olmuyor.pozisyon hatasımı yada ne yapmam gerek bilmiyorum ama artık ben de bunu yenmek istiyorum.bu sitenin bana çok faydası oldu arkadaşlar.hepinize şimdiden çok teşekkür ederim.inşallah ben de en kısa zamanda yenerim.