- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #50.881
kusura bakmayın kızlar farketmemişim dolduğunu bende mailde özel msj geldi yazıyo niye gelmiyo dedim ama aklıma dolduğu gelmedi sık sık boşaltırdım halbuki yazıp ulaşamayan arkadaşlar tekrar yazın farketmedim kusura bakmadın :13: canım zaten yavaş yavaş yapıyosun ilk başta ama dediğim gibi biz bilmiyoruz açıyı ayarlayamıyoruz çıkıyo yapmaya çalışınca ilk zamanlar eşin alttan yavaş yavaş yapsın alışınca hem posizyon deiştirebilirsin hemde rahat olursun git gelde çok normal yani hepimiz aynı şekilde olduk ilk gün yapamadık ama zamanla oldu
kizlar bu sabah kadin doktoruna gittim ama burda turkiyedeki gibi degil saglik sektoru.randevum yoktu dokorda cok doluydu.arayada sIkIstiramadilar yani anlayacaginiz bos bos geri geldim.ama ordaki hemsirelerle konustuk.yaptigim testi soyledim.eger ikinci cizgi silik dahi ciktiysa gebelik vardir dedi cunku vucut bir hormon salgiliyormus eger hamile degilsen o cizgi hic cikmazmis.dediki silikse zaten daha cok yenidir ultrasonda da gozukmez dedi.bugun normalde adetimin 4.gunu olmasi gerekiyordu.kan testi yaptirmak istedim ama doktor uygun gormeden yapmadilar.haftaya cumaya randevu verdiler.kasiklarimdaki agri icin de normal dedi rahime yerlesmeye calisiyor olur oyle agrilar dedi.sonra geldim tekrar test aldim kendim yaptim ikinci silik olan cizgi simdi bayagi bir belirgin cikti.hayirlisi olsun insallah.
tesekkur ederim canim.amin insallah rabbim dileyen herkese versin insallah.evet agrilar normalmis ogrendim icim rahatladi biseymi olacak diye cok korkuyordum.haftaya doktra gideyim de o zaman inanacam heralde
haftaya kaldi iste canim.ama testler de dedigim gibi cikiyor.hayirlisini versin insallah rabbim.
canim benim insallahbende cok saskinim.aslina bakarsan gecen haftadan beri o kadar cok is yaptim ki cok yoruldum ama insallah bisey olmaz.bende tam emin olayim hemencik yazacam minnosum.
tabikide neden olmasın ben sana özelden mail adresimi yollucam ekle beni sana yardım etmek istiyorum bilirimnasıl bişe olduğunu yapamıyorum die ayrılırık bile düşündüm ama dünhepsini içime alabildim eşime göre bişeolmamışama bence buacısızda olması benimiçinharika birduygu kimsenin moralimi bozmasına izinvermicem ama kendinibırakmakta çook önemli bi bıraksamvaryaa zamanla iinşallah olcakbaya yolkattteddim bak işte düşün ben 8. günde bitirdim bu işi
mirageee nasılsın canım egsersizler nasıl gidiyo?
ecrin ecrin
kızlar bir fikir daha alacağım bebek için biraz daha beklesem mi yoksa hemen düşünsem mi karar veremiyorum. Malum yaş 30 ve 2 aylık evliyim.
benceeee hiç korunmaaaaa hemen hamile kal...
merhaba
anne olmaya hazırsan hemen yap bende 30 yaşındayım ve korkuyorum herhangi bir hastalık falan çıkar da olmaz sa diye malum şeker tansiyon vs yaşı gittikçe düşüyor
Bizimde korkumuz o malesef. Mayısta şehirler arası bir yolculuğa çıkacağız 10 gün kadar ondan sonra inşallah. Yeni hamileyken yolculuk yapamam diye endişe ediyorum, 14 saatlik yol sonuçta bir sorun felan olursa diye korkuyorum.Temmuzdan itibaren korunmayı bırakacağım inşallah.
tebrikler canim basarmissin git gellerde zamanla olacak sen kendini rahat birak zaten kendinde gordun artik bu kadar di istedün akşamp..s tamamını aldım ben üstte ters pozisyondayken ama git gel olmadı yapamadım oldu sayılmaz dedi eşim git gel üstteyken yapılmıyor zor sanki kendimi bırakamıyorum birde 20 dakkayı geçti yani ordan burdan ıkın mıkın anca girdi böle bişe ilk defa görüyorum dedi sinirlerimi bozdu çok hemde
evet tatlim bekleyecez artik bende cok merak ediyorumayyyy canıımm yaaa çoook sevindimm iki test yaptıysann iice emin olmuşundurr. aman daha iş yapma lütfen minnooşşumyat dinlen hep iyice yerleşsin rahime bebişş
cumaya da daha var ama olsun napalım bekliceez
Çok tebrik ederim.
