Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evetbenyapınca çıkıyoaynen

ayyyy canıımm yaaa çoook sevindimm iki test yaptıysann iice emin olmuşundurr. aman daha iş yapma lütfen minnooşşum yat dinlen hep iyice yerleşsin rahime bebişş

cumaya da daha var ama olsun napalım bekliceez

canım harıkasın yaaaa demek hepsını alabıldın gıt gel yapamadın dıye uzulme arkadasların dedıgı gıbı zamanla olur gıt gel hepsını alman cok ii ınsallah bende senın asamana gelırım yaa cok sevındım canım senın adına bana cesaret verdın vallahı sakın uzulme canını sıkma her sey olcak yavas yavas msn adresını ekledım cnm ben egzersızlere gıdıyorum sımdılık bakalım neler olcak...:)

kızlar bir fikir daha alacağım bebek için biraz daha beklesem mi yoksa hemen düşünsem mi karar veremiyorum. Malum yaş 30 ve 2 aylık evliyim.

merhaba
anne olmaya hazırsan hemen yap bende 30 yaşındayım ve korkuyorum herhangi bir hastalık falan çıkar da olmaz sa diye malum şeker tansiyon vs yaşı gittikçe düşüyor

merhaba
anne olmaya hazırsan hemen yap bende 30 yaşındayım ve korkuyorum herhangi bir hastalık falan çıkar da olmaz sa diye malum şeker tansiyon vs yaşı gittikçe düşüyor

Bizimde korkumuz o malesef. Mayısta şehirler arası bir yolculuğa çıkacağız 10 gün kadar ondan sonra inşallah. Yeni hamileyken yolculuk yapamam diye endişe ediyorum, 14 saatlik yol sonuçta bir sorun felan olursa diye korkuyorum.Temmuzdan itibaren korunmayı bırakacağım inşallah.

haklısın zor olabilir tabiki

Asmincan arkadaşım bana özelden mesaj yazmışsın. Fakat ben 100 mesaj hakkımı dolduramadığımdan dolayı özel mesaj atamıyorum. Vajiyi nasıl yendiğimi sormuşsun. Benim yendiğim şekilde sen dayanamayabilirsin burada anlatmak ne kadar doğru olur bilemiyorum. Ben tembellik edip egzersizlerimi yapamadığım için 2 birleşmede de canım acıdı. 3 er gün ara vererek deneme yaptık. 3. ve 4. denemelerimde rahat oldu. Son 3 birleşmede bepanten kullandım , son 2 tanesinde de hem bepanten sürdüm hem de 5-15 dk uyuşturan sprey sıktım. Fakat dediğim gibi hazır değilsen dayanamayabilirsin. Yinede tercih senin.

Sen egzersizlerine devam et ve sabırlı ol.

tebrikler canim basarmissin git gellerde zamanla olacak sen kendini rahat birak zaten kendinde gordun artik bu kadar di iste
evet tatlim bekleyecez artik bende cok merak ediyorum
Çok tebrik ederim.
Allah sağlıklı bebe nasip etsin. Rabbimiz bana ve isteyenlerede hayırlı ve sağlıklı bebeler nasip etsin.

tesekkur ederim canim.aminnn saglikli sihhatli olsun insallah.dularim sizlerle tez zamanlarda sizlere de versin rabbim insallah

Ecrincim
hamileymişsin çok mutlu oldum...Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasip etsin...Bebişini hayırlısıyla ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah...Darısı isteyen bütün arkadaşlarımın başına....

amin canim insallah.doktorda randevum cuma gunune ama simdilik kendi yaptigim testler oyle gosteriyor.rabbim hayirlisiyla sonuclandirsin insallah.

slm kıslar ya p.. denemesinde ancak 3-4 cm olabilio offf ya napmam lazım çok moralim bozuluo yine :84::84::84::84::84:
biraz daha egzersiz yapmam lazım galiba
canım benim de egzersizden sonra ilk p...s denememde 2cm falan girmişti ve sonraki denemem de de oldu zaten herşey aşama aşama moralin bozulmasın ben 2 cm girdiğinde havalara uçmuştum...
ben son anda direkten döndüm gidecektim iyiki de gitmemişim hepsinin yaptırdığı şeyler aynı telkinse en iyi burda ki arkadaşlar
:116: Seremi Gelin Nasilsiniz Canim? Sen Kac Yillik Evliydi.Nasil Gidiyor:
saol canım iyiyim 6 yıldan gidiyoruz canım sen nasılsın nasıl gidiyor..?
tamam canım işte başarmışsın sen ne güzel bende o pozisyonda alabilmiştim ama dizleri titriyor insanın devam edemiyor her defasında daha iyi olacaktebrik ederim canım

iyiyim özlemcim sen nasılsın yavaş yavaş yapıyorum yanmalar oluyor ama 3 ila 5 cm alabiliyorum sen ne durumdasın

ben de iyiyim canım sağolasın.çok iyi gidiyosun o zaman bi 5 cm daha alsan yeticek zaten yavaş yap olsun sonu güzel olsun da beklemeye değer.yanma bende de oluyodu ama o da geçiyo zamanla biz kadınlar neleri atlattık ya bunu mu atlatamıycaz dimi amabenim de iyi gidiyo şimdilik alışmaya çalışıyoruz güzel haberlerini bekliyorum tatlım

selam kızlar bugunku egzersızımı aktarmak ıstıyorum..:) serce parmak yuzuk parmak derken bugun hem ısaret hemde orta parmagımı soktum gıt gel yaptım 10 dk kadar sonra ıkı parmagımıda sokmaya calıstım olmadı yapamadım tek tek deneyıp gıt gel yaptıkca ıc kısımda yanma hıssettım bırakalı 10dk falan oluyo ama hala yanma var bu normalmıdır?? bıde parmak boyutu uzayınca ıce gıren kısımda uzuyo ıc kısım cok dar tuhafıma gıttı herkezdemı böyle dar cahıllıgıme verın daha yenı kesfedıyorumda... bu yanma benı tedırdın ettı ama

oyyyy oyyyyyy maşallah bebişimmmm sen artık sona yaklaştın demektir...canım jel kullanıyorsun değilmi ? yanma normalde olmaması gerekiyor ama ilk egzersizlerde bende yanma olmuşmuydu hatırlamıyorum ama böyle karıncalanma gibi bişey olmuştu canım o dar sandığımız yer esnior ve onun ilerisinde 3 oda 1 salon kocamaaan bir boşluk var oraya ulaşmadınmı onu anlamadım ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…