Allah sağlıklı bebe nasip etsin. Rabbimiz bana ve isteyenlerede hayırlı ve sağlıklı bebeler nasip etsin.
Ecrincim
hamileymişsin çok mutlu oldum...Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasip etsin...Bebişini hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah...Darısı isteyen bütün arkadaşlarımın başına....
canım benim de egzersizden sonra ilk p...s denememde 2cm falan girmişti ve sonraki denemem de de oldu zaten herşey aşama aşama moralin bozulmasın ben 2 cm girdiğinde havalara uçmuştum...slm kıslar ya p.. denemesinde ancak 3-4 cm olabilio offf ya napmam lazım çok moralim bozuluo yine :84::84::84::84::84:
biraz daha egzersiz yapmam lazım galiba
ben son anda direkten döndüm gidecektim iyiki de gitmemişim hepsinin yaptırdığı şeyler aynı telkinse en iyi burda ki arkadaşlararkadaşlar ben 39 yaşında bi kadınım 8 yıllık evliyim ve vajinismus hastasıyım.ama cok şukur allaha artık kurtuldum ve 6 haftalık ta hamileyim.hayatımda bu denli mutlu olmamıda doktor SAYGIN MICOZKADIOGLU na borcluyum .allah ondan razı olsun.vermiş oldugu telkinler ve yöntemler sayesinde şimdi evlat sayıbi ve mutlu bir yuva sayibiyim.2002_2011 arası dert dolu yıllarım sona erdi.bu sorun malesef tekbaşına cözülmüyo cok şanslıyımki karşima ilk doktor tecrubemde SAYGIN bey cıktı.allah ondan ve sekreteri SEMA hn.dan razı olsun.benim gibi insanlarda inşallah şifa bulurlar inşallah yanlış kişilerin eline düşmezler.
saol canım iyiyim 6 yıldan gidiyoruz canım sen nasılsın nasıl gidiyor..?:116: Seremi Gelin Nasilsiniz Canim?Sen Kac Yillik Evliydi.Nasil Gidiyor:
tamam canım işte başarmışsın sen ne güzel bende o pozisyonda alabilmiştim ama dizleri titriyor insanın devam edemiyor her defasında daha iyi olacaktebrik ederim canımdün akşamp..s tamamını aldım ben üstte ters pozisyondayken ama git gel olmadı yapamadım oldu sayılmaz dedi eşim git gel üstteyken yapılmıyor zor sanki kendimi bırakamıyorum birde 20 dakkayı geçti yani ordan burdan ıkın mıkın anca girdi böle bişe ilk defa görüyorum dedi sinirlerimi bozdu çok hemde
iyiyim özlemcim sen nasılsın yavaş yavaş yapıyorum yanmalar oluyor ama 3 ila 5 cm alabiliyorum sen ne durumdasın
selam kızlar bugunku egzersızımı aktarmak ıstıyorum..:) serce parmak yuzuk parmak derken bugun hem ısaret hemde orta parmagımı soktum gıt gel yaptım 10 dk kadar sonra ıkı parmagımıda sokmaya calıstım olmadı yapamadımtek tek deneyıp gıt gel yaptıkca ıc kısımda yanma hıssettım bırakalı 10dk falan oluyo ama hala yanma var bu normalmıdır?? bıde parmak boyutu uzayınca ıce gıren kısımda uzuyo ıc kısım cok dar tuhafıma gıttı herkezdemı böyle dar cahıllıgıme verın daha yenı kesfedıyorumda... bu yanma benı tedırdın ettı ama
nerdeeee bu millettt gene kimsecikler yokkkkkkkk:84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?